'shutterisland írta:
uristen, meg mindig van, ahol netto 100 ezreket adnak teljes allasban ?
hat en 2016-ban, mikor eljottem, akkor 110 korul kaptam a rendorsegtol, minimalber volt potlekokkal feltornazva.
eltelt lassan 6 ev.
Az a durva, hogy a héten beültett magával főnök interjúztatni.
Két pozit hirdettünk, telephely gondnok-raktáros(villanyszerelesi anyag ismeret elony) és villanyszerelőt napelemes rendszerekhez.
Elsőre jelentkezett egy felsőfokú végzettségű villamosmérnök asszisztens nettó 230ezer forintos igénnyel (a korábbi munkatárs kapott 280at, előtte 320at is a tapasztaltabb).
A masikra volt mindenféle életművész, de a legjobb a kertgondozo szakkepzettsegu volt. Se jogsi, se semmi, tehát segédmunkás és szemrebbenés nélkül kért 300ezret.
És azert ez nem az a szakma, ahol elmutogatod a dolgokat es csinald.
Szoval en elobbin is kiegtem, hogy ennyire ertekeli csak magat, utobbinal meg teljesen irrealisnak ereztem
Egyiket sem vesszuk fel. Elobbinel az alulertekeles lehet a kompetencia hianya vagy szimplan a ratermettseg nincs meg benne.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K