Nagyon úgy fest, hogy ZZ csak minket szeret.Realista24 írta: Manchester United have held talks with Ernesto Valverde, after having an initial enquiry over Mauricio Pochettino knocked back.
Úgy fest, ZZ nem kér a párizsi kalandból.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 24., szerda 17:24
Nagyon úgy fest, hogy ZZ csak minket szeret.Realista24 írta: Manchester United have held talks with Ernesto Valverde, after having an initial enquiry over Mauricio Pochettino knocked back.
Úgy fest, ZZ nem kér a párizsi kalandból.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 17:18
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 23., kedd 8:26
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 22., hétfő 18:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 22., hétfő 18:07
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 22., hétfő 10:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 22., hétfő 10:21
Ez nem csak rájuk jellemző. Aki volt meccsen a németeknél, észrevehette, hogy minden németre jut két arab és négy török, meg három egyéb.hehetheoriginal írta: jelezném, hogy ezek az arcok max az utlevelben franciak.
latjuk az allapotokat arrafele, jol beszoptak a nagy liberalizmust.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 22., hétfő 10:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 22., hétfő 10:11
Csigazabáló...ok. Szintet képes vagy tartani vagy segítsek?Anthony írta:Hja, én nem tudom milyen bajuk van a csigazabálóknak, de ezt nem lenne szabad engedni. Drákói szigort, kerítést, kitiltásokat, börtönbüntetést kell behozni.Remy írta: Franciáknál már megint dobálóznak. Félbe is szakadt a Lyon - Marseille.
De szokás szerint megvárják ameddig meghal valaki, vagy félig agyonütnek egy játékost.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. november 22., hétfő 8:58
Hja, én nem tudom milyen bajuk van a csigazabálóknak, de ezt nem lenne szabad engedni. Drákói szigort, kerítést, kitiltásokat, börtönbüntetést kell behozni.Remy írta: Franciáknál már megint dobálóznak. Félbe is szakadt a Lyon - Marseille.
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 21., vasárnap 22:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 21., vasárnap 22:29
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2021. november 20., szombat 15:25
Jo par evvel korabbi fifaban megvettem de gyorsan utana kellett netnem h tenyleg letezik vagy a jatek generalt egy Benzema 2.0 t'shutterisland írta: mondjuk en meg a wish-es benzemara is emlekszem, aztan o valahogy eltunt a radarrol.![]()
benzianak hivjak, lyon csatar volt, francia-algir kettos allampolgar es egy idoben meg a hajaba is ugyanugy be volt vagva a ket csik.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 20., szombat 12:28
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 20., szombat 12:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 20., szombat 12:17
Nem érdekelnek ezek a másodvonalas emberkék. Majd a Newcastle vagy valami angol kis-közép elviszi, aztán lesz évente 10 gólja.'shutterisland írta: igen, pont erre celoztam, hogy nem igazan hallani rola, en is csak tavaly figyeltem fel a jatekara a lille nagy menetelese soran, de iden egyenileg jobban tolja.
manapsag gyorsan felkapnak valakit, aki ket egyeneset tud rugni a labdaba, o meg a francia liga egyik legnagyobb igeretenek tunik es megsem igazan boronaltak ossze senkivel meglepo modon eddig.
vagy csak elkerulte a figyelmem.
na de legalabb remy nem szurta ki, mert akkor 26 evesen mar levezetne az MLS-ben.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 20., szombat 12:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 20., szombat 11:54
Modjuk amíg szembe nem mentek veled a statok, gondolom te sem tudtál róla semmit, nagyjából a letezeset sem.'shutterisland írta: nem, nem valami koszovoi fazonrol van szo.![]()
de ez is mutatja, hogy nem tul mainstream a pali a kepessegeihez es potencialjahoz kepest, hogy pl neked is ki kellett guglizni.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 20., szombat 11:37
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2021. november 20., szombat 10:05
Rakerestem, ki ez, nem talaltam… mondom ki ez? Aztan rajottem, hogy a druszama nem a vezetekneve'shutterisland írta: kivancsi vagyok a lillebol david druszamat mikor emeli ki valaki.
kulcsember volt a tavalyi liga gyozelemben, es habar iden a lille visszaesett, de o tovabbra is szarnyal eddig (ma is dupla eddig monacoban) illetve nagy szerepe van abban, hogy kanada karnyujtasnyira van a vb-tol kb 30 ev utan.
amit eddig lattam, azok alapjan gyors, jo felepitesu, technikas fazon, tipik modern tamado es meg csak 21 eves.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem