En jelenleg azon ugykodok hogy a ceg tartozasai gond nelkul es idoben ki legyenek egyenlitve. Ennek tobbek kozott azert van jelentosege mert igy az uzemben dolgozo kollegaknak nem kell az uresen kongo gepsorok mellett acsorogni. Ha nincs fizetes ugye akkor elobb utobb megall az ellatasi lanc es nem lesz mit megmunkalni, rosszabb esetben nem lesz aram hogy felkapcsold a villanyt, vagy telefon szolgaltatas hogy felhivj valakit hogy megkerdezd miert nincs aram. Az pedig nem jo. De gondolom hasonlo dolgokrol nyilatkozhat egy beszerzo, egy production planner, egy logisztikus, egy kontroller, stb... Minden mindennel osszefugg. Az irodai tevekenysegeknek ugyanugy megjelenik a hozzaadott erteke ilyen olyan modon a vegtermekben mint a gyarban dolgozo munkas teljesitmenye. Viszont az ertheto hogy aki kozelebb van a konkret termekhez az konnyebben tud azonosulni azzol hogy igen ehhez a gumiabroncshoz vagy nyomtatott aramkorhoz en hozzatettem a magamet, mig egy irodai dolgozonal ez nehezebben megfoghato.Norbi90 írta: más, én gyárban dolgozok,fizikai, úgyérzem teszek valamit hozzá a világhoz, na de aki irodában dolgozik meg home office ilyesmi tényleg azt hogy kell elképzelni? végülis mit csináltok pontosan? tesztek érdemben valamit hozzá a világhoz vagy csak az áramot pazaroljátok felesleges meetingeken , mint a politikai csúcsokon hogy a nagy semmiről beszélnek? mielőtt megtámadtok nehogy mellre szívjátok.
Az hogy a meetingeknek hol milyen a hatekonysaga szerintem egy egesz mas kerdeskor.