Aztan lehet ramcafol, feladja a viziojat es felhuz kore egy melos csapatot, ami szorja a 16-oson belulre a labdakat

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 25., csütörtök 19:08
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. november 25., csütörtök 18:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 25., csütörtök 17:03
SPortigazgatói, akadémiai-fejlesztési területeken eléggé jó szakember, más kérdés hogy ego kezelésben meg meccselésben szerintem annyira nem...szóval szerintem nem olyan egyértelmű ez. Azért Carricknél jobb.Remy írta: Amúgy ő mit tud? Miért van felkapva a neve?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. november 25., csütörtök 17:02
A mai hipster nemet edzok atyja. Emellett a Salzburg es a Lipcse felepiteseben hatalmas szerepe van, eveken at volt ott edzo es sportigazgato.Remy írta: Amúgy ő mit tud? Miért van felkapva a neve?
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 25., csütörtök 16:51
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. november 25., csütörtök 16:31
Szetadom.Pad'em írta: Breaking: Ralf Rangnick set to be appointed #mufc's interim manager on a six month contract [@David_Ornstein]
Ralf Rangnick will have a further two years in a consultancy role at #mufc after his six months interim contract ends #mulive [@TheAthleticUK]
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 25., csütörtök 16:25
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. november 24., szerda 18:13
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. november 22., hétfő 16:20
Nekem csak a debütálása utáni 11 meccses győzelmi sorozat maradt meg, az elvileg valami rekorddzsi91 írta:Csak latom most is csomóan megköszönik a munkajat,hát lófaszt nem csinalt…Remy írta:
Nem. Ő az egyetlen a post SAF érában, aki nem nyert.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moyes, Van Gaal és Mou is nyert.
Zidane remelem nem megy oda, nem hiszem,hogy a premjer liga az ő világa lenne. Neki dzsuve párizs vagy válogatott való.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 22., hétfő 15:57
Ja aztán még a végén ráveszi Mbappét a maradásra, Isten őrizzRemy írta:Pochettinót is írják a MU-hoz. ZZ-nek Párizsba kell mennie. Nagyon kíváncsi lennék, hogy mit kezdene a hármassal.dzsi91 írta:
Jól tette. Nemhiszem ,hogy nem bírkózna meg a feladattal de egyszerűen az nem neki való közeg,játékosként sem fordult meg soha angliában. Franciarszoágon kívül csak is torinóban tudom elképzelni, franciaországon belül viszont bárhol és mivel most éppen a psg ott a legjobb szerintem az feküdne neki. De inkább pihenjen még és túrja ki valahogy dösampot.
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 22., hétfő 15:50
Pochettinót is írják a MU-hoz. ZZ-nek Párizsba kell mennie. Nagyon kíváncsi lennék, hogy mit kezdene a hármassal.dzsi91 írta:Jól tette. Nemhiszem ,hogy nem bírkózna meg a feladattal de egyszerűen az nem neki való közeg,játékosként sem fordult meg soha angliában. Franciarszoágon kívül csak is torinóban tudom elképzelni, franciaországon belül viszont bárhol és mivel most éppen a psg ott a legjobb szerintem az feküdne neki. De inkább pihenjen még és túrja ki valahogy dösampot.ikarus93 írta: Zidane kapott 3 ajánlatot a MU-tol, mindet elutasitotta.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. november 22., hétfő 15:43
Jól tette. Nemhiszem ,hogy nem bírkózna meg a feladattal de egyszerűen az nem neki való közeg,játékosként sem fordult meg soha angliában. Franciarszoágon kívül csak is torinóban tudom elképzelni, franciaországon belül viszont bárhol és mivel most éppen a psg ott a legjobb szerintem az feküdne neki. De inkább pihenjen még és túrja ki valahogy dösampot.ikarus93 írta: Zidane kapott 3 ajánlatot a MU-tol, mindet elutasitotta.![]()
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2021. november 22., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. november 22., hétfő 11:50
ziro4vr írta: Jó öreg Van Dijk, az. 31 évesen végre egy nagy tornán is megmutathatja magát.![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 22., hétfő 9:37
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. november 22., hétfő 9:30
Ha az öregeket Silva, Chiellini, Ramos nem vesszük bele, akkor kb nekem is ők alkotnák a top 10-et. Leszámítva egy Varane-Maguire swapot.'shutterisland írta: ha mar maguire volt a tema, es hogy mennyire jo vagy rossz, a forum kedvenc szakertoi top 10-be beszoritottak.![]()
link
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 21., vasárnap 22:52
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 21., vasárnap 22:11
HozzászólásSzerző: Jim » 2021. november 21., vasárnap 22:01
én ott elvesztetem a fonalat, hogy 1 ATmaban miért nem kellett ő?Halfkey írta: Saul amúgy kuka. Nemtudom mi történt vele de használhatatlan a Chelseaben.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 21., vasárnap 21:44
Megy is vissza valószínű az Atmához januárban, ugye csak kölcsönben van ott. Tuchelnek elvileg eleve nem kellett, csak a játékos ügynöke tolta be oda.Halfkey írta: Saul amúgy kuka. Nemtudom mi történt vele de használhatatlan a Chelseaben.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem