OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
___Samy___

Re: OFF

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 24., szerda 15:15

En is irodasba nyomom, de igy 8 ev utan lassan mar kezdi erezni a testem, hogy nem franko a sok ules. Igazabol ez az egy dolog a nagyon nagy hatrany a szamomra ebben a meloban.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 24., szerda 15:07

Szerintem itt mindenki ”áramot pazarol felesleges meetingeken”.. :lol: :lol: :coffee: :cheers:

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. november 24., szerda 15:04

Nika91127 írta:
'shutterisland írta: egyebkent errol jut eszembe, hogy nem tudom volt e tema, ki mit csinal, milyen cegnel, milyen teruleten dolgozik, stb, de nekem nagyon ugy jon le, hogy a forum aktiv reszenek tulnyomo resze irodai/szamitogepes munkakorben van.

vagy van kozottunk fodrasz, pizzafutar, asztalos vagy fogorvos ? :mrgreen:
Én balesetsebész “tanonc” vagyok. 2 műtét v 2 beteg közt kukkantok fel.
mondjuk nekem laikusnak nagyon scifi ahogy elképzelem a szitut, jösz ki nagy életmentő műtétből ahol vért izzadva egy emberi élet felett voltál alfa és omega, aztán gondolsz egyet a picsába felnézek má a madridomra :D :D :D tényleg te biztosan tudod, mennyit kereshet a kórházban egy népegészségügyi ellenőr, vagy van valami ötleted ehhez? ismerősöm másod éves és most jutott eszébe hogy ugyanmár mennyit lehetne ezzel amugy keresni. kórházban szeretne ezzel a végzettséggel dolgozni.

más, én gyárban dolgozok,fizikai, úgyérzem teszek valamit hozzá a világhoz, na de aki irodában dolgozik meg home office ilyesmi tényleg azt hogy kell elképzelni? végülis mit csináltok pontosan? tesztek érdemben valamit hozzá a világhoz vagy csak az áramot pazaroljátok felesleges meetingeken , mint a politikai csúcsokon hogy a nagy semmiről beszélnek? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: mielőtt megtámadtok nehogy mellre szívjátok.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 24., szerda 14:52

Realista24 írta:
Kerlon írta:

Végzettsége az. A munkakör az raktár és telepvezető. Ezzel jár a minimális raktár készlet kezelés (kb 30M osszegben), emellé jön olyan feladat, hogy a telephely rendbe tartása, "futárkodás", ha valamit intézni kell pl. posta, esetlegesen építési területre anyagot vinni vagy viszarut kezelni.
Most a raktár és telepvezető aki korábban a telephely gondnok-raktáros volt? :mrgreen:
Ja, de nem olyan telepvezeto, hogy az ottani nagy fonok.
Amugy Gyorrol beszelunk tovabbra is, ahol az atlqgber kb BP szint.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 14:49

Kerlon írta:
Realista24 írta:

Asszisztens vidéken nettó 230ért miért olyan kevés? Pont az arra a régióra jellemző átlagkereset.
Végzettsége az. A munkakör az raktár és telepvezető. Ezzel jár a minimális raktár készlet kezelés (kb 30M osszegben), emellé jön olyan feladat, hogy a telephely rendbe tartása, "futárkodás", ha valamit intézni kell pl. posta, esetlegesen építési területre anyagot vinni vagy viszarut kezelni.
Most a raktár és telepvezető aki korábban a telephely gondnok-raktáros volt? :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 24., szerda 14:44

Realista24 írta:
Tjacks írta:

Mondjuk azt a 230 ezreset full nem értem, de futottam már bele könyvelőnél hasonló szituba, havi 15 ezret kért erre visszakérdeztem hogy mennyi? Válasz: Sokat mondtam? Havi 10ért is vállalom. ( egyéni vállalkozói)

Az ilyeneket elkell hajtani mert 90% hogy csak a gond lesz vele.
Asszisztens vidéken nettó 230ért miért olyan kevés? Pont az arra a régióra jellemző átlagkereset.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 14:40

Tjacks írta:
Kerlon írta:

Az a durva, hogy a héten beültett magával főnök interjúztatni.
Két pozit hirdettünk, telephely gondnok-raktáros(villanyszerelesi anyag ismeret elony) és villanyszerelőt napelemes rendszerekhez.

Elsőre jelentkezett egy felsőfokú végzettségű villamosmérnök asszisztens nettó 230ezer forintos igénnyel (a korábbi munkatárs kapott 280at, előtte 320at is a tapasztaltabb).

A masikra volt mindenféle életművész, de a legjobb a kertgondozo szakkepzettsegu volt. Se jogsi, se semmi, tehát segédmunkás és szemrebbenés nélkül kért 300ezret. :kalapos:

És azert ez nem az a szakma, ahol elmutogatod a dolgokat es csinald.

Szoval en elobbin is kiegtem, hogy ennyire ertekeli csak magat, utobbinal meg teljesen irrealisnak ereztem

Egyiket sem vesszuk fel. Elobbinel az alulertekeles lehet a kompetencia hianya vagy szimplan a ratermettseg nincs meg benne.
Mondjuk azt a 230 ezreset full nem értem, de futottam már bele könyvelőnél hasonló szituba, havi 15 ezret kért erre visszakérdeztem hogy mennyi? Válasz: Sokat mondtam? Havi 10ért is vállalom. ( egyéni vállalkozói)

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 24., szerda 14:21

Kerlon írta:
'shutterisland írta: uristen, meg mindig van, ahol netto 100 ezreket adnak teljes allasban ? :ozil:

hat en 2016-ban, mikor eljottem, akkor 110 korul kaptam a rendorsegtol, minimalber volt potlekokkal feltornazva.
eltelt lassan 6 ev.
Két pozit hirdettünk, telephely gondnok-raktáros(villanyszerelesi anyag ismeret elony) és villanyszerelőt napelemes rendszerekhez.

Elsőre jelentkezett egy felsőfokú végzettségű villamosmérnök asszisztens nettó 230ezer forintos igénnyel (a korábbi munkatárs kapott 280at, előtte 320at is a tapasztaltabb).

A masikra volt mindenféle életművész, de a legjobb a kertgondozo szakkepzettsegu volt. Se jogsi, se semmi, tehát segédmunkás és szemrebbenés nélkül kért 300ezret. :kalapos:

Szoval en elobbin is kiegtem, hogy ennyire ertekeli csak magat, utobbinal meg teljesen irrealisnak ereztem

Egyiket sem vesszuk fel. Elobbinel az alulertekeles lehet a kompetencia hianya vagy szimplan a ratermettseg nincs meg benne.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. november 24., szerda 14:19

'shutterisland írta: egyebkent errol jut eszembe, hogy nem tudom volt e tema, ki mit csinal, milyen cegnel, milyen teruleten dolgozik, stb, de nekem nagyon ugy jon le, hogy a forum aktiv reszenek tulnyomo resze irodai/szamitogepes munkakorben van.

Én balesetsebész “tanonc” vagyok. 2 műtét v 2 beteg közt kukkantok fel.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 24., szerda 13:58

'shutterisland írta: uristen, meg mindig van, ahol netto 100 ezreket adnak teljes allasban ? :ozil:

hat en 2016-ban, mikor eljottem, akkor 110 korul kaptam a rendorsegtol, minimalber volt potlekokkal feltornazva.
eltelt lassan 6 ev.

K

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 24., szerda 13:57

Realista24 írta:
nmate írta: Nem, ők dolgoznak és nem a madridomra írogatnak :mrgreen: :mrgreen:
True. Egyedül hehe tud irogatni, miközben a kamiont vezeti.
Tesla kamion. Magatol megy. Hehe csak ul benne es brazil megye 2-t nez.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 13:25

nmate írta: Nem, ők dolgoznak és nem a madridomra írogatnak :mrgreen: :mrgreen:
True. Egyedül hehe tud irogatni, miközben a kamiont vezeti.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. november 24., szerda 13:24

én nem vagyok irodai dolgozó, én nem bánom, hogy nem de ilyenkor igen :mrgreen: nem lehet rossz.

bár most pl kollégám felesége úgy kapta el, nem is nagyon jár sehova, gyerekekkel otthon, hogy a futár ment hozzájuk... és ő volt állítólag

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 13:22

Nem, ők dolgoznak és nem a madridomra írogatnak :mrgreen: :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 24., szerda 13:08

egyebkent errol jut eszembe, hogy nem tudom volt e tema, ki mit csinal, milyen cegnel, milyen teruleten dolgozik, stb, de nekem nagyon ugy jon le, hogy a forum aktiv reszenek tulnyomo resze irodai/szamitogepes munkakorben van.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 12:46

sonic írta:
nmate írta:

Villanyszámlámat meg a plusz fűtést télen fizethetnék viszont. :mrgreen:

A sok nasit elengedem, egye fene.
Ezt nalunk egy joparan felvetettek a vezetoseg iranyaba. No joke. :D Volt olyan geniusz is aki ceges koltsegre vett wc papirt meg ilyesmik - nyilvan kirugtak.
Nálunk is volt hasonló, majd elrendelték neki a mindennapos irodát :mrgreen:

Nálunk amúgy már fele akkora az iroda, heti egy-két nap a kötelező office day.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 24., szerda 11:43

Vannak/lesznek karos hatasai az biztos. Az egyenre is meg a cegekre is. Viszont ha egy cegvezetesnek megmondod hogy X millio USD savings iroda rezsikoltsegen ha home office lesz akkor olyan rengetegsokat nem fognak merlegelni. :)

Aztan majd ha par honap/ev alatt lerohad a termelekenyseg akkor elkezdenek vakarozni hogy mi a szar van.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 24., szerda 11:36

Nálunk egy szintet már vissza is dobtak, úgyse lesz mindenki bent egyszerre.

Én nagyon azt tapasztalom (és nem feltétlenül tudom hibáztatni ezért őket), hogy jönnek a fiatalok, home office, arcról nem ismernek senkit, teamsen basztatod hogy csinálja meg időre a munkát, nyilván nem veszi komolyan és leszarja. Élőben ezt ugye nem lehet megtenni, odaállsz fölé és addig nem mész el onnan. :mrgreen:

Közben én meg sokkal hatékonyabb vagyok, ahogy az öreg írja is, nem szakítanak félbe, nem kalandozok annyit el stb..bár tényleg nem túl egészséges hogy pisálni is lusta vagyok felállni kb meg itt zabálok a gép előtt.

Szóval én is az 1-2 nap bent, amúgy meg ho-t támogatom, csak szerintem a ho sokakra rossz hatással van.
Nem illik.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. november 24., szerda 11:24

nmate írta: Villanyszámlámat meg a plusz fűtést télen fizethetnék viszont. :mrgreen:
Mi kapunk tavaly március óta folyamatosan egy bizonyos plusz összeget erre, hónaptól meg épp aktuális helyzettől függően. :)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

sonic

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 24., szerda 11:16

nmate írta:
sonic írta:nem kell teriteni annyi bejarasi koltseget
Villanyszámlámat meg a plusz fűtést télen fizethetnék viszont. :mrgreen:

A sok nasit elengedem, egye fene.
Ezt nalunk egy joparan felvetettek a vezetoseg iranyaba. No joke. :D Volt olyan geniusz is aki ceges koltsegre vett wc papirt meg ilyesmik - nyilvan kirugtak.

Vissza: