Premier League
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Premier League
Slabhead, az szép.

- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Zseniális Maguire. Albánia ellen flexel a góljára, most meg ez
Igazi antitálentum balfasz.

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Hihetetlen.poronty írta: Harry az élő meme. Egyem a szívét, utolsó emberként cselezni akar a világ egyik legügyetlenebb játékosa. Sose csalódunk benne.

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Harry az élő meme. Egyem a szívét, utolsó emberként cselezni akar a világ egyik legügyetlenebb játékosa. Sose csalódunk benne.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Pedig szerintem sem fogják, ha lenne elérhető valaki, megtették volna a szüni előtt.Caraway írta: Ha mai meccs utan se rugjak ki, akkor tenyleg elmehetnek a picsaba. Az egyik legrosszabb teljesitmeny, amit valaha lattam. Konkretan oktat a Watford.
Így akivel (szemellenző nélkül nézve) még jól is járhatna a MU (ZZ-n kívül) az Nuno Santo lehetne, nem értem a 'tham projekt miért feneklett meg, augusztusban még jó volt ott is minden.
Egyébként kíváncsi lennék, hogy mennyire lenne mondjuk stílusidegen Valverde-nek, esetleg az őrült Rudi Garcia-nak (őrült, mert sztem túl offenzív) a PL..
Na mindegy. szóval szerintem marad Ole..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Kivancsi vagyok van -e olyan edzo, aki ezt a romhalmazt at meri venni. Tele vannak szelsokkel, van egy kihagyhatatlan golvagojuk, aki a csapatszintu vedekezeshez nem tesz hozza semmit es a rivalisokhoz kepest rohejes vedekezo kozeppalyasaik vannak. Ertelmezhetetlen a keretmenedzseles.
Egyebkent nem fogjak kirugni, mert elindult a teli domping es a BL tovabbjutas szempontjabol is fontos meccsek jonnek.
Egyebkent nem fogjak kirugni, mert elindult a teli domping es a BL tovabbjutas szempontjabol is fontos meccsek jonnek.
- Caraway
Ha mai meccs utan se rugjak ki, akkor tenyleg elmehetnek a picsaba. Az egyik legrosszabb teljesitmeny, amit valaha lattam. Konkretan oktat a Watford.
- Pad'em
Úgy nézem a mai lesz Ole hattyúdala. Most épp a Watford oktatja őket.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Caraway
Ket komoly osszeg a bajnoksaggal kapcsolatban. Az egyik az uj tv kozvetitesi szerzodes:
NBC retains English Premier League rights in the US following high stakes battle with ESPN. Deal said to be close to $2.7bn over 6 years. Deal shows the preeminence of the Premier League. Earlier this year La Liga celebrated a $1.4bn 8-year deal with ESPN (subject to a heavy commission).
Masik a Chelsea jovoevi hazai berleteivel kapcsolatban, megtriplazodnak az arak:
New Tier 1 price: £3,900 (halfway line)
New Tier 2 price: £3,000 (18-yard line)
New Tier 3 price: £1,500 (Goal line)
All three tier prices include the 19 Premier League home games, plus all domestic up home matches.
Nagyon beteg osszegek repkednek mar Angliaban sajnos.
NBC retains English Premier League rights in the US following high stakes battle with ESPN. Deal said to be close to $2.7bn over 6 years. Deal shows the preeminence of the Premier League. Earlier this year La Liga celebrated a $1.4bn 8-year deal with ESPN (subject to a heavy commission).
Masik a Chelsea jovoevi hazai berleteivel kapcsolatban, megtriplazodnak az arak:
New Tier 1 price: £3,900 (halfway line)
New Tier 2 price: £3,000 (18-yard line)
New Tier 3 price: £1,500 (Goal line)
All three tier prices include the 19 Premier League home games, plus all domestic up home matches.
Nagyon beteg osszegek repkednek mar Angliaban sajnos.

