Szegény Arsenal szurkolók, el kellett gyorsan cseszned nekikRemy írta: Tyű ez a Ramsdale elég jó kapus. Angolok találtak egy top szintet elérő kapust?

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 27., szombat 14:12
Szegény Arsenal szurkolók, el kellett gyorsan cseszned nekikRemy írta: Tyű ez a Ramsdale elég jó kapus. Angolok találtak egy top szintet elérő kapust?
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 27., szombat 14:03
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 26., péntek 14:57
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. november 26., péntek 14:55
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 25., csütörtök 20:13
HozzászólásSzerző: atesz » 2021. november 25., csütörtök 20:08
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. november 25., csütörtök 19:50
Egyszer zseninek nevezed, aztán pedig olyan korlátoltnak állítod be, hogy egy valamire képes és ha ahhoz valami nem passzol, akkor az kuka. Ez így nem nagyon fér meg egymás mellett.Marky írta: Zseni a ficko, de szerintem egyik elso dolga lesz directorkent elkuldeni Cristianot. Nem alkalmas a gegenpressingre es tul sokba kerulne korbeepiteni egy ilyen statikus gollovot.
Aztan lehet ramcafol, feladja a viziojat es felhuz kore egy melos csapatot, ami szorja a 16-oson belulre a labdakat![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 25., csütörtök 19:26
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 25., csütörtök 19:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 25., csütörtök 19:15
Tekintve, hogy a keret fele, beleertve akikre szazmilliok lettek kifizetve, kutyaszar es konkretan szar fotballista, nem ceronaldo a szuk keresztmetszet.Marky írta: Zseni a ficko, de szerintem egyik elso dolga lesz directorkent elkuldeni Cristianot. Nem alkalmas a gegenpressingre es tul sokba kerulne korbeepiteni egy ilyen statikus gollovot.
Aztan lehet ramcafol, feladja a viziojat es felhuz kore egy melos csapatot, ami szorja a 16-oson belulre a labdakat![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 25., csütörtök 19:08
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. november 25., csütörtök 18:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 25., csütörtök 17:03
SPortigazgatói, akadémiai-fejlesztési területeken eléggé jó szakember, más kérdés hogy ego kezelésben meg meccselésben szerintem annyira nem...szóval szerintem nem olyan egyértelmű ez. Azért Carricknél jobb.Remy írta: Amúgy ő mit tud? Miért van felkapva a neve?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. november 25., csütörtök 17:02
A mai hipster nemet edzok atyja. Emellett a Salzburg es a Lipcse felepiteseben hatalmas szerepe van, eveken at volt ott edzo es sportigazgato.Remy írta: Amúgy ő mit tud? Miért van felkapva a neve?
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 25., csütörtök 16:51
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. november 25., csütörtök 16:31
Szetadom.Pad'em írta: Breaking: Ralf Rangnick set to be appointed #mufc's interim manager on a six month contract [@David_Ornstein]
Ralf Rangnick will have a further two years in a consultancy role at #mufc after his six months interim contract ends #mulive [@TheAthleticUK]
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 25., csütörtök 16:25
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. november 24., szerda 18:13
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. november 22., hétfő 16:20
Nekem csak a debütálása utáni 11 meccses győzelmi sorozat maradt meg, az elvileg valami rekorddzsi91 írta:Csak latom most is csomóan megköszönik a munkajat,hát lófaszt nem csinalt…Remy írta:
Nem. Ő az egyetlen a post SAF érában, aki nem nyert.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moyes, Van Gaal és Mou is nyert.
Zidane remelem nem megy oda, nem hiszem,hogy a premjer liga az ő világa lenne. Neki dzsuve párizs vagy válogatott való.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 22., hétfő 15:57
Ja aztán még a végén ráveszi Mbappét a maradásra, Isten őrizzRemy írta:Pochettinót is írják a MU-hoz. ZZ-nek Párizsba kell mennie. Nagyon kíváncsi lennék, hogy mit kezdene a hármassal.dzsi91 írta:
Jól tette. Nemhiszem ,hogy nem bírkózna meg a feladattal de egyszerűen az nem neki való közeg,játékosként sem fordult meg soha angliában. Franciarszoágon kívül csak is torinóban tudom elképzelni, franciaországon belül viszont bárhol és mivel most éppen a psg ott a legjobb szerintem az feküdne neki. De inkább pihenjen még és túrja ki valahogy dösampot.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem