OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: OFF

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 11:10

sonic írta:nem kell teriteni annyi bejarasi koltseget
Villanyszámlámat meg a plusz fűtést télen fizethetnék viszont. :mrgreen:

A sok nasit elengedem, egye fene.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 24., szerda 11:07

Realista24 írta: És itthon sokkal hatékonyabb vagyok, de ez nem csak a HO miatt van, hanem itthon megvan az a luxusom, hogy nem tudnak félbeszakítani minden szarral, ami nem is az én dolgom lenne.
Szoval azokon a napokon amikor masokat kell felbeszakitanod minden szarral bemesz az irodaba zaklatni a nepet, a tobbi napon meg otthon nyugiban megcsinalod az egyeb dolgaidat. :mrgreen:

Nalunk is egyebkent egyelore onkentes a bejaras. Joparan elnek a lehetoseggel, de a tobbseg otthonrol dolgozik.

Mar dolgozzak ki a reszleteit annak hogy a jovoben hogyan legyen megoldva, de valoszinuleg sokkal rugalmasabb lesz mint pre-covid, mas cegeknel is ahol megoldhato ebbe az iranyba fog menni a dolog szinte biztos. Kissebb office space-re atteres, 300-as allomanyra eleg egy 100 fos iroda ha nem jar be mindenki egyszerre, sokat lehet sporolni, nem kell teriteni annyi bejarasi koltseget, stb...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 24., szerda 10:53

Ezért kerül ennyibe a kőműves, meg a villanyszerelő, hát itt is mindenki irodista bazdki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 10:52

ikelemen5 írta: Így így!
Szerintem is a hibrid munkarend a legjobb.
Heti 1-2 nap az irodában, a többi otthon.
Ügye válogatja, hogy melyikkel hol tudok jobban haladni.
Csak ez szerintem megint egy olyan dolog, hogy nem jól működik, ha mindenki másképp csinálja, mert pl. üres irodába sok értelme nincs bemenni. Úgy jó, ha az egész csapat bent van és le tudunk ütni demokat, megbeszéléseket akkor.
De persze 3-4 év múlva, ha lesz gyerekem, értelemszerűen én is HO-t szeretnék :mrgreen: :mrgreen:

Csak azzal nem értettem egyet, hogy mindenkiből az igazi énjét hozza ki, mert én 2 éve full motiválatlan vagyok a munkámmal kapcsolatban, előtte meg tökre az voltam. Csak nem mindenkinek tud megvalósulni az igazi énje.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. november 24., szerda 10:45

Így így!
Szerintem is a hibrid munkarend a legjobb.
Heti 1-2 nap az irodában, a többi otthon.
Ügye válogatja, hogy melyikkel hol tudok jobban haladni.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 10:14

nmate írta:
ziro4vr írta: Hozzáteszem, azért a home office a munkateljesítményben elő tudja hozni az ember valódi énjét. Én speciel magamon azt veszem észre hogy sokkal ritkábban állok fel a gép elől, itt ebédelek és tovább dolgozok. De egyes kollégák botrányosak, úgy képzelem egész nap netflixeznek. :lol:

A teamsen prezentálás a sok arctalan avatarnak meg szintén külön műfaj. :lol:
Szerintem nem a valódit, hanem az otthonit, egy másikat.
Komolyan, ott kéne dolgoznom és koncentrálnom a munkámra, ahol a magánéletemet élem alapvetően? Aztán átülni 3 méterre a kanapéra, hogy kikapcsoljam magamat egy film vagy könyv mellett?
Egyetemen a tanulás ok, ott úgysincs életed, ott ez van, de felnőttként ne kelljen már így élni.

Én nem hibáztatok senkit, aki nem tud otthon dolgozni és elkalandozik a figyelme.
Én nagyon adom a HO-t, viszont megvan a lehetőségem bármikor kocsiba ülni és bemenni az irodába, amit meg is teszek egy-kétszer egy héten. És itthon sokkal hatékonyabb vagyok, de ez nem csak a HO miatt van, hanem itthon megvan az a luxusom, hogy nem tudnak félbeszakítani minden szarral, ami nem is az én dolgom lenne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 9:55

ziro4vr írta: Hozzáteszem, azért a home office a munkateljesítményben elő tudja hozni az ember valódi énjét. Én speciel magamon azt veszem észre hogy sokkal ritkábban állok fel a gép elől, itt ebédelek és tovább dolgozok. De egyes kollégák botrányosak, úgy képzelem egész nap netflixeznek. :lol:

A teamsen prezentálás a sok arctalan avatarnak meg szintén külön műfaj. :lol:
Szerintem nem a valódit, hanem az otthonit, egy másikat.
Komolyan, ott kéne dolgoznom és koncentrálnom a munkámra, ahol a magánéletemet élem alapvetően? Aztán átülni 3 méterre a kanapéra, hogy kikapcsoljam magamat egy film vagy könyv mellett?
Egyetemen a tanulás ok, ott úgysincs életed, ott ez van, de felnőttként ne kelljen már így élni.

Én nem hibáztatok senkit, aki nem tud otthon dolgozni és elkalandozik a figyelme.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 21., vasárnap 23:40

uristen, meg mindig van, ahol netto 100 ezreket adnak teljes allasban ? :ozil:

hat en 2016-ban, mikor eljottem, akkor 110 korul kaptam a rendorsegtol, minimalber volt potlekokkal feltornazva.
eltelt lassan 6 ev.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2021. november 21., vasárnap 22:14

Norbi90 írta: madridom mindent tudó népe :D valakinek volna információja, hogy egy kezdő népegészségügyi ellenőr egy kórházban mennyit kereshet kezdoként? van különbség az állami és a versenyszférában a fizetések között? diplomás népegészségügyi ellenőr lesz az illető remélhetőleg. köszönöm
Nem hiszem, hogy 100-120-nál többet keresne. De könnyen meg lehet keresni az interneten mennyi az annyi. Annyira népeg ellenőrökkel nem vagyok képben, de egészségügyi dolgozónak versenyszferaban se adnak sokkal többet, bár ez azért változó, de oda is inkább csak a jobb körülmények reményében mennek.

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. november 21., vasárnap 20:11

madridom mindent tudó népe :D valakinek volna információja, hogy egy kezdő népegészségügyi ellenőr egy kórházban mennyit kereshet kezdoként? van különbség az állami és a versenyszférában a fizetések között? diplomás népegészségügyi ellenőr lesz az illető remélhetőleg. köszönöm

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 20., szombat 12:17

Akkor raallitok valakit, koszi :mrgreen:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 20., szombat 12:05

___Samy___ írta: https://idrinks.cdn.shoprenter.hu/custo ... 1602831327

Esetleg nincs valakinek otlete, hogy ilyet hol tudnek szerezni? :hmmm:

Gyanitom MO-n nem fogok talalni, mert mar az osszes szal-to depot atnezettem, sehol sincs, plusz ebayen az ures uveget aruljak, amazonon meg egyaltalan nem kapni. Esetleg a nemeteknel vagy osztrakoknal van ra esely?
Németeknél érdemes körbenézni. Ők voltak az egyetlenek, akiktől be tudtam szerezni anno a Rockos Tequilát is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 20., szombat 12:01

https://idrinks.cdn.shoprenter.hu/custo ... 1602831327

Esetleg nincs valakinek otlete, hogy ilyet hol tudnek szerezni? :hmmm:

Gyanitom MO-n nem fogok talalni, mert mar az osszes szal-to depot atnezettem, sehol sincs, plusz ebayen az ures uveget aruljak, amazonon meg egyaltalan nem kapni. Esetleg a nemeteknel vagy osztrakoknal van ra esely?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 19., péntek 23:41

Ezek a viták semmik egy jó kis Raúl vs Ronaldohoz képest :D

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 19., péntek 23:23

Hehe már annyi fronton háborúzik, hogy mire ledolgozom a napi munkámat a bányában, addigra már követni sem tudom, hogy most kivel, min megy a vita.

Helyesírás, vagy oltás, vagy politika.

Nincs mese öregszem. :mrgreen:
Olyan tempót diktáltok, hogy nem bírom követni az eseményeket. :kalapos:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. november 19., péntek 22:02

Shektor írta:
El Sie7e írta:

Az mondjuk tény kérdés hogy az oltatoanok jobban (hosszabb ideig, nagyobb dozisban) fertoznek mint az oltottak.
Én csak azt tudom, hogy Kósa Lajos és még néhány egyéb oltott képviselő oltottan van a kórházban, én meg oltatlanul semmiségképp "átvészeltem".
Ebből arra következtetek, hogy ez a kérdés egyénfüggő.
Állítólag Kósa nem is koronás, csak a Pegazus botránya miatt dugták el most kicsit ezzel az ürüggyel.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 19., péntek 20:59

sonic írta:
Realista24 írta: Sok orvos már sutyiba belotte a gyereknek. 4 helyett 1mlt kell beadni.
Orvos mondta, very reliable.
Allitolag a kebabosok pesten is keverik az ontetbe a hatoanyagot. :mrgreen:
:mrgreen:
Jó eséllyel Nika is ismer ilyet, csak nem propagalhatja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 19., péntek 20:57

Realista24 írta: Sok orvos már sutyiba belotte a gyereknek. 4 helyett 1mlt kell beadni.
Orvos mondta, very reliable.
Allitolag a kebabosok pesten is keverik az ontetbe a hatoanyagot. :mrgreen:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 19., péntek 20:27

Tovabbra is valoszinusegekrol beszelunk. Ha peches vagy 3 oltas utan is elkapod es megdoglesz, ha makos akkor oltatlanul se kapod el.
Ami a vilagszintu adatokbol kiderul, az az, hogy az oltottak kisebb aranyban kerulnek korhazba es kisebb esellyel halnak bele a fertozesbe.
Ha nem lehetne atadni a fertozest, akkor a kutyat nem erdekelne, hogy nehany ember hisz e a gyikemberek 5g chipjeben, vagy sem….

Shektor
Kedvenc játékosaid: Ramos

HozzászólásSzerző: Shektor » 2021. november 19., péntek 20:22

El Sie7e írta:
sámat írta:
Azt már tegnap megtették, amikor azt írták, hogy én és hasonszőrű társaim "mások életét veszélyeztetjük" :roll:
Egy szavát sem tudom komolyan venni, ahogy sokan mások sem, és ezt maguknak köszönhetik, unalmas a sok lózung. Nem mintha az én szavazatom hiányozna neki, azzal a 2,5-2,8 millióval elvan 12 éve.
Az mondjuk tény kérdés hogy az oltatoanok jobban (hosszabb ideig, nagyobb dozisban) fertoznek mint az oltottak.
Én csak azt tudom, hogy Kósa Lajos és még néhány egyéb oltott képviselő oltottan van a kórházban, én meg oltatlanul semmiségképp "átvészeltem".
Ebből arra következtetek, hogy ez a kérdés egyénfüggő.

Vissza: