Nekem a szakallam oszul, az is er? (Nem, nem en vagyok Gareth Southgate.)Kerlon írta:+1, aki nem őszül az egy kis uziRealista24 írta:
Bolond vagy? Az ősz a menő, én már csak tudom![]()
![]()

OFF
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: OFF
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Astrara kaptam tegnap Pfizert, de azon kívül, hogy fáj a karom semmi tünet egyelőre.sebydani írta: Fúj![]()
![]()
![]()
Na a tegnap oltottak hogy vannak? Engem megdolgoz rendesen a Pfizer, komoly ez a kínai-amerikai háború. Szerencsére kitakarítottam a mai meetingeket, úgyhogy lesz áram Netflixezni![]()
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pfizer semmi, kínaik sem.sebydani írta: Fúj![]()
![]()
![]()
Na a tegnap oltottak hogy vannak? Engem megdolgoz rendesen a Pfizer, komoly ez a kínai-amerikai háború. Szerencsére kitakarítottam a mai meetingeket, úgyhogy lesz áram Netflixezni![]()
Influenza oltástól tavaly hidegrázás, idén ujjban ízületi fájdalmak, meg csípett a piss.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem is te lettél volnahehetheoriginal írta: Ha szeretned, ra is fosok, aztan szetcsapkodom, elteritem papuccsal.
Akkora bozontod lesz, hogy sajat fodrasz kell majd.
Jo reggelt jó hétvégét mindenkinek![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Fúj
Na a tegnap oltottak hogy vannak? Engem megdolgoz rendesen a Pfizer, komoly ez a kínai-amerikai háború. Szerencsére kitakarítottam a mai meetingeket, úgyhogy lesz áram Netflixezni

Na a tegnap oltottak hogy vannak? Engem megdolgoz rendesen a Pfizer, komoly ez a kínai-amerikai háború. Szerencsére kitakarítottam a mai meetingeket, úgyhogy lesz áram Netflixezni

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ha szeretned, ra is fosok, aztan szetcsapkodom, elteritem papuccsal.
Jo reggelt jó hétvégét mindenkinek
Jo reggelt jó hétvégét mindenkinek

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Nemar, visitok a villamosonHalfkey írta: Hajbeültetéshez nem kell elutazni, meg kell kérni hehét hogy pisálja le a fejed. Az oltatlan húgynak olyan ásványtartalma van, visszanő![]()

- Süti
Ez a topik.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Itt ilyenek mennek?!Steve írta:??ikelemen5 írta: Ryanairnél elég jó akciók, árak vannak.![]()
Ez most mire volt a megoldás?![]()
![]()
R24 utazzon el befestetni a haját, Kerlon utazzon el messzire mert gonosz![]()
, én utazzak Ryanarrel Törökországba hajbeültetésre, vagy __Samy__ küldje el nyaralni az ideges asszonyát, Csababarca házsártos feleségével?
![]()
Túl sok volt az input nekem egyszerre.![]()
Nem olvastam vissza, de lehet, hogy akkor nem is fogom!
Elég volt a rövid összefoglalod, köszi!

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Ha Godeny irna ezt akkor masnap minimum ezer ember hugyozna le egymas fejet.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A hülye

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hajbeültetéshez nem kell elutazni, meg kell kérni hehét hogy pisálja le a fejed. Az oltatlan húgynak olyan ásványtartalma van, visszanő

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az utazás mindenreSteve írta:??ikelemen5 írta: Ryanairnél elég jó akciók, árak vannak.![]()
Ez most mire volt a megoldás?![]()
![]()
R24 utazzon el befestetni a haját, Kerlon utazzon el messzire mert gonosz![]()
, én utazzak Ryanarrel Törökországba hajbeültetésre, vagy __Samy__ küldje el nyaralni az ideges feleségét Csababarca házsártos feleségével?
![]()
Túl sok volt az input nekem egyszerre.![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
??ikelemen5 írta: Ryanairnél elég jó akciók, árak vannak.![]()
Ez most mire volt a megoldás?

R24 utazzon el befestetni a haját, Kerlon utazzon el messzire mert gonosz

Túl sok volt az input nekem egyszerre.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2021. november 25., csütörtök 20:35-kor.
- ___Samy___
Nalam nincs stressz, meg alapbol is egy nyugodt ember vagyok. Szoval ez a veszely nem all fent.Norbi90 írta:nekem is szar a szivem ebből a szempontból, 21 éves koromban kezdődött, stressz miatt a doktor szerint, szívritmuszavar, extrasystolé , ártalmatlan a doki szerint, sportolni kell, hanyagolni az alkoholt és nyugodtan élni, de erről nika többet tudna szerintem mesélni___Samy___ írta: Kosz Steve, aranyos vagy![]()
Neha van egy szivveres, ami nagyobb, mint kellene, konkretan a torkomban erzem.
A ket teniszkonyokomet meg a kerrsztcsontot egy prananadis ficko orvosolta, akihez vegso elkeseredesemben fordultam, mert egyszeruen semmi nem hasznalt, se gyogyszerek, se injekciok, se orvosok.
Azota lekopogjam, mintha soha nem is letezett volna egyik bajom sem.![]()
De az asszonyt idegeli, hogy nem tudom felspanolni magam szinte semmin

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
nekem is szar a szivem ebből a szempontból, 21 éves koromban kezdődött, stressz miatt a doktor szerint, szívritmuszavar, extrasystolé , ártalmatlan a doki szerint, sportolni kell, hanyagolni az alkoholt és nyugodtan élni, de erről nika többet tudna szerintem mesélni___Samy___ írta: Kosz Steve, aranyos vagy![]()
Neha van egy szivveres, ami nagyobb, mint kellene, konkretan a torkomban erzem.Caraway írta:
Mi a baj a sziveddel? Es mit kezdtel a teniszkonyokoddel?![]()
A ket teniszkonyokomet meg a kerrsztcsontot egy prananadis ficko orvosolta, akihez vegso elkeseredesemben fordultam, mert egyszeruen semmi nem hasznalt, se gyogyszerek, se injekciok, se orvosok.
Azota lekopogjam, mintha soha nem is letezett volna egyik bajom sem.

-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
Steve írta:Haha. Csak sármosodsz L. Tapasztaltabb, bölcsebb vagy és őszülsz..utána jön az impotencia.Realista24 írta:
![]()
Őszülni még nem őszülök, kihullik a hajam helyette.![]()
Na arra a Madridom mindenttudó népe mondhatna tippeket(mondjuk ne olyat, hogy kutya ürülékkel kenegessem a fejemet).![]()
az ellen semmit,genetika,korral jár, egy haverom 24 eves de már kopaszodott 2-3 éve, zavarta,fogta elment törökországba, hajbeültetés,1500 euro, minimálisan látni mg hogy hajbeöltetése volt egyébként szép dús a haja. kopaszodás ellen csak az a jó.
+1, aki nem őszül az egy kis uziRealista24 írta:Bolond vagy? Az ősz a menő, én már csak tudomSteve írta:
Már csak pár év és az impotenciáról fogunk itt diskurálni, meg hajwax helyett hajfestéket ajánlgatunk majd egymásnak az ősfejünkre.![]()
![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
tessekSteve írta:Haha. Csak sármosodsz L. Tapasztaltabb, bölcsebb vagy és őszülsz..utána jön az impotencia.Realista24 írta:
![]()
Őszülni még nem őszülök, kihullik a hajam helyette.![]()
Na arra a Madridom mindenttudó népe mondhatna tippeket(mondjuk ne olyat, hogy kutya ürülékkel kenegessem a fejemet).![]()

vagy esetleg ez
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"