-
A nagy sztarok ugyis pihenni fognak, mert se a FIFA, se a klubbok nem jarnak jol a kizsigerelt huzoemberekkel.
Ahogy par eve a Pool kikuldte az ifit, ugy a tobbi csapat is ezt fogja tenni.
Ahogy par eve a Pool kikuldte az ifit, ugy a tobbi csapat is ezt fogja tenni.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta: The Premier League announces a mid-season break starting November 14 next year, one week before the World Cup starts in Qatar.
The league will restart on December 26, just eight days after the World Cup final.
Vicc az egesz.
Teljesen kizsigerelik oket.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
The Premier League announces a mid-season break starting November 14 next year, one week before the World Cup starts in Qatar.
The league will restart on December 26, just eight days after the World Cup final.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jelenleg a Chelseaben van egy kivénhedt Thiago Silva, egy lejárú szerződésű Rüdiger, Christensen, valamint 22 éves Chalobah és Sarr. 3 belső védős játékot tolnak és a baloldali kh poszta egyedül Sarr van, mint ballábas, tehát itt már kb. lépés előnye is lehet Szalainak, mert a franciát már kölcsön is adták és most is alig játszik, tehát túl nagy bizalom nincs felé.hehetheoriginal írta:Meg a masik 10 igazolt es utanpotlasjatekos, meg kolcsonben levokKerlon írta:
igen, 4-5 belsővédő
Ha meg olyan hűde sok ígéretes kölcsön khv-juk lenne, akkor nem akarnának 25 milliókért igazolni. Ja és a másik, hogy Löw fel is tudja karolni. 24 lesz januárban, hülye lenne nem megpróbálni. Utána is kellhet még majd PL csapatnak vagy mehet vissza egy Fener szintű csapatba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Meg a masik 10 igazolt es utanpotlasjatekos, meg kolcsonben levokKerlon írta:igen, 4-5 belsővédőhehetheoriginal írta: Carabacao vagy miatőgy kupaban jut majd neki par perc egy evben, aztan ennyi, igy kell elbaszni egy palyafutast.
Tudjatok ti hanyan vannak versenyben egy A-kerettagsagert, azon belul is jatekpercekert egy premier league csapatban?
thereisonly1ronaldo
- flori
Azt írják, hogy így kb biztos, hogy Rüdiger távozik. Sok pletyka volt vele kapcsolatban is, nézte valaki mostanában? Én elkaptam párszor, meglepően jó védő lett belőle pár meccs alapján, nagyon dicsérik a chelsea szurkolók is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
igen, 4-5 belsővédőhehetheoriginal írta: Carabacao vagy miatőgy kupaban jut majd neki par perc egy evben, aztan ennyi, igy kell elbaszni egy palyafutast.
Tudjatok ti hanyan vannak versenyben egy A-kerettagsagert, azon belul is jatekpercekert egy premier league csapatban?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Carabacao vagy miatőgy kupaban jut majd neki par perc egy evben, aztan ennyi, igy kell elbaszni egy palyafutast.
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Rüdiger, Christensen (nála mondjuk jobb játékosnak gondolom Attilát), T.Silva és Azpi szerződése jár le és nem mindenkivel tudnak megegyezni. Szerintem nem kiegészítő embernek szánják..Marky írta: Ilyen fizuval a keretben szamolnanak vele, vagy menne kolcsonbe? Azt tudom, hogy jovore szukosen lesznek belso vedovel.
Jó srácnak tűnik, szerintem megállja majd a helyét.. Hajrá Atti!

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
haaat, helye eppenseggel lenne a 3 vedos felallas miatt a keretben, ugyanis nincs sok khv-juk es abbol is silva mar kifele megy, de nekem azert ez kisse meglepo, hogy pont ot emelne ki tuchel.
szvsz a fener es a chelsea kozott meg van egy polc, mondjuk topbajnoksagban top 5-ert kuzdo csapatoknal, szoval ez lehet nagy ugras lenne, illetve nem is feltetlen a PL-be kuldenem a topligak kozul.
bar az is igaz, hogy en csak a valogatottban lattam jatszani, az meg csaloka, mert nagyobb nyomas van ott a vedelmen mint egy topcsapatban.
kivancsian varom, ha official lesz.
szvsz a fener es a chelsea kozott meg van egy polc, mondjuk topbajnoksagban top 5-ert kuzdo csapatoknal, szoval ez lehet nagy ugras lenne, illetve nem is feltetlen a PL-be kuldenem a topligak kozul.
bar az is igaz, hogy en csak a valogatottban lattam jatszani, az meg csaloka, mert nagyobb nyomas van ott a vedelmen mint egy topcsapatban.
kivancsian varom, ha official lesz.
-
Ilyen fizuval a keretben szamolnanak vele, vagy menne kolcsonbe? Azt tudom, hogy jovore szukosen lesznek belso vedovel.