wZoLee7 írta: A legnagyobb baj, amit Kerlon is irt itt vagy a meccs topicban, hogy kb addig volt ertelme nezni a tegnapit amig elkezdtunk cserelni. Rodrygo meg okes, de a tobbiek. Kedvetlen, jatekon es forman kivuli arcok allnak be. Cama is mas kategoria de ő meg az ujfiu itt. Jovic, Isco meg a tobbiek akik a padon toltik az ido nagy reszet teljesen nullak. Amikor kellenenek epp ezert haszontalanok. Asensio kapja a perceket es bar sosem lesz megvalto de azert kezd hasznos is lenni neha. Sok fronton biztosan nem birjuk majd a harcot, iden viszont a bajnoksagra minden eselyunk megvan
Nekem az nem fér az eszembe, amit Carlo mondott Isco 10 percéről, hogy egyébként még később akarta beküldeni?
Én továbbra is azt gondolom, hogy klasszikus (Hitzfeld féle) rotációra kevés a keret perpill, ahhoz 5 védő, 5 kp és 4 csatár nem elég, akkor meg nincs más választás, mint a gálakezdő agyba-főbe nyomatása és azokat kímélgetni.. Na erre ezek a 10 perces dolgok szerintem alkalmatlanok.
Viszont azzal nem értek egyet, hogy hogy ha csak az utolsó 20 perce áll be valaki, már csak lődörögni lehet.. Igen, ahhoz hogy a futottak még emberekből esetleg hasznos kiegészítő legyen több perc kell nekik, de nézzétek meg Mariano-t, az 5 perc alatt is, mint egy speedtripes búgócsiga nyargal...
Nekem teljesen elegem van az Isco, Jovic, Bale trióból.
A spanyol helyett játsszon valamelyik kicsi, Jovic helyett a búgócsiga, Bale helyett meg Rodry, LV, Ase megoldja. A kis brazil megjött (olyan lesz, amilyen, de akar, ez sok játékosra nem jellmező), Ase kicsik ellen jobb napján elég, LV meg besegít ide-oda, mögéjük, vagy Dani/Nacho mögé...
Szerintem télen Blancot el kéne engedni kölcsönbe (Alaves, Mallorca?), hadd játsszon valahol állandóan, és hozni valami nem LucasSilva-t, mert Case-t helyettesíteni kell és bár megértem Carlot, hogy nem rak be helyette egy kicsit, viszont nem értem meg, mert ügyes a kölök és Caset meg tehermentesíteni akkor is KELL valahogy..
Amúgy nyögősebb meccsre számítottam, de igazából simaliba volt. Ha nincs az a nyomi megpattanó, esélyük se lett volna meccsbe jönni, de aztán a 2. félidőben jól reagált a dolgokra a csapat..
Vinyón beszarok, nagyon tisztelem, hogy 110%-ot dolgozik. A munkamorálja sok mindent elmaszkol/feljavít. Az alapvető hiányai persze nem tűnnek el (amikor kb. feladta azt a kapáslövést a 11-esről a kapusnak, mint amikor meccs előtt megy a melegítés), de amíg még így is jobb, mint belgabarát, akkor maradjon, ez nem Vini szégyene..
Sheriff szerdára remélem már elengedi ezt a "kicsik vagyunk, de vért iszunk és megpusztulunk, csak hogy kicsesszünk a nagyokkal" attitűdjét és ugyanilyen könnyen jön a 3 pont onnan is.. Nekünk jobban kell, mint nekik