Lehet eladták ezeket már kéz alól másnak és csak papíron semmisítik meg stb.
Ez is egy olyan felháborító dolog megint, hogy arra szavak nincsenek és egy ilyenen már fel se szisszen az ember, annyira magasra tették már a lécet ezekben az ügyekben

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. november 24., szerda 10:38
HozzászólásSzerző: Santi » 2021. november 24., szerda 10:19
Itt amúgy miért nem lehetett olyat csinálni, mint amikor boltban egy közeli szavidejű terméket leértékelnek?Pipita írta: dE lEgAlÁbB kOrMáNyOzNi tUdNaK vOl. nYoLceZeR
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 24., szerda 10:15
Amig nem kotelezo az oltas addig ez lesz. Mindenki maganak eldontheti hogy beadatja, vagy elszenvedi az esetleges megfertozodes illetve a korlatozasok es szankciok kovetkezmenyeit.nmate írta:Persze, én is itthonról dolgoztam meg nem mentem családhoz és nem is esett jól.sonic írta: Nyilvan senki ha nem muszaj. Viszont en peldaul az elso harom hullam alatt meg tudtam csinalni. Nem vagyok egyedulallo, de mind a ketten otthonrol dolgoztunk. Gyerek nincs. Igy nem volt nehez, kellemes sem, de ez van. A korlatozasok is ezt szorgalmaztak, hordjal maszkot, amugy meg tartsd tavol magad embertarsaidtol amennyire csak lehet. Nalunk a cegnel tovabbra sem kotelezo bejarni dolgozni, viszont az asszonynak uj munkahelye lett nyaron ahol jelenleg nincs HO... szoval mostmar be vagyok oltva. De siman lehetnek olyan elethelyzetben ahol nem tartom szuksegesnek az oltast.
De ha van megoldás, csináljuk már meg. Csak úgysem lesz ez, amíg mindenki egyénként gondolkodik, nem mint egy társadalom tagjaként. Mert őt nem veszélyezteti a covid, ő otthon tud maradni, neki nem kell oltás, nem kell maszk. De nagyon-nagyon kevés olyan ember van, aki ténylegesen nem lép kapcsolatba másokkal. hehe haverja is jár sörözni haverokkal.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 24., szerda 9:52
erre akartam reagalni en is.De nagyon-nagyon kevés olyan ember van, aki ténylegesen nem lép kapcsolatba másokkal. hehe haverja is jár sörözni haverokkal.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 24., szerda 9:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 24., szerda 9:41
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 24., szerda 9:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 9:32
Persze, én is itthonról dolgoztam meg nem mentem családhoz és nem is esett jól.sonic írta: Nyilvan senki ha nem muszaj. Viszont en peldaul az elso harom hullam alatt meg tudtam csinalni. Nem vagyok egyedulallo, de mind a ketten otthonrol dolgoztunk. Gyerek nincs. Igy nem volt nehez, kellemes sem, de ez van. A korlatozasok is ezt szorgalmaztak, hordjal maszkot, amugy meg tartsd tavol magad embertarsaidtol amennyire csak lehet. Nalunk a cegnel tovabbra sem kotelezo bejarni dolgozni, viszont az asszonynak uj munkahelye lett nyaron ahol jelenleg nincs HO... szoval mostmar be vagyok oltva. De siman lehetnek olyan elethelyzetben ahol nem tartom szuksegesnek az oltast.
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 24., szerda 9:10
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 8:59
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 24., szerda 8:47
Ez szóról szóra én vagyok.hehetheoriginal írta: volt munkatarsam, aki a legjobb vilagat eli igy, tele lett a fasza a sok agybeteg idiota novel, azt mondta kipiheni otthon a home office alatt az eveket, amik ramentek idegileg a sok hulye picsaragyerekkel csaladdal meg raer, mert asszem 27-8 eves, ugyhogy elvan mint a befőtt, edz, egeszseges eletmod, mikor lehet, akkor sörözés a haverekkel, tanul, tajekozodik, fejleszti magat, stb
Nem azt mondom ez a normalis, de sztem mindenkinek volt olyan pillanat, hogy tele lett a fasza mindennel es elvonult volna az egeydulletbe egy idore
Es amugy itt megint a kerdes, hogy pl egy ilyen embernel, aki elvileg fullegeszseges es eros, minek akarjak raeroltetni az oltast.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 24., szerda 8:42
volt munkatarsam, aki a legjobb vilagat eli igy, tele lett a fasza a sok agybeteg idiota novel, azt mondta kipiheni otthon a home office alatt az eveket, amik ramentek idegileg a sok hulye picsaraSzóval, nem hinném, hogy sokan akarnának egyedülállóként homeofficeolni éveken át egy barlangban.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 8:24
"A gyerekét" nem tudom, hogyan került oda.sonic írta:nmate írta:
Fair, de ki él ilyen életet? Sajnálom a gyerekét.
Ezt most nem ertem.Direkt irtam hogy ez akkor aktualis ha nincs gyerek. Ha van, akkor nyilvan nem tudod megcsinalni mivel a bolcsibol ovibol iskolabol minden jofele virusokat hazavisz.
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 24., szerda 8:12
nmate írta:Fair, de ki él ilyen életet? Sajnálom a gyerekét.sonic írta: Ha valaki megteheti hogy a hullamok alatt elszigetelje magat (home office, egyedulallo, nincs gyerek) akkor eleg minimalisra csokken annak az eselye hogy talalkozzon a virussal.
Ezt most nem ertem.Direkt irtam hogy ez akkor aktualis ha nincs gyerek. Ha van, akkor nyilvan nem tudod megcsinalni mivel a bolcsibol ovibol iskolabol minden jofele virusokat hazavisz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 8:00
Mert én szeretem olvasninmate írta:
Na, de ennyi. Nem is tudom minek kezdtem megint bele a szélmalomharcba.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 7:28
Ez meg masszív hazugság, szerencsére pont év elején kérdeztem tőle személyesen. Gyakorlatilag ő beszélt rá, hogy mehet a kínai, nem lesz gond.Az oltás most szerinte azért van, hogy kevesebben kerüljünk kórházba. Év elejen még azt terjesztette, hogy aki nem oltat azért felelőtlen, mert az vírusterjesztő marad.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 7:05
Fair, de ki él ilyen életet? Sajnálom a gyerekét.sonic írta: Ha valaki megteheti hogy a hullamok alatt elszigetelje magat (home office, egyedulallo, nincs gyerek) akkor eleg minimalisra csokken annak az eselye hogy talalkozzon a virussal.
Galambbal nem sakkozok, bocsi.atesz írta: ...
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 24., szerda 1:32
Ha valaki megteheti hogy a hullamok alatt elszigetelje magat (home office, egyedulallo, nincs gyerek) akkor eleg minimalisra csokken annak az eselye hogy talalkozzon a virussal. Nyilvan nem nullara de masfele billenhet a marleg nyelve az oltas/nemoltas merlegelesnel mint mondjuk egy harom gyerekes bolti eladonal.Halfkey írta: Egyrészt hehe a te nevedben beszélj, sajnos rengeteg oltásellenes odáif sem jut el hogy az oltás használ.
Másrészt 0 logika van abban, hogy egy oltás hosszú távú hatásától félsz, de a vírus dokumentált utóproblémáit figyelmen kívül hagyod. Vagy nem figyelmen kívül hagyod hanem te majd el sem kapod .... valamiért?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. november 23., kedd 22:42
Ilyeneket hol mondott? Holnap beszélek vele, számon kérném!atesz írta: Azért 14 nap elég kevés ehhez, a nyugati országok többségében még csak most indulnak be az új esetek számai. A járványok nem úgy működnek, hogy egyszerre indulnak a hullámok mindenhol. Például szlovákiában, ahol alacsony a halálozás a kevés oltás ellenére, tavaly is decemberben kezdett beindulni ez az egész.
A legoltottabb országok között van jó néhány olyan, ahol magasabb most a a halálozás, mint tavaly.
Egy ilyen adattal érdemesebb lenne megvárni legalább a tavasz végét a pontosabb számokért.
De hát pörögnie kell a facebook posztoknak.
De Kemenesi eleve komolytalan. Már lassan két éve lovagolja a Covid témát, hogy szerepelhessen a médiában a nyilatkozataival és a facebook posztjaival.
Emlékszem még azzal kezdte, mint szakértő, hogy ebből a járványból nem lesz semmi, meg lesz állítva a terjedés, mert a tudomány felkészült ebből a vírusból, rengeteg kutatási anyaguk van. Ő volt az aki kijelentette, hogy kicsi az esélye annak, hogy Magyarországon ezt a vírust bárki is elkapja. Még valamelyik magyar újságot rémhírterjesztéssel vádolta az egyik posztjában, mert a vírus elterjedéséről irtak valami negatívat.
Aztán ahogy beindultak az esetszámok egész Európában, mintha mi sem történt volna, csinált egy 180 fokos fordulatot.
Az oltás most szerinte azért van, hogy kevesebben kerüljünk kórházba. Év elejen még azt terjesztette, hogy aki nem oltat azért felelőtlen, mert az vírusterjesztő marad.
A Rádió1-ben pár hete már az influenza oltást tolta, többek között azért, mert sokan halnak meg miatta a világban es súlyos szövődményeket okozhat. Ami még igaz is, csak akkor ne ezekkel érvelt volna az ellen, hogy a covid egy erősebb influenza szintjén van.
Szerintem ezek a szakértők az egyik legkárosabb dolgok ebben a vírustémában
HozzászólásSzerző: atesz » 2021. november 23., kedd 21:47
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem