Rosszul látod. Xavi két meccs, két clean sheet, nulla vereség.Csabi írta: 5 meccs, 2 lőtt gól. nyilatkozzatok barcások.![]()

Bajnokok Ligája
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt hívják win-win szituációnak.dzsi91 írta: Nemtom amúgy mi a jobb, ha kiesnek az europa ligába amit esetleg meg is nyerhetnek ami kurva szánalmas lenne de képesek lesznek valami érdemként beállítani,vagy hogy továbbvergődnek és agyonveri őket valaki Csávistól.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem tudnak most, épp dilemmáznak hogy EL legyen vagy BL megalázásCsabi írta: 5 meccs, 2 lőtt gól. nyilatkozzatok barcások.![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jo, mondjuk februarban lennenek a nyolcaddontok, addig azert javulhatunk annyit, hogy ne verjenek hulyere csak siman ket szoros vereseg legyen.
elnezegetve a csoportok allasat, most valoban sokat szamit, ki nyeri a csoportot.
az igazan nagy halak, mint a bayern, chelsea, pool, city, ti vagy eppen a mu (oket tavaszra ennel erosebbnek hiszem es ronaldo a bl-ben eleg nagy plusz lesz) ugy nez ki, hogy hozzak a csoportgyozelmet, keves a meglepi.

elnezegetve a csoportok allasat, most valoban sokat szamit, ki nyeri a csoportot.
az igazan nagy halak, mint a bayern, chelsea, pool, city, ti vagy eppen a mu (oket tavaszra ennel erosebbnek hiszem es ronaldo a bl-ben eleg nagy plusz lesz) ugy nez ki, hogy hozzak a csoportgyozelmet, keves a meglepi.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Előbb utóbb úgyis beleszaladunk egy méretes verésbe megint, mindegy hogy a 16 vagy a 8 között.flori írta:
Uh, már látom is a jeleket.Viszont a BL-ben kaphatnak egy Lillet is, aztán mennek még egy kört. Egy Chelsea/Liverpool duó nagyon csúnyát ütne rajtuk.
Főleg hogy még van egy müncheni meccs is addig:D
Itt most az anyagi vonzata a dolognak az érdekes, nem tudom mondjuk hogy fizet az EL de gyanítom egy bl legjobb 8ba bejutni ér annyit mint döntőzni az ELben, vagy 4 közè menni.
Szóval itt most szerintem pénzgyűjtés lehetne a cél a blben, az hogy majd megagyalnak tök mindegy, ennyi szégyent amit átéltünk az elmúlt években, már nem nagyon tudunk überelni.
Még egy nem oszt nem szoroz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Teljesen mindegy, mert ha megnyernék az eurépa ligát, akkor az lenne a szöveg, hogy azt sokkal nehezebb megnyerni, mint bármi mást..ráadásul Messi nélkül.dzsi91 írta: Nemtom amúgy mi a jobb, ha kiesnek az europa ligába amit esetleg meg is nyerhetnek ami kurva szánalmas lenne de képesek lesznek valami érdemként beállítani,vagy hogy továbbvergődnek és agyonveri őket valaki Csávistól.
Ha meg kiesnek bárhonnan, akkor az nyilván Messi hiánya miatt van.

A BL meg amúgy sem kihívás azt a szerencsés Zidane is be tudta párszor húzni. Sokkal nehezebb az európa ligát.

- flori
Uh, már látom is a jeleket.dzsi91 írta: Nemtom amúgy mi a jobb, ha kiesnek az europa ligába amit esetleg meg is nyerhetnek ami kurva szánalmas lenne de képesek lesznek valami érdemként beállítani,vagy hogy továbbvergődnek és agyonveri őket valaki Csávistól.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyilvan az anyagi erdekek mast mondanak, de ha kiesunk, az EL-t elengednem (hiaba tunik meg eppen nyerhetonek) es csak a ligara es kupara fokuszalnek, a bl hely legyen meg, aztan lapozzunk.
nem akarok barca-poolt/cityt/psg-t iden.
nem akarok barca-poolt/cityt/psg-t iden.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nemtom amúgy mi a jobb, ha kiesnek az europa ligába amit esetleg meg is nyerhetnek ami kurva szánalmas lenne de képesek lesznek valami érdemként beállítani,vagy hogy továbbvergődnek és agyonveri őket valaki Csávistól.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Mondjuk az nem gyenge hogy a Barcanak 2 rúgott gólja van 5 meccsen
- flori
Nagyon Fernando Torreses volt a szitu.
Ezt a balfszt.
Benfica sem meggyőző, azért masszív falat a Kijev. Sztem továbbmegy a barca, de csak azért mert nem nyer a Benfica.

Benfica sem meggyőző, azért masszív falat a Kijev. Sztem továbbmegy a barca, de csak azért mert nem nyer a Benfica.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
City sztem közel nem, Bayernt én sem nézek.alexoxladjackoxi írta:Én speciel nem konkrétan a mai meccsről beszélek, de támadójáték szempontjából azt mondom Bayern, Pool és City jobb. Vagy legalábbis többet adnak ki általában magukból. Bár a bajorokat sokat nem láttam idén.Halfkey írta: Nem mondom hogy el vagyok tőlük ájulva, de aki ennyire nem ért egyet attól megnézném azért azt a felsorolást ki játszik ennél szebben a Juve ellen.
Ahhoz meg kell verniuk a kijevet is, nincs a sajat kezukben a sorsuk.
- BlancoMark
Szerintem a Bayern mindenaron ki akarja majd ejteni a Barcat.kodo írta:Tovabbjuttatta a barcat.BlancoMark írta: Itt mit muvelt ures kapura a Benficas![]()
Utolsó körben a Bayern ellen játszanak idegenben úgyhogy messze nem biztos a továbbjutás
- ateeemadrid
Azért így is jóval több esélyük van, szerencsére a bajorokra nem jellemző, hogy leadnák a meccset. 80 20 a Benficanak.kodo írta:Tovabbjuttatta a barcat.BlancoMark írta: Itt mit muvelt ures kapura a Benficas![]()
Tovabbjuttatta a barcat.BlancoMark írta: Itt mit muvelt ures kapura a Benficas![]()
- BlancoMark
Itt mit muvelt ures kapura a Benficas 
Csavi mester ket meccs/1 kamutizi, gg

Csavi mester ket meccs/1 kamutizi, gg

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BlancoMark 2021. november 23., kedd 22:52-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Az a barca makk.

Kellett nekik Xavi, hozta a makkot. Jézusom mit hagytak ki a benficások.

Kellett nekik Xavi, hozta a makkot. Jézusom mit hagytak ki a benficások.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots