Természetesen, ezt erre írtam.Kerlon írta: Attól, mert sokat költesz még nem biztos, hogy jól is teszed azt.
Pedig költségvetésben ott van kb. MU is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 21., vasárnap 11:00
Természetesen, ezt erre írtam.Kerlon írta: Attól, mert sokat költesz még nem biztos, hogy jól is teszed azt.
Pedig költségvetésben ott van kb. MU is.
HozzászólásSzerző: Rabiosa » 2021. november 21., vasárnap 10:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 21., vasárnap 10:58
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 21., vasárnap 10:47
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 21., vasárnap 10:21
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. november 21., vasárnap 10:18
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 21., vasárnap 10:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 21., vasárnap 8:26
HozzászólásSzerző: flori » 2021. november 20., szombat 23:57
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 20., szombat 23:57
A 3 BL címmel rendelkező MUnál BL trófeákat várni.ANDS írta:Az edzőt a legkönnyebb elküldeni. Jobbat találni a helyére már lényegesen nehezebb. Nem lehet véletlen, hogy SAF visszavonulása óta gyakorlatilag nem az igazi a csapat, se bajnoki cím, se Bl trófea azóta. Nem biztos, hogy az edzőlecserélésevel megoldódnak a problémák.nzooli93 írta:
És ezeken az értekezleteken miről beszélnek? Mert kb úgy tűnnik ,hogy isznak egy kávét és hazamennek.![]()
Ott van például Pogba, aki nem lépett pályára már 3 meccsen, és a válogatottban sem. Mi lehet az oka?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 20., szombat 23:53
Halfkey írta:Az hogy sérülés miatt kiesett 3 hónapra. Örülök hogy ez a rejtély is megoldódottANDS írta:
Az edzőt a legkönnyebb elküldeni. Jobbat találni a helyére már lényegesen nehezebb. Nem lehet véletlen, hogy SAF visszavonulása óta gyakorlatilag nem az igazi a csapat, se bajnoki cím, se Bl trófea azóta. Nem biztos, hogy az edzőlecserélésevel megoldódnak a problémák.
Ott van például Pogba, aki nem lépett pályára már 3 meccsen, és a válogatottban sem. Mi lehet az oka?![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 20., szombat 23:49
Az hogy sérülés miatt kiesett 3 hónapra. Örülök hogy ez a rejtély is megoldódottANDS írta:Az edzőt a legkönnyebb elküldeni. Jobbat találni a helyére már lényegesen nehezebb. Nem lehet véletlen, hogy SAF visszavonulása óta gyakorlatilag nem az igazi a csapat, se bajnoki cím, se Bl trófea azóta. Nem biztos, hogy az edzőlecserélésevel megoldódnak a problémák.nzooli93 írta:
És ezeken az értekezleteken miről beszélnek? Mert kb úgy tűnnik ,hogy isznak egy kávét és hazamennek.![]()
Ott van például Pogba, aki nem lépett pályára már 3 meccsen, és a válogatottban sem. Mi lehet az oka?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. november 20., szombat 22:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 20., szombat 20:58
Asszony nem akar Angliába költözni bár Olehoz képest egy Zoomos edzés is jobb vele.Pad'em írta: Zidane-t erősen emlegetik.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 20., szombat 20:56
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2021. november 20., szombat 20:11
És ezeken az értekezleteken miről beszélnek? Mert kb úgy tűnnik ,hogy isznak egy kávét és hazamennek.Caraway írta: @TimesSport
EXCLUSIVE: Manchester United have called an emergency board meeting to discuss Ole Gunnar Solskjaer’s dismissal as manager. The Sunday Times understands the virtual meeting has been scheduled for 7pm with Solskjaer’s compensation terms on its agenda.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. november 20., szombat 19:19
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. november 20., szombat 18:07
Annyira szornyen jatszottak, hogy en a 20.percbe megraktam, hogy a felidobe vezetni fog a Watford 6,5-es szorzoert. Sajna csak egy ezrest raktam ra, mogeirhattam volna egy nullat.'shutterisland írta: volt a beten ingyenfogadas, 5 font ertekben.
na mondom 17x oddsert meghuzzuk a varatlant, felido united, vegen elrontjak es x.
asszem felulertekeltem oket.![]()
azt olvastam amugy, hogy zidane elkezdett angolul tanulni, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!visszautasithassa a unitedet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 20., szombat 18:06
Csöbörből vödörbe.Süti írta: Felkészül Koeman!![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. november 20., szombat 18:06
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem