ANDS írta:
Steve írta:
ANDS, Mivel sokadszorra és hevesen győzködsz mindenkit, hogy Jovicot kell játszatni és hagyni fejlődni, így szeretném megkérdezni, hogy mit látsz benne?!
Mi az amiben ő kiemelkedően jó, amit csak kicsit fejleszteni kell, amin az idő segít majd? Mi az a tehetség, ami el van nyomva?
Szeretném én is látni.
Nem győzködök senkit, csak véleményt cserélünk.
Mivel a Madridnak 2 nagy problémája van ( a góllövés és a rotáció),
én úgy gondolom, hogy legalább a rotálást el kellene kezdeni.
Anélkül nehezen tudom elképzelni, hogy az alap13- 14 játékos bírja végig a terhelést sérülések nélkül májusig.
Márpedig ha nem bírja Benzema, Modric, Kroos, akkor miért hosszabbítanák meg Ancelotti szerződését?
Akkor valószínűleg elköszönnek tőle a szezon végén.
Akkor maradhat, ha legalább egy trófeát begyűjt. Adja magát a bajnoki cím.
Jovic és Mariano azt már bebizonyították, hogy tudnak gólt lőni tétmeccsek sorozatán. Nem a Real Madridban, de máshol már megmutatták.
Valószínűleg ezért ülnek a Real cserepadján, mert arra már jók. Na, most ha nem csak időhúzó cserének és szükségmegoldásnak kellenek, akkor viszont játszatni is kellene őket.
Ahogy tették Vinivel 3 szezonon át.
Casemiro és Benzema már most fáradt, pedig még odébb a tavasz.
Ha nem most, akkor mikor?
Ha nem Jovic, Mariano, akkor ki tudná tehermentesíteni Benzemát?
Ugyanez igaz Modricra és Kroosra is, ők is korosodnak.
De Jovicért kifizetett a klub 60 millió eurót, valamit csak tudhat, ha már másik csapatban szórta a gólokat. Bizalom, idő és lehetőseg kellene neki, hogy fel tudjon nőni a Real szintjére. Ami nem 2 meccset jelent.