Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 24., szerda 23:52

Hát igen ez csúnyán visszaüthet, kis szusszanás nagyon ráfért volna főleg Modricra meg Benzemára. De Carlo szerint tökéletes állapotban vannak, ezért nem cserélte le őket.

Mostantól 3-4 naponta meccsek, mondjuk legalább 5-ből 4 a Bernabeuban: Sevilla, Bilbao, Soci, Atma, Inter. Egyedül a Soci idegenben. Kemény lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. november 24., szerda 23:35

a továbbjutásnak és Blanco BL debütálásának örülök :mrgreen: :salute:

de ez a nem rotálás tényleg elképesztő...
még 1 óvatos edző is lehozta volna legkésőbb 3-0-nál a 60. perben Benzemát Casemirot Kroost/Modricot
ennél csak nehezebb meccsek jönnek 1 hónapon át

mi rizikó lett volna abban, ha játszik legalább 30 percet Blanco Camavinga Mariano (ő jobb híján) a fent említettek helyett :hmmm:
ehelyett elkezdett a mester hátvédeket cserélgetni :lol:
komolytalan...

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. november 24., szerda 23:11

Nagyon-nagyon rá fogunk bszni erre a nem rotálásra.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 22., hétfő 18:46

wZoLee7 írta: A legnagyobb baj, amit Kerlon is irt itt vagy a meccs topicban, hogy kb addig volt ertelme nezni a tegnapit amig elkezdtunk cserelni. Rodrygo meg okes, de a tobbiek. Kedvetlen, jatekon es forman kivuli arcok allnak be. Cama is mas kategoria de ő meg az ujfiu itt. Jovic, Isco meg a tobbiek akik a padon toltik az ido nagy reszet teljesen nullak. Amikor kellenenek epp ezert haszontalanok. Asensio kapja a perceket es bar sosem lesz megvalto de azert kezd hasznos is lenni neha. Sok fronton biztosan nem birjuk majd a harcot, iden viszont a bajnoksagra minden eselyunk megvan
Ennyi 10 perc semmire nem jó, max arra, hogy becseréltek, azátn meccs végén lehajtott fejjel lesétáljak, hogy még labdába se értem.

Egy futballista, akkor jön formába, ha hajtva van, ha bedobod egy levezető 10 perce, akkor meg sem izzad.

Utána meg majd tényleg húzkodja a madridista társadalom a szemöldökét, mint Ancelotti, hogy miért olyan használhatatlan szarok a csere játékosok, akik 10 meccs alatt játszanak egy félidőt. Hát, azért mert semmilyen ritmus nincs a lábukban, mert elmenedzselik a keretetet.

Azt nem vitatom, hogy nem mindenkinek jó a hozzáállása, amiről egyrészt tehet a játékos is, másrészt meg az edző és a stáb, akik így cserélnek és rotálnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. november 22., hétfő 18:15

ANDS írta: Én még mindig nem győzködök senkit, de Ancelotti egyszer már belebukott a nem- rotálásba, ahogy tavaly ZZ is a sok sérülésbe.
jól indult Carlo, a szezon elején többet rotált, bár lehet csak a sérülések miatt :roll: :shutup:
most már akkor sem teszi, ha majdnem mindenkinek egyértelmű hogy kit mikor kéne 1-1 meccsre padra tenni

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 22., hétfő 15:44

Jim írta:
wZoLee7 írta: Viszont a Mariano-Jovic kérdésben én is előbbire szavaznék, de inkább egyiksem.
Legkésőbb nyáron mindegyiket el kell takarítani
semmi értelme hogy itt vannak …

Amúgy ennyi a lényeg. Mind2 fiú volt itt eleget, komoly szegénységi bizonyítvány róluk, hogy azon megy a matek: az játsszon az 1 szem Benzi helyén amelyik csak futni tud, vagy amelyik egy zsák krumpli..

Én a magam részéről abban bízok, hogy a Vini-Benz-Rodry hármas minél többet és pláne még jól is fog játszani és az ilyen meccseket a lehető leghamarabb lerendezik, aztán lehet lecserélni Benzit..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. november 22., hétfő 15:27

wZoLee7 írta: Viszont a Mariano-Jovic kérdésben én is előbbire szavaznék, de inkább egyiksem.
Legkésőbb nyáron mindegyiket el kell takarítani
semmi értelme hogy itt vannak …

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2021. november 22., hétfő 15:21

Szerintem mindegy ki játszik 2-3 gólos vezetésnél bárkit be lehet rakni Benzema helyett hogy pihenni tudjon mondjuk a 70. perctől. Így hogy a válogatottba is visszakerült plusz minden meccsen 80-90 percet a Realban is a pályán van nem sokáig fogja bírni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. november 22., hétfő 15:16

Beküldeném Rodrygot középre megnézni mit tud ott is. Viszont a Mariano-Jovic kérdésben én is előbbire szavaznék, de inkább egyiksem.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. november 22., hétfő 14:46

ziro4vr írta: Jogos, Mariano fut, Jovic nem, ezerszer inkább a szerb. :lol:

Az van, hogy Mariano tök mindegy mennyit játszik, azt hozza amit tud, lelkes, fut, néha bepattan róla a laszti. A szerb gyerek teljesen le van épülve mentálisan, a hozzá hasonló csatároknak akkor ad a gép, ha megvan a bizalom és van egy jó széria. Nyilvánvalóan se törekvés se idő nincs újraépíteni, akkor miért is ezerszer inkább a szerb?
Ez csak az én véleményem, nem szentírás, de számomra Mariano játéka, akármennyire lelkes, inkább hátráltatja a csapatot, mintsem segíti. Jovic nem fut olyan látványosan, de az nem azt jelenti, hogy nem futna, csak más típusú csatár, nem kalimpál össze-vissza, nem lövi el a labdát, amikor a társ ziccerbe megy, nem esik el a saját lábában amikor átveszi a labdát, stb.

Abban igazat adok, hogy kifejezetten fontos nála a bizalom, de Ancelotti nyilatkozta többször is, hogy számít rá, szóval látszólag meg is lenne, már csak játékpercekben kéne, hogy ez megmutatkozzon.

Plusz nekem tetszettek azok a rövid periódusok, amikor együtt játszottak Benzemával, Karimnak is több helye volt talán picivel.

Illetve ha sikerülne legalább egy picit felfuttatni, akkor talán nagyobb összegért lehet majd tovább adni rajta, Marianot ugye sose fogjuk tudni eladni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 22., hétfő 14:42

Faust írta: Speciel azert kene nyomatni hogy Benzema ne essen ossze tavasszal.
Vagy éppen most, amikor egy igen erőltetett menet következik.
Tegnap is 60-65 percig haszontalan volt és pontatlan. A végére jött tőle a Benzemás foci, a jó passzok, stb. Addig kvázi pihent, de inkáb hátráltatta a csapatot, mint segítette.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 22., hétfő 14:34

Jogos, Mariano fut, Jovic nem, ezerszer inkább a szerb. :lol:

Az van, hogy Mariano tök mindegy mennyit játszik, azt hozza amit tud, lelkes, fut, néha bepattan róla a laszti. A szerb gyerek teljesen le van épülve mentálisan, a hozzá hasonló csatároknak akkor ad a gép, ha megvan a bizalom és van egy jó széria. Nyilvánvalóan se törekvés se idő nincs újraépíteni, akkor miért is ezerszer inkább a szerb?
Nem illik.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 22., hétfő 14:23

ANDS írta:
Steve írta: ANDS, Mivel sokadszorra és hevesen győzködsz mindenkit, hogy Jovicot kell játszatni és hagyni fejlődni, így szeretném megkérdezni, hogy mit látsz benne?!

Mi az amiben ő kiemelkedően jó, amit csak kicsit fejleszteni kell, amin az idő segít majd? Mi az a tehetség, ami el van nyomva?

Szeretném én is látni.
Nem győzködök senkit, csak véleményt cserélünk.

Mivel a Madridnak 2 nagy problémája van ( a góllövés és a rotáció),
én úgy gondolom, hogy legalább a rotálást el kellene kezdeni.

Anélkül nehezen tudom elképzelni, hogy az alap13- 14 játékos bírja végig a terhelést sérülések nélkül májusig.
Márpedig ha nem bírja Benzema, Modric, Kroos, akkor miért hosszabbítanák meg Ancelotti szerződését?
Akkor valószínűleg elköszönnek tőle a szezon végén.
Akkor maradhat, ha legalább egy trófeát begyűjt. Adja magát a bajnoki cím.

Jovic és Mariano azt már bebizonyították, hogy tudnak gólt lőni tétmeccsek sorozatán. Nem a Real Madridban, de máshol már megmutatták.
Valószínűleg ezért ülnek a Real cserepadján, mert arra már jók. Na, most ha nem csak időhúzó cserének és szükségmegoldásnak kellenek, akkor viszont játszatni is kellene őket.

Ahogy tették Vinivel 3 szezonon át.
Casemiro és Benzema már most fáradt, pedig még odébb a tavasz.

Ha nem most, akkor mikor?

Ha nem Jovic, Mariano, akkor ki tudná tehermentesíteni Benzemát?

Ugyanez igaz Modricra és Kroosra is, ők is korosodnak.

De Jovicért kifizetett a klub 60 millió eurót, valamit csak tudhat, ha már másik csapatban szórta a gólokat. Bizalom, idő és lehetőseg kellene neki, hogy fel tudjon nőni a Real szintjére. Ami nem 2 meccset jelent.
Nézd azzal semmi gond, ha azzal akarsz meggyőzni valakit, hogy Jovic kezdjen, pusztán azért kérdezem, hogy mit látunk benne, hogy a Real kezdőjébe követeljük?

Attól én is aggódok, hogy mi lesz Benzemával, mert ez így nagyon nem jó.Szét lesz hajtva.

De sajnos olyan a szituáció még, hogy minden pont számít.
A Granada ellen sem ez lett volna a kép, ha egy zsák krupliként áll ott valaki és mellette Vini próbálkozgat.

Benzema minősége nélkül annyi nekünk támadásban.

Abszolút megértem, hogy próbálkozzunk nélküle, de leírtad, hogy mikor ha nem a Granada ellen, de ez a meccs sem volt sima az első félidőben..

Ezt a sherrifet is lenézhetjük, de ha berakunk a pályára egy zsák krumplit támadni, akkor nehéz lesz nyerni.Vereség esetén meg..

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. november 22., hétfő 14:17

Jovic utoljára 2019. szeptember 25-én kapott 90 percet nálunk, és eddig ez volt az egyetlen alkalom, amit végig a pályán töltött. Lehet, hogy nem egy top csatár, de a Frankfurtban látszott, hogy nem ügyetlen, Barca is vinni akarta azon a nyáron, itt meg folyton csak 10 perceket kap, és utána kapja a kritikát, hogy ha formán kívül játszik.

Pihentetni kell a kulcsjátékosokat, Benzema helyett pedig vagy Jovic van, vagy Mariano. Mariano látványosan fut, de negatív IQ-ja van, ezerszer inkább a szerb.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 22., hétfő 12:25

Speciel azert kene nyomatni hogy Benzema ne essen ossze tavasszal.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 22., hétfő 12:10

ANDS, Mivel sokadszorra és hevesen győzködsz mindenkit, hogy Jovicot kell játszatni és hagyni fejlődni, így szeretném megkérdezni, hogy mit látsz benne?!

Mi az amiben ő kiemelkedően jó, amit csak kicsit fejleszteni kell, amin az idő segít majd? Mi az a tehetség, ami el van nyomva?

Szeretném én is látni.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. november 22., hétfő 12:07

Itt a baj az hogy mind1 milyen meccs vagy ki az ellenfel, ezeknek a jatekosoknak mindig csak ez a 10-15 perc jut, vagy a semmi. Neha azert befertek volna. Nyilvan egy ilyen leepules utan mar nem jok semmire, de vannak itt fiatalok akiket nem kellene ugyan erre a vaganyra tenni

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 22., hétfő 11:45

wZoLee7 írta: A legnagyobb baj, amit Kerlon is irt itt vagy a meccs topicban, hogy kb addig volt ertelme nezni a tegnapit amig elkezdtunk cserelni. Rodrygo meg okes, de a tobbiek. Kedvetlen, jatekon es forman kivuli arcok allnak be. Cama is mas kategoria de ő meg az ujfiu itt. Jovic, Isco meg a tobbiek akik a padon toltik az ido nagy reszet teljesen nullak. Amikor kellenenek epp ezert haszontalanok. Asensio kapja a perceket es bar sosem lesz megvalto de azert kezd hasznos is lenni neha. Sok fronton biztosan nem birjuk majd a harcot, iden viszont a bajnoksagra minden eselyunk megvan

Nekem az nem fér az eszembe, amit Carlo mondott Isco 10 percéről, hogy egyébként még később akarta beküldeni?
Én továbbra is azt gondolom, hogy klasszikus (Hitzfeld féle) rotációra kevés a keret perpill, ahhoz 5 védő, 5 kp és 4 csatár nem elég, akkor meg nincs más választás, mint a gálakezdő agyba-főbe nyomatása és azokat kímélgetni.. Na erre ezek a 10 perces dolgok szerintem alkalmatlanok.

Viszont azzal nem értek egyet, hogy hogy ha csak az utolsó 20 perce áll be valaki, már csak lődörögni lehet.. Igen, ahhoz hogy a futottak még emberekből esetleg hasznos kiegészítő legyen több perc kell nekik, de nézzétek meg Mariano-t, az 5 perc alatt is, mint egy speedtripes búgócsiga nyargal...

Nekem teljesen elegem van az Isco, Jovic, Bale trióból.
A spanyol helyett játsszon valamelyik kicsi, Jovic helyett a búgócsiga, Bale helyett meg Rodry, LV, Ase megoldja. A kis brazil megjött (olyan lesz, amilyen, de akar, ez sok játékosra nem jellmező), Ase kicsik ellen jobb napján elég, LV meg besegít ide-oda, mögéjük, vagy Dani/Nacho mögé...

Szerintem télen Blancot el kéne engedni kölcsönbe (Alaves, Mallorca?), hadd játsszon valahol állandóan, és hozni valami nem LucasSilva-t, mert Case-t helyettesíteni kell és bár megértem Carlot, hogy nem rak be helyette egy kicsit, viszont nem értem meg, mert ügyes a kölök és Caset meg tehermentesíteni akkor is KELL valahogy..

Amúgy nyögősebb meccsre számítottam, de igazából simaliba volt. Ha nincs az a nyomi megpattanó, esélyük se lett volna meccsbe jönni, de aztán a 2. félidőben jól reagált a dolgokra a csapat..

Vinyón beszarok, nagyon tisztelem, hogy 110%-ot dolgozik. A munkamorálja sok mindent elmaszkol/feljavít. Az alapvető hiányai persze nem tűnnek el (amikor kb. feladta azt a kapáslövést a 11-esről a kapusnak, mint amikor meccs előtt megy a melegítés), de amíg még így is jobb, mint belgabarát, akkor maradjon, ez nem Vini szégyene..

Sheriff szerdára remélem már elengedi ezt a "kicsik vagyunk, de vért iszunk és megpusztulunk, csak hogy kicsesszünk a nagyokkal" attitűdjét és ugyanilyen könnyen jön a 3 pont onnan is.. Nekünk jobban kell, mint nekik :D
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. november 22., hétfő 10:56

A legnagyobb baj, amit Kerlon is irt itt vagy a meccs topicban, hogy kb addig volt ertelme nezni a tegnapit amig elkezdtunk cserelni. Rodrygo meg okes, de a tobbiek. Kedvetlen, jatekon es forman kivuli arcok allnak be. Cama is mas kategoria de ő meg az ujfiu itt. Jovic, Isco meg a tobbiek akik a padon toltik az ido nagy reszet teljesen nullak. Amikor kellenenek epp ezert haszontalanok. Asensio kapja a perceket es bar sosem lesz megvalto de azert kezd hasznos is lenni neha. Sok fronton biztosan nem birjuk majd a harcot, iden viszont a bajnoksagra minden eselyunk megvan

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 21., vasárnap 20:40

En meg mindig azon vagyok leakadva hogy Kroost mennyiert hoztuk el. :lol: Egyharmad megvajorert. :lol:

A masik meg a legrosszabb igazolas a szakerto madridi sportsajto szerint. :lol:

Brutal lesz nelkuluk par evig.

Vissza: