Nemar, visitok a villamosonHalfkey írta: Hajbeültetéshez nem kell elutazni, meg kell kérni hehét hogy pisálja le a fejed. Az oltatlan húgynak olyan ásványtartalma van, visszanő![]()

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 25., csütörtök 23:24
Nemar, visitok a villamosonHalfkey írta: Hajbeültetéshez nem kell elutazni, meg kell kérni hehét hogy pisálja le a fejed. Az oltatlan húgynak olyan ásványtartalma van, visszanő![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 25., csütörtök 20:56
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. november 25., csütörtök 20:53
Itt ilyenek mennek?!Steve írta:??ikelemen5 írta: Ryanairnél elég jó akciók, árak vannak.![]()
Ez most mire volt a megoldás?![]()
![]()
R24 utazzon el befestetni a haját, Kerlon utazzon el messzire mert gonosz![]()
, én utazzak Ryanarrel Törökországba hajbeültetésre, vagy __Samy__ küldje el nyaralni az ideges asszonyát, Csababarca házsártos feleségével?
![]()
Túl sok volt az input nekem egyszerre.![]()
HozzászólásSzerző: géza » 2021. november 25., csütörtök 20:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 25., csütörtök 20:39
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 25., csütörtök 20:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 25., csütörtök 20:35
Az utazás mindenreSteve írta:??ikelemen5 írta: Ryanairnél elég jó akciók, árak vannak.![]()
Ez most mire volt a megoldás?![]()
![]()
R24 utazzon el befestetni a haját, Kerlon utazzon el messzire mert gonosz![]()
, én utazzak Ryanarrel Törökországba hajbeültetésre, vagy __Samy__ küldje el nyaralni az ideges feleségét Csababarca házsártos feleségével?
![]()
Túl sok volt az input nekem egyszerre.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 25., csütörtök 20:34
??ikelemen5 írta: Ryanairnél elég jó akciók, árak vannak.![]()
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. november 25., csütörtök 20:28
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 25., csütörtök 20:07
Nalam nincs stressz, meg alapbol is egy nyugodt ember vagyok. Szoval ez a veszely nem all fent.Norbi90 írta:nekem is szar a szivem ebből a szempontból, 21 éves koromban kezdődött, stressz miatt a doktor szerint, szívritmuszavar, extrasystolé , ártalmatlan a doki szerint, sportolni kell, hanyagolni az alkoholt és nyugodtan élni, de erről nika többet tudna szerintem mesélni___Samy___ írta: Kosz Steve, aranyos vagy![]()
Neha van egy szivveres, ami nagyobb, mint kellene, konkretan a torkomban erzem.
A ket teniszkonyokomet meg a kerrsztcsontot egy prananadis ficko orvosolta, akihez vegso elkeseredesemben fordultam, mert egyszeruen semmi nem hasznalt, se gyogyszerek, se injekciok, se orvosok.
Azota lekopogjam, mintha soha nem is letezett volna egyik bajom sem.![]()
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. november 25., csütörtök 19:39
nekem is szar a szivem ebből a szempontból, 21 éves koromban kezdődött, stressz miatt a doktor szerint, szívritmuszavar, extrasystolé , ártalmatlan a doki szerint, sportolni kell, hanyagolni az alkoholt és nyugodtan élni, de erről nika többet tudna szerintem mesélni___Samy___ írta: Kosz Steve, aranyos vagy![]()
Neha van egy szivveres, ami nagyobb, mint kellene, konkretan a torkomban erzem.Caraway írta:
Mi a baj a sziveddel? Es mit kezdtel a teniszkonyokoddel?![]()
A ket teniszkonyokomet meg a kerrsztcsontot egy prananadis ficko orvosolta, akihez vegso elkeseredesemben fordultam, mert egyszeruen semmi nem hasznalt, se gyogyszerek, se injekciok, se orvosok.
Azota lekopogjam, mintha soha nem is letezett volna egyik bajom sem.
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. november 25., csütörtök 19:37
Steve írta:Haha. Csak sármosodsz L. Tapasztaltabb, bölcsebb vagy és őszülsz..utána jön az impotencia.Realista24 írta:
Bolond vagy? Az ősz a menő, én már csak tudom![]()
![]()
Őszülni még nem őszülök, kihullik a hajam helyette.![]()
Na arra a Madridom mindenttudó népe mondhatna tippeket(mondjuk ne olyat, hogy kutya ürülékkel kenegessem a fejemet).![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 25., csütörtök 19:34
+1, aki nem őszül az egy kis uziRealista24 írta:Bolond vagy? Az ősz a menő, én már csak tudomSteve írta:
Már csak pár év és az impotenciáról fogunk itt diskurálni, meg hajwax helyett hajfestéket ajánlgatunk majd egymásnak az ősfejünkre.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 25., csütörtök 19:30
tessekSteve írta:Haha. Csak sármosodsz L. Tapasztaltabb, bölcsebb vagy és őszülsz..utána jön az impotencia.Realista24 írta:
Bolond vagy? Az ősz a menő, én már csak tudom![]()
![]()
Őszülni még nem őszülök, kihullik a hajam helyette.![]()
Na arra a Madridom mindenttudó népe mondhatna tippeket(mondjuk ne olyat, hogy kutya ürülékkel kenegessem a fejemet).![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 25., csütörtök 19:28
Mi az, hogy fogtok? Te hol leszel?Faust írta: Es ugyanarrol fogtok beszelni, hogy ki milyen oltast adott be maganak 928-adjara.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 25., csütörtök 19:25
Haha. Csak sármosodsz L. Tapasztaltabb, bölcsebb vagy és őszülsz..utána jön az impotencia.Realista24 írta:Bolond vagy? Az ősz a menő, én már csak tudomSteve írta:
Már csak pár év és az impotenciáról fogunk itt diskurálni, meg hajwax helyett hajfestéket ajánlgatunk majd egymásnak az ősfejünkre.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 25., csütörtök 19:23
Faust írta: Es ugyanarrol fogtok beszelni, hogy ki milyen oltast adott be maganak 928-adjara.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 25., csütörtök 19:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 25., csütörtök 18:58
Bolond vagy? Az ősz a menő, én már csak tudomSteve írta:Már csak pár év és az impotenciáról fogunk itt diskurálni, meg hajwax helyett hajfestéket ajánlgatunk majd egymásnak az ősfejünkre.Caraway írta:
Mi a baj a sziveddel? Es mit kezdtel a teniszkonyokoddel?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 25., csütörtök 18:27
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem