Premier League
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Premier League
CR játékos-edző lesz
Zidane ha vállalja is remélem eszébe sem jut MBappe

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Asszony nem akar Angliába költözni bár Olehoz képest egy Zoomos edzés is jobb vele.Pad'em írta: Zidane-t erősen emlegetik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Zidane-t erősen emlegetik.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nzooli93
És ezeken az értekezleteken miről beszélnek? Mert kb úgy tűnnik ,hogy isznak egy kávét és hazamennek.Caraway írta: @TimesSport
EXCLUSIVE: Manchester United have called an emergency board meeting to discuss Ole Gunnar Solskjaer’s dismissal as manager. The Sunday Times understands the virtual meeting has been scheduled for 7pm with Solskjaer’s compensation terms on its agenda.

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
@TimesSport
EXCLUSIVE: Manchester United have called an emergency board meeting to discuss Ole Gunnar Solskjaer’s dismissal as manager. The Sunday Times understands the virtual meeting has been scheduled for 7pm with Solskjaer’s compensation terms on its agenda.
- Caraway
Annyira szornyen jatszottak, hogy en a 20.percbe megraktam, hogy a felidobe vezetni fog a Watford 6,5-es szorzoert. Sajna csak egy ezrest raktam ra, mogeirhattam volna egy nullat.'shutterisland írta: volt a beten ingyenfogadas, 5 font ertekben.
na mondom 17x oddsert meghuzzuk a varatlant, felido united, vegen elrontjak es x.
asszem felulertekeltem oket.![]()
azt olvastam amugy, hogy zidane elkezdett angolul tanulni, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!visszautasithassa a unitedet.
Egy jó csapatban fennáll annak a veszélye hogy néhány remek labdarugora kevés figyelem hárul. A sztárok egymással versengve küzdenek a rivaldafényért, aratják le a babérokat…na hát itt pont a fordítottja a helyzet
egy két balfasz annyira elviszi a show-t hogy az embernek már alig tűnnek fel az ilyen mctominay, wan bissaka féle kretének
Mi közegbe került Ronaldo…
sose hallgass a szívedre

Mi közegbe került Ronaldo…

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
volt a beten ingyenfogadas, 5 font ertekben.
na mondom 17x oddsert meghuzzuk a varatlant, felido united, vegen elrontjak es x.
asszem felulertekeltem oket.
azt olvastam amugy, hogy zidane elkezdett angolul tanulni, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!visszautasithassa a unitedet.
asszem felulertekeltem oket.

Nehezen hiszem el, hogy nem megbuktatni akarjak.
- Süti
Felkészül Koeman!

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Caraway
4-1 egy Watford ellen. 
Legutobbi 7 meccs 19 kapott gol.

Legutobbi 7 meccs 19 kapott gol.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Slabhead, az szép.

- Pad'em
Zseniális Maguire. Albánia ellen flexel a góljára, most meg ez
Igazi antitálentum balfasz.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Caraway
Hihetetlen.poronty írta: Harry az élő meme. Egyem a szívét, utolsó emberként cselezni akar a világ egyik legügyetlenebb játékosa. Sose csalódunk benne.

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Harry az élő meme. Egyem a szívét, utolsó emberként cselezni akar a világ egyik legügyetlenebb játékosa. Sose csalódunk benne.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Pedig szerintem sem fogják, ha lenne elérhető valaki, megtették volna a szüni előtt.Caraway írta: Ha mai meccs utan se rugjak ki, akkor tenyleg elmehetnek a picsaba. Az egyik legrosszabb teljesitmeny, amit valaha lattam. Konkretan oktat a Watford.
Így akivel (szemellenző nélkül nézve) még jól is járhatna a MU (ZZ-n kívül) az Nuno Santo lehetne, nem értem a 'tham projekt miért feneklett meg, augusztusban még jó volt ott is minden.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy mennyire lenne mondjuk stílusidegen Valverde-nek, esetleg az őrült Rudi Garcia-nak (őrült, mert sztem túl offenzív) a PL..
Na mindegy. szóval szerintem marad Ole..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Kivancsi vagyok van -e olyan edzo, aki ezt a romhalmazt at meri venni. Tele vannak szelsokkel, van egy kihagyhatatlan golvagojuk, aki a csapatszintu vedekezeshez nem tesz hozza semmit es a rivalisokhoz kepest rohejes vedekezo kozeppalyasaik vannak. Ertelmezhetetlen a keretmenedzseles.
Egyebkent nem fogjak kirugni, mert elindult a teli domping es a BL tovabbjutas szempontjabol is fontos meccsek jonnek.
Egyebkent nem fogjak kirugni, mert elindult a teli domping es a BL tovabbjutas szempontjabol is fontos meccsek jonnek.
- Caraway
Ha mai meccs utan se rugjak ki, akkor tenyleg elmehetnek a picsaba. Az egyik legrosszabb teljesitmeny, amit valaha lattam. Konkretan oktat a Watford.
- Pad'em
Úgy nézem a mai lesz Ole hattyúdala. Most épp a Watford oktatja őket.