Glory glory hole ööö man united

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 21., vasárnap 14:20
HozzászólásSzerző: Berti » 2021. november 21., vasárnap 14:18
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 21., vasárnap 12:47
Csak a 2 dolog miatt (jó szem, tud passzolni) írtam, hogy esetleg..Kerlon írta: Te se lennél sokáig edző, ha egy Pogba féle fegyelmezetlen embert raknál a legfontosabba posztra.
Pogba a kapuhoz közel szabadabban szeret és tud is a legjobban játszani.
HozzászólásSzerző: cart » 2021. november 21., vasárnap 12:00
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 21., vasárnap 11:47
Te se lennél sokáig edző, ha egy Pogba féle fegyelmezetlen embert raknál a legfontosabba posztra.raul 4 ever írta:Najo, csak mivel az nincs, meg van kötve minden fajta edző keze..Halfkey írta: Szerintem vkpt leszámítva nagyon jó az a keret.
Költésben meg nemhogy egy szinten vannak, hanem egyik legtöbbet költöttek. Nézzétek meg transfermarkton, én Perez éra óta szoktam, de nemnagyon tudtok olyan szakaszt találni ahol ne lennének top 3 világszerte.
Ami esetleg még opció lehetne: Pogba-t berakni a védelem elé, olyan Xabi, Kroos féle mélységi összekötőnek. Esze van, passzolni tud, futni úgy se fog![]()
Az ideiglenes edző most Carrick? Lehet most már 1-2 hétig maradhatna.. Egy másik futottak még emberhez képest végülis mindegy..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 21., vasárnap 11:02
Najo, csak mivel az nincs, meg van kötve minden fajta edző keze..Halfkey írta: Szerintem vkpt leszámítva nagyon jó az a keret.
Költésben meg nemhogy egy szinten vannak, hanem egyik legtöbbet költöttek. Nézzétek meg transfermarkton, én Perez éra óta szoktam, de nemnagyon tudtok olyan szakaszt találni ahol ne lennének top 3 világszerte.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 21., vasárnap 11:00
Természetesen, ezt erre írtam.Kerlon írta: Attól, mert sokat költesz még nem biztos, hogy jól is teszed azt.
Pedig költségvetésben ott van kb. MU is.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2021. november 21., vasárnap 10:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 21., vasárnap 10:58
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 21., vasárnap 10:47
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 21., vasárnap 10:21
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. november 21., vasárnap 10:18
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 21., vasárnap 10:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 21., vasárnap 8:26
HozzászólásSzerző: flori » 2021. november 20., szombat 23:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 20., szombat 23:57
A 3 BL címmel rendelkező MUnál BL trófeákat várni.ANDS írta:Az edzőt a legkönnyebb elküldeni. Jobbat találni a helyére már lényegesen nehezebb. Nem lehet véletlen, hogy SAF visszavonulása óta gyakorlatilag nem az igazi a csapat, se bajnoki cím, se Bl trófea azóta. Nem biztos, hogy az edzőlecserélésevel megoldódnak a problémák.nzooli93 írta:
És ezeken az értekezleteken miről beszélnek? Mert kb úgy tűnnik ,hogy isznak egy kávét és hazamennek.![]()
Ott van például Pogba, aki nem lépett pályára már 3 meccsen, és a válogatottban sem. Mi lehet az oka?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 20., szombat 23:53
Halfkey írta:Az hogy sérülés miatt kiesett 3 hónapra. Örülök hogy ez a rejtély is megoldódottANDS írta:
Az edzőt a legkönnyebb elküldeni. Jobbat találni a helyére már lényegesen nehezebb. Nem lehet véletlen, hogy SAF visszavonulása óta gyakorlatilag nem az igazi a csapat, se bajnoki cím, se Bl trófea azóta. Nem biztos, hogy az edzőlecserélésevel megoldódnak a problémák.
Ott van például Pogba, aki nem lépett pályára már 3 meccsen, és a válogatottban sem. Mi lehet az oka?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 20., szombat 23:49
Az hogy sérülés miatt kiesett 3 hónapra. Örülök hogy ez a rejtély is megoldódottANDS írta:Az edzőt a legkönnyebb elküldeni. Jobbat találni a helyére már lényegesen nehezebb. Nem lehet véletlen, hogy SAF visszavonulása óta gyakorlatilag nem az igazi a csapat, se bajnoki cím, se Bl trófea azóta. Nem biztos, hogy az edzőlecserélésevel megoldódnak a problémák.nzooli93 írta:
És ezeken az értekezleteken miről beszélnek? Mert kb úgy tűnnik ,hogy isznak egy kávét és hazamennek.![]()
Ott van például Pogba, aki nem lépett pályára már 3 meccsen, és a válogatottban sem. Mi lehet az oka?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. november 20., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 20., szombat 20:58
Asszony nem akar Angliába költözni bár Olehoz képest egy Zoomos edzés is jobb vele.Pad'em írta: Zidane-t erősen emlegetik.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem