Sosem csíptem Hamiltont, főleg anno az Alonsos együtt töltött év tett be. Valamint aztán mikor nem követtem az f1-et és láttam mindenhol, hogy na megint ő nyert, az se sokat segített abban, hogy visszajöjjek nézni az egészet.
Aztán mikor megnéztük asszonnyal a Netflixes sorit, valami nagyon átpattant bennem. Kicsit talán CR-hez tudom hasonlítani a palit. Minél több rekordot és sikert akar elérni és vérprofin csinálja az egészet és mellette még egy k*rva értelmes csókának is tűnik, akin látszik hogy rettentő motivált.
De ott van pl Vettel is, ő nekem k*rva nagyképű volt abban a pár évben, egyszerűen bosszantott a feje, amikor a pódiumon láttam. És Ő is azért teljesen más szemszögbe került a Netflixes sorozat, valamint az elmúlt pár évben mutatott pályán kívüli élete miatt is.
Velük szemben Max múltkori nyilatkozata azzal, hogy őt igazából annyira nem motiválná hogy nyerjen még1 bajnoki címet, meg főleg nem venne rá arra, hogy most neki szurkoljak ebben a kiélezett csatában. Kicsit Rosberg gondolkozás ez, amit persze meg lehet érteni, mert úgymond kimaxoltad a karrieredet, de engem pl pont motiválna, hogy utána újra és újra megmutassam. Pont ezért nem gondolom, hogy pl Verstappen még 30 éves kora fölött itt versenyezgetni fog. Egy Alonso meg lehet addig marad pl amig ki nem tiltják.
Pedig nekem nagyon szimpatikus volt anno Max, de mostanában nagyon kezd elmenni a szememben rossz irányba. A nyilatkozatai a versenyek után is, az arcozások a rádión, stb.
Sokkal szimpatikusabb a fiatal generációból egy Russel, Norris, Gasly, Leclerc már mint Max.
Max fanok, lehet utálni.

Hajrá Lewis