Ez a psg....leonardo, neymar az összeset kívágni, es normális szakmaisággal felépíteni az egészet. Így csak báb az edző...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. november 24., szerda 21:50
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 24., szerda 21:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 24., szerda 21:39
Ilyenért megéri fenntartani a Neymar-Mbappe-Messi 3ast.'shutterisland írta: haller nagyon adja.![]()
psg meg a tizenhatosrol nem mozdul ki, statokat erdemes lesz megnezni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 24., szerda 21:35
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 24., szerda 20:50
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 24., szerda 18:34
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. november 24., szerda 16:06
És továbbjutó helyen állunk, így isCsabi írta: 5 meccs, 2 lőtt gól. nyilatkozzatok barcások.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. november 24., szerda 15:48
Hát ez valami brutál stat.NuevoPepRealista24 írta:2 - Xavi Hernández is the 12th @FCBarcelona manager to keep a clean sheet in each of his first two games in all competitions and could become the third to do so in his first three, after Johan Cruyff in 1988 (3) and Luis Enrique Martínez in 2014 (7). Hope.Süti írta:
Meg 80% posesión.![]()
Mondom én![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 24., szerda 11:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 11:07
2 - Xavi Hernández is the 12th @FCBarcelona manager to keep a clean sheet in each of his first two games in all competitions and could become the third to do so in his first three, after Johan Cruyff in 1988 (3) and Luis Enrique Martínez in 2014 (7). Hope.Süti írta:Meg 80% posesión.Realista24 írta:
Rosszul látod. Xavi két meccs, két clean sheet, nulla vereség.![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 24., szerda 9:53
Realista24 írta: Nem kell félnie, ha kiesnek a BLből? Egy Messi-Mbappé-Neymar-Di Maria tököm tudja milyen világsztárokkal teletűzdelt kerettel?Csak és kizárólag a BL cím az elfogadható.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 24., szerda 9:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 9:22
Nem kell félnie, ha kiesnek a BLből? Egy Messi-Mbappé-Neymar-Di Maria tököm tudja milyen világsztárokkal teletűzdelt kerettel?raul 4 ever írta:Nem a feladatra, a keretre és a lehetőségekre értettem. Top5 edző, kb top5 kerete is van neki..Galacticos írta:
A psg mint tuti allas?szerintem alltime kb legszarabb/legnehezebb edzoi feladat lehet a semmitmondo szar bajboksagbol felporgetni a tulfizetett es elszallt sztarjaidat a blre amit ha nem nyersz meg ugy hogy meg a klub se nyerte meg soha akkor kb bukas az az eved. Az a feladat minden csak nem tuti.
A bajnokságot már vezetik utca hosszal, ha kiesnek az elődöntő előtt a bl-ből sem fogják kirakni, ettől nem kell félnie. Bl döntőt már vesztett, szóval elérhető új magasság klub szinten nem sok van neki. Éppen ezért miért is menne el, a lehetőség meg van, hogy átlépje a küszöböt!?
Meg amúgy is, Carrick marad.. Kb. Fergie óta ő az első edző, aki nem nézett ki hülyén a mu padján, ha vasárnap hozna valami csoda x-et Londonban, meg 2 hét múlva meglesz a csop.elsőség is.. Lehet év végéig maradhatna..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 24., szerda 9:20
Nem a feladatra, a keretre és a lehetőségekre értettem. Top5 edző, kb top5 kerete is van neki..Galacticos írta:A psg mint tuti allas?raul 4 ever írta: Kétlem, hogy Poch a tutiból átjönne ebbe a katyvaszba, ugyanúgy meg lenne kötve az ő keze is, ha télen nem jön 1 kp.szerintem alltime kb legszarabb/legnehezebb edzoi feladat lehet a semmitmondo szar bajboksagbol felporgetni a tulfizetett es elszallt sztarjaidat a blre amit ha nem nyersz meg ugy hogy meg a klub se nyerte meg soha akkor kb bukas az az eved. Az a feladat minden csak nem tuti.
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 24., szerda 8:48
Meg 80% posesión.Realista24 írta:Rosszul látod. Xavi két meccs, két clean sheet, nulla vereség.Csabi írta: 5 meccs, 2 lőtt gól. nyilatkozzatok barcások.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. november 24., szerda 8:41
Amikor a Fradi játszott a Slaviaval akkor mondták, hogy a Slavia az EL negyed-/elődöntőért kapott annyit mint amennyi a BL csoportkörbe jutásért jár. Úgy tudom óriásiak a különbségek az EL és a BL közöttcsababarca írta:Előbb utóbb úgyis beleszaladunk egy méretes verésbe megint, mindegy hogy a 16 vagy a 8 között.flori írta:
Uh, már látom is a jeleket.Viszont a BL-ben kaphatnak egy Lillet is, aztán mennek még egy kört. Egy Chelsea/Liverpool duó nagyon csúnyát ütne rajtuk.
Főleg hogy még van egy müncheni meccs is addig:D
Itt most az anyagi vonzata a dolognak az érdekes, nem tudom mondjuk hogy fizet az EL de gyanítom egy bl legjobb 8ba bejutni ér annyit mint döntőzni az ELben, vagy 4 közè menni.
Szóval itt most szerintem pénzgyűjtés lehetne a cél a blben, az hogy majd megagyalnak tök mindegy, ennyi szégyent amit átéltünk az elmúlt években, már nem nagyon tudunk überelni.
Még egy nem oszt nem szoroz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 7:01
Rosszul látod. Xavi két meccs, két clean sheet, nulla vereség.Csabi írta: 5 meccs, 2 lőtt gól. nyilatkozzatok barcások.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 7:01
Ezt hívják win-win szituációnak.dzsi91 írta: Nemtom amúgy mi a jobb, ha kiesnek az europa ligába amit esetleg meg is nyerhetnek ami kurva szánalmas lenne de képesek lesznek valami érdemként beállítani,vagy hogy továbbvergődnek és agyonveri őket valaki Csávistól.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. november 24., szerda 6:49
Nem tudnak most, épp dilemmáznak hogy EL legyen vagy BL megalázásCsabi írta: 5 meccs, 2 lőtt gól. nyilatkozzatok barcások.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. november 24., szerda 6:44
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem