Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Jovic utoljára 2019. szeptember 25-én kapott 90 percet nálunk, és eddig ez volt az egyetlen alkalom, amit végig a pályán töltött. Lehet, hogy nem egy top csatár, de a Frankfurtban látszott, hogy nem ügyetlen, Barca is vinni akarta azon a nyáron, itt meg folyton csak 10 perceket kap, és utána kapja a kritikát, hogy ha formán kívül játszik.
Pihentetni kell a kulcsjátékosokat, Benzema helyett pedig vagy Jovic van, vagy Mariano. Mariano látványosan fut, de negatív IQ-ja van, ezerszer inkább a szerb.
Pihentetni kell a kulcsjátékosokat, Benzema helyett pedig vagy Jovic van, vagy Mariano. Mariano látványosan fut, de negatív IQ-ja van, ezerszer inkább a szerb.
Speciel azert kene nyomatni hogy Benzema ne essen ossze tavasszal.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ANDS, Mivel sokadszorra és hevesen győzködsz mindenkit, hogy Jovicot kell játszatni és hagyni fejlődni, így szeretném megkérdezni, hogy mit látsz benne?!
Mi az amiben ő kiemelkedően jó, amit csak kicsit fejleszteni kell, amin az idő segít majd? Mi az a tehetség, ami el van nyomva?
Szeretném én is látni.
Mi az amiben ő kiemelkedően jó, amit csak kicsit fejleszteni kell, amin az idő segít majd? Mi az a tehetség, ami el van nyomva?
Szeretném én is látni.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Itt a baj az hogy mind1 milyen meccs vagy ki az ellenfel, ezeknek a jatekosoknak mindig csak ez a 10-15 perc jut, vagy a semmi. Neha azert befertek volna. Nyilvan egy ilyen leepules utan mar nem jok semmire, de vannak itt fiatalok akiket nem kellene ugyan erre a vaganyra tenni
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
wZoLee7 írta: A legnagyobb baj, amit Kerlon is irt itt vagy a meccs topicban, hogy kb addig volt ertelme nezni a tegnapit amig elkezdtunk cserelni. Rodrygo meg okes, de a tobbiek. Kedvetlen, jatekon es forman kivuli arcok allnak be. Cama is mas kategoria de ő meg az ujfiu itt. Jovic, Isco meg a tobbiek akik a padon toltik az ido nagy reszet teljesen nullak. Amikor kellenenek epp ezert haszontalanok. Asensio kapja a perceket es bar sosem lesz megvalto de azert kezd hasznos is lenni neha. Sok fronton biztosan nem birjuk majd a harcot, iden viszont a bajnoksagra minden eselyunk megvan
Nekem az nem fér az eszembe, amit Carlo mondott Isco 10 percéről, hogy egyébként még később akarta beküldeni?
Én továbbra is azt gondolom, hogy klasszikus (Hitzfeld féle) rotációra kevés a keret perpill, ahhoz 5 védő, 5 kp és 4 csatár nem elég, akkor meg nincs más választás, mint a gálakezdő agyba-főbe nyomatása és azokat kímélgetni.. Na erre ezek a 10 perces dolgok szerintem alkalmatlanok.
Viszont azzal nem értek egyet, hogy hogy ha csak az utolsó 20 perce áll be valaki, már csak lődörögni lehet.. Igen, ahhoz hogy a futottak még emberekből esetleg hasznos kiegészítő legyen több perc kell nekik, de nézzétek meg Mariano-t, az 5 perc alatt is, mint egy speedtripes búgócsiga nyargal...
Nekem teljesen elegem van az Isco, Jovic, Bale trióból.
A spanyol helyett játsszon valamelyik kicsi, Jovic helyett a búgócsiga, Bale helyett meg Rodry, LV, Ase megoldja. A kis brazil megjött (olyan lesz, amilyen, de akar, ez sok játékosra nem jellmező), Ase kicsik ellen jobb napján elég, LV meg besegít ide-oda, mögéjük, vagy Dani/Nacho mögé...
Szerintem télen Blancot el kéne engedni kölcsönbe (Alaves, Mallorca?), hadd játsszon valahol állandóan, és hozni valami nem LucasSilva-t, mert Case-t helyettesíteni kell és bár megértem Carlot, hogy nem rak be helyette egy kicsit, viszont nem értem meg, mert ügyes a kölök és Caset meg tehermentesíteni akkor is KELL valahogy..
Amúgy nyögősebb meccsre számítottam, de igazából simaliba volt. Ha nincs az a nyomi megpattanó, esélyük se lett volna meccsbe jönni, de aztán a 2. félidőben jól reagált a dolgokra a csapat..
Vinyón beszarok, nagyon tisztelem, hogy 110%-ot dolgozik. A munkamorálja sok mindent elmaszkol/feljavít. Az alapvető hiányai persze nem tűnnek el (amikor kb. feladta azt a kapáslövést a 11-esről a kapusnak, mint amikor meccs előtt megy a melegítés), de amíg még így is jobb, mint belgabarát, akkor maradjon, ez nem Vini szégyene..
Sheriff szerdára remélem már elengedi ezt a "kicsik vagyunk, de vért iszunk és megpusztulunk, csak hogy kicsesszünk a nagyokkal" attitűdjét és ugyanilyen könnyen jön a 3 pont onnan is.. Nekünk jobban kell, mint nekik

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- wZoLee7
A legnagyobb baj, amit Kerlon is irt itt vagy a meccs topicban, hogy kb addig volt ertelme nezni a tegnapit amig elkezdtunk cserelni. Rodrygo meg okes, de a tobbiek. Kedvetlen, jatekon es forman kivuli arcok allnak be. Cama is mas kategoria de ő meg az ujfiu itt. Jovic, Isco meg a tobbiek akik a padon toltik az ido nagy reszet teljesen nullak. Amikor kellenenek epp ezert haszontalanok. Asensio kapja a perceket es bar sosem lesz megvalto de azert kezd hasznos is lenni neha. Sok fronton biztosan nem birjuk majd a harcot, iden viszont a bajnoksagra minden eselyunk megvan
En meg mindig azon vagyok leakadva hogy Kroost mennyiert hoztuk el.
Egyharmad megvajorert.
A masik meg a legrosszabb igazolas a szakerto madridi sportsajto szerint.
Brutal lesz nelkuluk par evig.

A masik meg a legrosszabb igazolas a szakerto madridi sportsajto szerint.

Brutal lesz nelkuluk par evig.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nagyon meredek hogy ezek ketten együtt a prime éveiket itt töltötték/töltik. Tudás, hozzáállás, személyiség ritkán találkozik így.Realista24 írta: Akkor leszünk bajban gyerekek, ha ez a Kroos Modric duó kimegy...
A mezőnyt tekintve se sok ilyen van, józsua kimik hasonló, kár hogy hosszabbított.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor leszünk bajban gyerekek, ha ez a Kroos Modric duó kimegy...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Szinte biztos hogy Benz játszik. De lehet a gálakezdő megy fel, meg nem tuti a továbbjutás.ANDS írta: Nagyon sokat játszik az alapkezdő. Szerdán a Sheriff ellen remélem pihenőt kap pár alapember, mondjuk Kázmér, Carvajal, Benzema.
Simán kezdhetne Jovic, Camavinga, Lv helyettük.
Casemiro helyett jatszhatna Cama, meccs utolsó 20 percre Blanco is jöhetne.
Látszott ahogy feltüzelte a szerb továbbjutás, amiben szintén nagy szerepe voltTorquemada írta: Jovic helyett engem is becserélhetett volna Carlo az utolsó tíz percre. Kocogni, feszíteni, a labdát kerülni, mint ördög a tömjénfüstöt, nekem is sikerült volna.![]()

- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Jovic helyett engem is becserélhetett volna Carlo az utolsó tíz percre. Kocogni, feszíteni, a labdát kerülni, mint ördög a tömjénfüstöt, nekem is sikerült volna.

""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- wZoLee7
nem is írtam jól, nem igaz h lefele lóg ki, nem tudom megmagyarázni, érezni az újonc kisugárzást, de ez normális.oroszisti írta: En nem ereztem hogy Camvinga lefele logott volna ki. Az elejen volt par hibaja, illetve meg nem ertese a tarsakkal. Viszont sokat adott a csapatnak. Direkten jatsza elore a labdakat, nyitja es keresi a teruleteket. Illetve aza kb 12 kilometer amit bele tett a meccsbe, az is kellett. Azzal van neki problemaja inkabb, mikor visszavesszuk es jaratjuk a labdat. O sokkal direktebb jatekos, es rengetegszer hianyzik ez a palyarol.
Irtam mar, de szerintem a 70. Percig nagyon stabil volt a csapat es a kozeppalya is.
Szerintem a kp gondjait bőven megoldaná, ha Casemiro nem lenne lecserélhetetlen és ha Kroos és Modric is forgatva lenne Valverdavel, Camaval és Iscoval, mikor ki az elérhető. A 75.-80. perces cseréléseknek semmi értelme, amíg ezen nem javítunk minden meccs végére elfogyunk. A Rayo cserélt időben, amennyit lehetett és tartották is a nyomást
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
En nem ereztem hogy Camvinga lefele logott volna ki. Az elejen volt par hibaja, illetve meg nem ertese a tarsakkal. Viszont sokat adott a csapatnak. Direkten jatsza elore a labdakat, nyitja es keresi a teruleteket. Illetve aza kb 12 kilometer amit bele tett a meccsbe, az is kellett. Azzal van neki problemaja inkabb, mikor visszavesszuk es jaratjuk a labdat. O sokkal direktebb jatekos, es rengetegszer hianyzik ez a palyarol.
Irtam mar, de szerintem a 70. Percig nagyon stabil volt a csapat es a kozeppalya is.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- wZoLee7
En sem ertem ezt a csapat menedzselest. Benzema nem jatszott jol, a kp borzalmasan lassu volt mar a vegere. A padon meg nyilvan nem top szintu de boven bevetheto friss jatekosok ulnek. Isco es Blanco adhatott volna lenduletet a kp nak boven. LV t sokkal hamarabb bekuldtem volna, bar tegnap pont nem volt a gond a szelsokkel. Szerintem Mendy es Carvajal is jol jatszott.
Egyedul tenyleg Benzema logott es Cama. Utobbi erdekes, statok alapjan teljesen okes, de aki nezte annak biztis feltunk, hogy elegge kilogott. Nem erzi meg hol kell helyezkednie sokszor, es az o ereje a lenduleteben van, ami meg hozza a lapokat. Idovel jobb lesz, de kar visszafogni
Egyedul tenyleg Benzema logott es Cama. Utobbi erdekes, statok alapjan teljesen okes, de aki nezte annak biztis feltunk, hogy elegge kilogott. Nem erzi meg hol kell helyezkednie sokszor, es az o ereje a lenduleteben van, ami meg hozza a lapokat. Idovel jobb lesz, de kar visszafogni
Camara tuti rászólt Ancelotti, mert múltkor túlfűtött volt. Nagyon látványosan óvatosan játszott. Amúgy 6 szerelése volt, 95%-kal passzolt.Realista24 írta: Karim és Cama nagyon kilogtak lefelé.
Carvajal számomra kellemes meglepetés volt.
A showt megint Militao csaja vitte az instán. Ha szar a meccs, meg kell nézni hogy liveban van e.
Amúgy egy jó meccset is hozhattunk volna, ha Ancelotti hajlandó lenne frissíteni és cserélni. Fel nem tudom fogni, hogy Zidane-nál kézen fogva mit gondolnak arról, hogy mire elég egy 5-10-15 perces játék idő a meccs annak a részében, ahol már nagyon futballozni se akarunk. Aztán csodálkozik mind a kettő, hogy a hónapok óta max bemelegíteni meccsre járó játékos, ha a kezdőben találja magát, akkor két értelmeset nem bír passzolni és teljesen ritmus nélkül játszik. Nem tudom, hogy mivel lett volna rosszabb nekünk a fáradt és enervált Benzema helyett Jovicot játszatni 25-30 percre vagy Vini és Asensio helyett előbb behozni Hazard-ot és Lucast.
Sőt Blancoról is az a véleményem, hogy nyugodtan be lehetne dobálni játszani, mivel tavaly sem vallott szégyent közben nulla lehetősége van.
3 éve várjuk, hogy az aktuális edzőnk kicsit megbólygassa a kezdőnket, de úgy látszik Ancelotti sem akarja az öregek kezét elengedni és csak akkor nem beton kezdők, ha sérültek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem jó meccs volt, mert a Rayo focizni akart (pacsi Iraola-nak, bátor, nem b*zizó focit tol (kár, hogy anno végül nem jött ide)), az ilyen ellenfelek ellen a 2 gól nem előny..
Alaba feje mondjuk a végén beszédes volt, elégedett szerintem senki nem volt.
Alapvetően a kezdő is tetszett, Ase a jobbik arcát mutatta (gondolom megint hetekig elég is ez
), a cserék is jók voltak, csak későn valóban..
Ha Haz.-dal ez a terv, hogy megy be középre -> zsá -> tapadt hozzá a labda, jól mozgott az üres területekre, és ha végre helyzetbe fog kerülni, ő el fogja találni a kaput (nem mint a szerb kidobó).
A Carva-Nacho cseréből is jöhet még (itt most gondolom időhúzni akart Carlo (lol)), Danit kímélni ő tökéletes, csak úszná meg a válogatott meccseket..
Cama tegnapi szerepéből nekem az jön le, ő és Fede lennének az energia, Kroos és Modric az ész, de Case helyett Blanco-t tényleg el kéne kezdeni használni.. Nem szidom még emiatt Carlot, alapvetően eddig 2-3 meccs lett volna, ahol bedobhatta volna (sajnálatos, hogy nem tette meg, viszont muszáj lesz majd és pont amiatt lenne fontos játékba hozni, mert előbb-utóbb játszania KELL Case helyett valakinek/vagy neki, de ez a kölyök ügyesnek is tűnik)..
Cama II: az atletikussága lenyűgöz.. Úgy pattan fel a földről, mint a bolha, úgy ugrik oda a lába a labdáért, mint a rugósbicska. Mondjuk a végén ha egy kicsivel később ér oda, lehet ha szőrös szívű a var, visszanézeti -> az ilyen kapkodós szitukat jó lenne elkerülni.
Szóval a meccs jó volt, a pad vékony, de sok a sérült. Azt nagyon megnézném, hogy kiket (és főleg hogyan!!) használna Carlo, ha a középpályán mindenki egészséges hosszú hetekig.
Használná-e Case helyett Blancot, Fede helyett Camát vagy CMK lenne végig?
Kroos meg tényleg mom volt, gól meg pontmentő mentés a legvégén, ha beállt volna Isco helyette, lehet a bogyó már rég a hálóban, mire ő visszaér...

Amúgy Benzinek is kijárna valami pihenő.. Fáradtan nehéz koncentrálni... Mindegy, válogatottban úgyis vár rá a 2x 90perc, ott nem fog wellnesselni.. Talán majd Haz.
Alaba feje mondjuk a végén beszédes volt, elégedett szerintem senki nem volt.
Alapvetően a kezdő is tetszett, Ase a jobbik arcát mutatta (gondolom megint hetekig elég is ez

Ha Haz.-dal ez a terv, hogy megy be középre -> zsá -> tapadt hozzá a labda, jól mozgott az üres területekre, és ha végre helyzetbe fog kerülni, ő el fogja találni a kaput (nem mint a szerb kidobó).
A Carva-Nacho cseréből is jöhet még (itt most gondolom időhúzni akart Carlo (lol)), Danit kímélni ő tökéletes, csak úszná meg a válogatott meccseket..
Cama tegnapi szerepéből nekem az jön le, ő és Fede lennének az energia, Kroos és Modric az ész, de Case helyett Blanco-t tényleg el kéne kezdeni használni.. Nem szidom még emiatt Carlot, alapvetően eddig 2-3 meccs lett volna, ahol bedobhatta volna (sajnálatos, hogy nem tette meg, viszont muszáj lesz majd és pont amiatt lenne fontos játékba hozni, mert előbb-utóbb játszania KELL Case helyett valakinek/vagy neki, de ez a kölyök ügyesnek is tűnik)..
Cama II: az atletikussága lenyűgöz.. Úgy pattan fel a földről, mint a bolha, úgy ugrik oda a lába a labdáért, mint a rugósbicska. Mondjuk a végén ha egy kicsivel később ér oda, lehet ha szőrös szívű a var, visszanézeti -> az ilyen kapkodós szitukat jó lenne elkerülni.
Szóval a meccs jó volt, a pad vékony, de sok a sérült. Azt nagyon megnézném, hogy kiket (és főleg hogyan!!) használna Carlo, ha a középpályán mindenki egészséges hosszú hetekig.
Használná-e Case helyett Blancot, Fede helyett Camát vagy CMK lenne végig?
Kroos meg tényleg mom volt, gól meg pontmentő mentés a legvégén, ha beállt volna Isco helyette, lehet a bogyó már rég a hálóban, mire ő visszaér...
Mi az az újpest?ANDS írta: A régi időkről jut eszembe. Ma Benzema helyzetkihasználása olyan, mint régen az Újpestben Dunai II. Antalé volt, 5 helyzetből berúgott egyet, és úgy lett aranycipős. Látszik, hogy fáradt, na.

Amúgy Benzinek is kijárna valami pihenő.. Fáradtan nehéz koncentrálni... Mindegy, válogatottban úgyis vár rá a 2x 90perc, ott nem fog wellnesselni.. Talán majd Haz.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
dzsizüszRealista24 írta: A showt megint Militao csaja vitte az instán. Ha szar a meccs, meg kell nézni hogy liveban van e.

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- RealMadridFanatic
Meselj!mar masodszor latom, hogy Militao noje szenved valamit, de mindig kimarad a sztori.Realista24 írta: Karim és Cama nagyon kilogtak lefelé.
A showt megint Militao csaja vitte az instán. Ha szar a meccs, meg kell nézni hogy liveban van e.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim és Cama nagyon kilogtak lefelé.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema