OFF
Re: OFF
De nem hulye.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Faust írta: Na de Danikam, hat most mondott neked igent az asszony te szegyentelen.![]()

Rossz az aki rosszra gondol

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Na de Danikam, hat most mondott neked igent az asszony te szegyentelen.

- sebydani
Menyasszonyod nálunk van? Kicsi a világcsababarca írta: szólj ha van üresedés, menyasszonyom unja az Exxont, meg a fizut, lassan váltana.(bár ha multi akkor mindegy, juniorokat nem fizetik meg annyira sehol, gondolom)
nálunk amúgy home office, heti 1 napot kell bemenni, de kutya nem kéri számon ha kimarad.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem a csillag zuhanyzójában már nagyon várják.hehetheoriginal írta: Aurelio 2 ev 3 honapra böribari lesz![]()
Gondoltam szertenezek a vilagban, ha mar meetingem van epp

Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
szólj ha van üresedés, menyasszonyom unja az Exxont, meg a fizut, lassan váltana.nmate írta: Mostani munkahelyemen kevés szerencsére a meeting, cserébe a tempó is lófasz.
Egyébként banki szoftvert fejlesztek, amcsiknak. Jobban hangzik, mint amilyen ténylegesen, igazából nem hoz lázba, dobbantónak használom ki a jelenlegi helyemet. A világ max kényelmesebb, de nem jobb ettől. GDP pörög legalább.

nálunk amúgy home office, heti 1 napot kell bemenni, de kutya nem kéri számon ha kimarad.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Aurelio 2 ev 3 honapra böribari lesz

thereisonly1ronaldo
Nem akarlak elkeseriteni de ez a magyar IT projektek 99 százalékára igaz, szóval ezzel jobb megbarátkozni és elfogadni ha hosszabb távra tervezel hogy nem fogsz világmegváltó projekteken dolgozninmate írta: Mostani munkahelyemen kevés szerencsére a meeting, cserébe a tempó is lófasz.
Egyébként banki szoftvert fejlesztek, amcsiknak. Jobban hangzik, mint amilyen ténylegesen, igazából nem hoz lázba, dobbantónak használom ki a jelenlegi helyemet. A világ max kényelmesebb, de nem jobb ettől. GDP pörög legalább.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy órás meeting pont elég a napi testmozgásranmate írta: Mostani munkahelyemen kevés szerencsére a meeting, cserébe a tempó is lófasz.
Sport, sport, sport. Nem néha, hanem rendszeres. Akár csak este 1 óra séta, vagy pár plank/fekvő/felülés. Sok ülésben a has, a segg meg a törzsizmok gyengülnek, napi 20 perccel simán lehet javulást elérni 2-3 hónap alatt is. Nehéz, mert unalmas___Samy___ írta: En is irodasba nyomom, de igy 8 ev utan lassan mar kezdi erezni a testem, hogy nem franko a sok ules. Igazabol ez az egy dolog a nagyon nagy hatrany a szamomra ebben a meloban.![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Én kicsi vagyok az "életmentéshez"Norbi90 írta:mondjuk nekem laikusnak nagyon scifi ahogy elképzelem a szitut, jösz ki nagy életmentő műtétből ahol vért izzadva egy emberi élet felett voltál alfa és omega, aztán gondolsz egyet a picsába felnézek má a madridomraNika91127 írta:
Én balesetsebész “tanonc” vagyok. 2 műtét v 2 beteg közt kukkantok fel.![]()
![]()
tényleg te biztosan tudod, mennyit kereshet a kórházban egy népegészségügyi ellenőr, vagy van valami ötleted ehhez? ismerősöm másod éves és most jutott eszébe hogy ugyanmár mennyit lehetne ezzel amugy keresni. kórházban szeretne ezzel a végzettséggel dolgozni.
más, én gyárban dolgozok,fizikai, úgyérzem teszek valamit hozzá a világhoz, na de aki irodában dolgozik meg home office ilyesmi tényleg azt hogy kell elképzelni? végülis mit csináltok pontosan? tesztek érdemben valamit hozzá a világhoz vagy csak az áramot pazaroljátok felesleges meetingeken , mint a politikai csúcsokon hogy a nagy semmiről beszélnek?![]()
![]()
mielőtt megtámadtok nehogy mellre szívjátok.

Nem tudom, mennyit keres egy népeg. ellenőr

- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En jelenleg azon ugykodok hogy a ceg tartozasai gond nelkul es idoben ki legyenek egyenlitve. Ennek tobbek kozott azert van jelentosege mert igy az uzemben dolgozo kollegaknak nem kell az uresen kongo gepsorok mellett acsorogni. Ha nincs fizetes ugye akkor elobb utobb megall az ellatasi lanc es nem lesz mit megmunkalni, rosszabb esetben nem lesz aram hogy felkapcsold a villanyt, vagy telefon szolgaltatas hogy felhivj valakit hogy megkerdezd miert nincs aram. Az pedig nem jo. De gondolom hasonlo dolgokrol nyilatkozhat egy beszerzo, egy production planner, egy logisztikus, egy kontroller, stb... Minden mindennel osszefugg. Az irodai tevekenysegeknek ugyanugy megjelenik a hozzaadott erteke ilyen olyan modon a vegtermekben mint a gyarban dolgozo munkas teljesitmenye. Viszont az ertheto hogy aki kozelebb van a konkret termekhez az konnyebben tud azonosulni azzol hogy igen ehhez a gumiabroncshoz vagy nyomtatott aramkorhoz en hozzatettem a magamet, mig egy irodai dolgozonal ez nehezebben megfoghato.Norbi90 írta: más, én gyárban dolgozok,fizikai, úgyérzem teszek valamit hozzá a világhoz, na de aki irodában dolgozik meg home office ilyesmi tényleg azt hogy kell elképzelni? végülis mit csináltok pontosan? tesztek érdemben valamit hozzá a világhoz vagy csak az áramot pazaroljátok felesleges meetingeken , mint a politikai csúcsokon hogy a nagy semmiről beszélnek? mielőtt megtámadtok nehogy mellre szívjátok.
Az hogy a meetingeknek hol milyen a hatekonysaga szerintem egy egesz mas kerdeskor.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
köszönöm, hogy nem nekem kellett kimondanimondom a faszságokat.

En nem tudnek egesz nap a laptop elott gornyedni, mert akkor olyan kis zsirmalac puhatestuve valnek, mint amilyenek ti vagytok

thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem a munkanapok fele azzal telik amivel itt is: mondom a faszságokat. Csak ott meg is fizetik.
Amúgy a teams egész kiforrta magát meeting/prezentálás szempontból, de jó látni azt a sok balfaszt aki az első 5 percben mindig elcsesz valamit, vagy kamerát kapcsol véletlen vagy unmute-olva megy közben pisilni.

Amúgy a teams egész kiforrta magát meeting/prezentálás szempontból, de jó látni azt a sok balfaszt aki az első 5 percben mindig elcsesz valamit, vagy kamerát kapcsol véletlen vagy unmute-olva megy közben pisilni.

Nem illik.
Nekem mivel jelenleg 1 magyar kollégám van ő is más városban mint én így nem sok változást tapasztalok hogy otthonról vagy az irodából vannak az on-line meetingek
Ez miatt nekem például teljesen felesleges lenne bejárni az irodába

- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én azért élek hogy vétlen embereket ne rázzon meg az áram egy újonnan felépülő ojjektumban.Norbi90 írta:
más, én gyárban dolgozok,fizikai, úgyérzem teszek valamit hozzá a világhoz, na de aki irodában dolgozik meg home office ilyesmi tényleg azt hogy kell elképzelni? végülis mit csináltok pontosan? tesztek érdemben valamit hozzá a világhoz vagy csak az áramot pazaroljátok felesleges meetingeken , mint a politikai csúcsokon hogy a nagy semmiről beszélnek?![]()
![]()

1:1 arányban vagyok építkezésen, és irodában, mert nem elég hogy a valóságban biztonságos egy épület, papíron is annak kell lennie.
A meetingek ugyanolyanok élőben mint teamsen, csak élőben a villanyszerelőket kell baszogatnom, teamsen meg a mérnököket.
Hasznosnak mondanám amit csinálok, de mivel ritkán hozok jó hírt, a népszerűségem nem verdesi a plafont.

- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
Ez teljesen munkahely és projektfüggő. Én nem rég váltottam melóhelyet, az előző helyen olyan webes alkalmazást csináltunk az adófizetők pénzén, amit szerintem azóta se használ senki.Norbi90 írta: más, én gyárban dolgozok,fizikai, úgyérzem teszek valamit hozzá a világhoz, na de aki irodában dolgozik meg home office ilyesmi tényleg azt hogy kell elképzelni? végülis mit csináltok pontosan? tesztek érdemben valamit hozzá a világhoz vagy csak az áramot pazaroljátok felesleges meetingeken , mint a politikai csúcsokon hogy a nagy semmiről beszélnek?![]()
![]()
A mostani helyen pedig kifejezetten hasznos és érdekes projekt van, az ügyfélkör kb. 99%-a nem magyar cég, és elég szép, nagy nevek is vannak. Itt abszolút megvan az érzés, hogy hozzáadok a világhoz.
Vannak ilyen "térdelő-székek", azokat szokták javasolni. Vagy ha jófejek a fejesek, kérj ilyen állítható asztalt, aminél lehet állva is dolgozni.___Samy___ írta: En is irodasba nyomom, de igy 8 ev utan lassan mar kezdi erezni a testem, hogy nem franko a sok ules. Igazabol ez az egy dolog a nagyon nagy hatrany a szamomra ebben a meloban.
- sebydani
Mi adjuk az olajat, gázt és energiát hogy menjenek a gyárak plusz az emberek tudják fogyasztani fölösleges meetingek alatt az áramot az irodákban, úgyhogy most büszkén kihúzom magam, segítünk mi mindenféle emberenNorbi90 írta:tesztek érdemben valamit hozzá a világhoz vagy csak az áramot pazaroljátok felesleges meetingeken , mint a politikai csúcsokon hogy a nagy semmiről beszélnek?![]()
![]()

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mostani munkahelyemen kevés szerencsére a meeting, cserébe a tempó is lófasz.
Sport, sport, sport. Nem néha, hanem rendszeres. Akár csak este 1 óra séta, vagy pár plank/fekvő/felülés. Sok ülésben a has, a segg meg a törzsizmok gyengülnek, napi 20 perccel simán lehet javulást elérni 2-3 hónap alatt is. Nehéz, mert unalmas___Samy___ írta: En is irodasba nyomom, de igy 8 ev utan lassan mar kezdi erezni a testem, hogy nem franko a sok ules. Igazabol ez az egy dolog a nagyon nagy hatrany a szamomra ebben a meloban.

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Norbi90 írta: *más, én gyárban dolgozok,fizikai, úgyérzem teszek valamit hozzá a világhoz, na de aki irodában dolgozik meg home office ilyesmi tényleg azt hogy kell elképzelni? végülis mit csináltok pontosan? tesztek érdemben valamit hozzá a világhoz vagy csak az áramot pazaroljátok felesleges meetingeken , mint a politikai csúcsokon hogy a nagy semmiről beszélnek?![]()
![]()
Én a raktárunk dolgait intézem itthonról (segítem az árukiadás-bevételezés, bárkinek a dolgát. miért nem látja a targoncás a fuvart, miért ment minuszba a készlet

Szóval én 1az1-ben tudom csinálni amit bent csinálnék. A világ nem jobb tőlem se... Szerencsére meetingelni nem kell

Nekem is 2 hónapja tojt be a derekam. Vettem egy fasza széket, meg amit nmate írt: torna. Most már jó..___Samy___ írta: En is irodasba nyomom, de igy 8 ev utan lassan mar kezdi erezni a testem, hogy nem franko a sok ules. Igazabol ez az egy dolog a nagyon nagy hatrany a szamomra ebben a meloban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raul 4 ever 2021. november 24., szerda 15:24-kor.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Nálunk a 1-1,5 órás meetingek két 10 perces email váltással kiválthatóak lennének. Ha a beruhazo nem lenne hulye, akkor meg annyi se. M9ndjuk akkor rank se lenne szuksegSteve írta: Szerintem itt mindenki ”áramot pazarol felesleges meetingeken”..![]()
![]()
![]()
![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K