Boom nesztek kutyák

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 29., hétfő 19:55
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 29., hétfő 16:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 19:21
Nem tudom, hogy hol voltál eddig, de vagy menj vissza oda vagy állíts magadon egy-két fokkal.atesz írta: Te próbáltad úgy megvédeni, hogy közben azt cáfoltad amit ő állított, de azért még mindig te vagy aki leereszkedik a galambok közé.
HozzászólásSzerző: atesz » 2021. november 24., szerda 18:56
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 18:13
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. november 24., szerda 17:54
Kösziatesz írta:Nagyon rossz ez a szélsőséges stílus és réteg, amit és akiket képviselsz.nmate írta: Áh, inkább megvárom amíg felborítod a táblát, csak rakjuk tisztába.
Szóval egyébként kb. 2020 januárban írt először, ahol az addigi adatok (volt vagy 1000 fertőzött) alapján annyit mondott, hogy KICSI AZ ESÉLYE, hogy sokan fognak meghalni HA így folytatódik, de van rá esély, hogy világjárvány lesz és elég nagy probléma lenne az egészségügyre vonatkozóan.
Néha az oddsok nem jönnek be.
Ami adatok akkor voltak, az alapján a Covidnak nem volt akkora reprodukciós rátája (1.5 és 2 közé tették) és halálozási aránya is gyengébb statisztikai adatok alapján, mint az influenzának.
Most nézzük meg exponenciálisan, mennyivel több adatunk van.
De említsük már meg akkor azt is, hogy már akkor leírta, a járvány megfékezésére egy megoldás van, az oltás.
De gondolom te, mint fotelszakértő 2020. januárjában már tudtad, hogy mi lesz, majd most 2 év után névtelenül felvállalod, hogy szakértők véleményüket írták le minimális adatok alapján, felvállalva a tévedés kockázatát.
Ez meg masszív hazugság, szerencsére pont év elején kérdeztem tőle személyesen. Gyakorlatilag ő beszélt rá, hogy mehet a kínai, nem lesz gond.
Na, de ennyi. Nem is tudom minek kezdtem megint bele a szélmalomharcba.![]()
Hogy tavaly év elején mennyire volt minimális a tudásuk, vele vitasd meg, ne velem. Ő hivatkozott a világban felhalmozódott rengeteg adatra, infóra és elindult kutatásokra. Ő állította, hogy neki ez a szakterülete, a kutatócsoportjuk foglalkozik koronavírusokkal, ebben ő hiteles forrás, ezért jósolgat.
Nem hazudtam semmit, amiket írtam azokat ő nyilatkozta le vagy pakolta ki a facebook oldalára.
Tessék:ikelemen5 írta: Ilyeneket hol mondott?
https://m.facebook.com/gabor.kemenesi/p ... 1608934134
HozzászólásSzerző: atesz » 2021. november 24., szerda 17:28
Nagyon rossz ez a szélsőséges stílus és réteg, amit és akiket képviselsz.nmate írta: Áh, inkább megvárom amíg felborítod a táblát, csak rakjuk tisztába.
Szóval egyébként kb. 2020 januárban írt először, ahol az addigi adatok (volt vagy 1000 fertőzött) alapján annyit mondott, hogy KICSI AZ ESÉLYE, hogy sokan fognak meghalni HA így folytatódik, de van rá esély, hogy világjárvány lesz és elég nagy probléma lenne az egészségügyre vonatkozóan.
Néha az oddsok nem jönnek be.
Ami adatok akkor voltak, az alapján a Covidnak nem volt akkora reprodukciós rátája (1.5 és 2 közé tették) és halálozási aránya is gyengébb statisztikai adatok alapján, mint az influenzának.
Most nézzük meg exponenciálisan, mennyivel több adatunk van.
De említsük már meg akkor azt is, hogy már akkor leírta, a járvány megfékezésére egy megoldás van, az oltás.
De gondolom te, mint fotelszakértő 2020. januárjában már tudtad, hogy mi lesz, majd most 2 év után névtelenül felvállalod, hogy szakértők véleményüket írták le minimális adatok alapján, felvállalva a tévedés kockázatát.
Ez meg masszív hazugság, szerencsére pont év elején kérdeztem tőle személyesen. Gyakorlatilag ő beszélt rá, hogy mehet a kínai, nem lesz gond.
Na, de ennyi. Nem is tudom minek kezdtem megint bele a szélmalomharcba.![]()
Tessék:ikelemen5 írta: Ilyeneket hol mondott?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 24., szerda 14:21
Szerintem ez fiktiv teszt és most el kene konyvelni valahogy.Pipita írta: dE lEgAlÁbB kOrMáNyOzNi tUdNaK vOl. nYoLceZeR
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 24., szerda 14:16
Mondom hogy csak végletekben gondolkoznak az emberekRealista24 írta: Emberek ébresztő!
Figyelem!!!!
Mondjunk nemet a KABÁT-ra! Egyre többen ismerik fel végre, hogy a kabátok valójában NEM VÉDENEK a hideg ellen! Az egészet a ruhalobbi és a nagy ruhagyártók erőltetik az emberekre!
A kabátokat sosem tesztelték rendesen, nem tudni, hosszú távon mit okoznak!!!
Az ősembereknek sem volt kabátjuk, a természetes hidegtűrés mentette meg őket, és a mai embernek is az tesz jót!
Egy fél citrom levele és 3 ánizsmag többet segít a hideg ellen, mint a teljesen mesterséges és természetellenes kabát!
Valamennyi ember, aki az elmúlt 100 évben Magyarországon meghalt, hordott kabátot!!! Véletlen?!
Egyes “tudósok” azt állítják, kabátot kéne hordanunk, de egyik nyilatkozatukban se volt rajtuk kabát!!!
A kabátokba chipeket varrnak, hogy azokkal programozzák az emberek agyát! Vajon miért csak az ott dolgozókat engedik be a kabátgyárakba? Az átlagembert miért nem? KIDERÜLNE AZ IGAZSÁG?
És ha a kabát (ÁLLÍTÓLAG!) megvéd a hideg ellen, minek a sapka-sál?
És én biztos nem veszek fel addig kabátot, amig nem mutatnak egy vizsgálatot évtizedekig kabátot hordó emberekkel!?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 13:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 24., szerda 11:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. november 24., szerda 10:38
HozzászólásSzerző: Santi » 2021. november 24., szerda 10:19
Itt amúgy miért nem lehetett olyat csinálni, mint amikor boltban egy közeli szavidejű terméket leértékelnek?Pipita írta: dE lEgAlÁbB kOrMáNyOzNi tUdNaK vOl. nYoLceZeR
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 24., szerda 10:15
Amig nem kotelezo az oltas addig ez lesz. Mindenki maganak eldontheti hogy beadatja, vagy elszenvedi az esetleges megfertozodes illetve a korlatozasok es szankciok kovetkezmenyeit.nmate írta:Persze, én is itthonról dolgoztam meg nem mentem családhoz és nem is esett jól.sonic írta: Nyilvan senki ha nem muszaj. Viszont en peldaul az elso harom hullam alatt meg tudtam csinalni. Nem vagyok egyedulallo, de mind a ketten otthonrol dolgoztunk. Gyerek nincs. Igy nem volt nehez, kellemes sem, de ez van. A korlatozasok is ezt szorgalmaztak, hordjal maszkot, amugy meg tartsd tavol magad embertarsaidtol amennyire csak lehet. Nalunk a cegnel tovabbra sem kotelezo bejarni dolgozni, viszont az asszonynak uj munkahelye lett nyaron ahol jelenleg nincs HO... szoval mostmar be vagyok oltva. De siman lehetnek olyan elethelyzetben ahol nem tartom szuksegesnek az oltast.
De ha van megoldás, csináljuk már meg. Csak úgysem lesz ez, amíg mindenki egyénként gondolkodik, nem mint egy társadalom tagjaként. Mert őt nem veszélyezteti a covid, ő otthon tud maradni, neki nem kell oltás, nem kell maszk. De nagyon-nagyon kevés olyan ember van, aki ténylegesen nem lép kapcsolatba másokkal. hehe haverja is jár sörözni haverokkal.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 24., szerda 9:52
erre akartam reagalni en is.De nagyon-nagyon kevés olyan ember van, aki ténylegesen nem lép kapcsolatba másokkal. hehe haverja is jár sörözni haverokkal.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 24., szerda 9:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 24., szerda 9:41
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 24., szerda 9:34
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 9:32
Persze, én is itthonról dolgoztam meg nem mentem családhoz és nem is esett jól.sonic írta: Nyilvan senki ha nem muszaj. Viszont en peldaul az elso harom hullam alatt meg tudtam csinalni. Nem vagyok egyedulallo, de mind a ketten otthonrol dolgoztunk. Gyerek nincs. Igy nem volt nehez, kellemes sem, de ez van. A korlatozasok is ezt szorgalmaztak, hordjal maszkot, amugy meg tartsd tavol magad embertarsaidtol amennyire csak lehet. Nalunk a cegnel tovabbra sem kotelezo bejarni dolgozni, viszont az asszonynak uj munkahelye lett nyaron ahol jelenleg nincs HO... szoval mostmar be vagyok oltva. De siman lehetnek olyan elethelyzetben ahol nem tartom szuksegesnek az oltast.
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 24., szerda 9:10
Jelenlévő fórumozók: 56 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem