Villanyszámlámat meg a plusz fűtést télen fizethetnék viszont.sonic írta:nem kell teriteni annyi bejarasi koltseget

A sok nasit elengedem, egye fene.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 11:10
Villanyszámlámat meg a plusz fűtést télen fizethetnék viszont.sonic írta:nem kell teriteni annyi bejarasi koltseget
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 24., szerda 11:07
Szoval azokon a napokon amikor masokat kell felbeszakitanod minden szarral bemesz az irodaba zaklatni a nepet, a tobbi napon meg otthon nyugiban megcsinalod az egyeb dolgaidat.Realista24 írta: És itthon sokkal hatékonyabb vagyok, de ez nem csak a HO miatt van, hanem itthon megvan az a luxusom, hogy nem tudnak félbeszakítani minden szarral, ami nem is az én dolgom lenne.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2021. november 24., szerda 10:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 10:52
Csak ez szerintem megint egy olyan dolog, hogy nem jól működik, ha mindenki másképp csinálja, mert pl. üres irodába sok értelme nincs bemenni. Úgy jó, ha az egész csapat bent van és le tudunk ütni demokat, megbeszéléseket akkor.ikelemen5 írta: Így így!
Szerintem is a hibrid munkarend a legjobb.
Heti 1-2 nap az irodában, a többi otthon.
Ügye válogatja, hogy melyikkel hol tudok jobban haladni.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2021. november 24., szerda 10:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 24., szerda 10:14
Én nagyon adom a HO-t, viszont megvan a lehetőségem bármikor kocsiba ülni és bemenni az irodába, amit meg is teszek egy-kétszer egy héten. És itthon sokkal hatékonyabb vagyok, de ez nem csak a HO miatt van, hanem itthon megvan az a luxusom, hogy nem tudnak félbeszakítani minden szarral, ami nem is az én dolgom lenne.nmate írta:Szerintem nem a valódit, hanem az otthonit, egy másikat.ziro4vr írta: Hozzáteszem, azért a home office a munkateljesítményben elő tudja hozni az ember valódi énjét. Én speciel magamon azt veszem észre hogy sokkal ritkábban állok fel a gép elől, itt ebédelek és tovább dolgozok. De egyes kollégák botrányosak, úgy képzelem egész nap netflixeznek.![]()
A teamsen prezentálás a sok arctalan avatarnak meg szintén külön műfaj.![]()
Komolyan, ott kéne dolgoznom és koncentrálnom a munkámra, ahol a magánéletemet élem alapvetően? Aztán átülni 3 méterre a kanapéra, hogy kikapcsoljam magamat egy film vagy könyv mellett?
Egyetemen a tanulás ok, ott úgysincs életed, ott ez van, de felnőttként ne kelljen már így élni.
Én nem hibáztatok senkit, aki nem tud otthon dolgozni és elkalandozik a figyelme.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 24., szerda 9:55
Szerintem nem a valódit, hanem az otthonit, egy másikat.ziro4vr írta: Hozzáteszem, azért a home office a munkateljesítményben elő tudja hozni az ember valódi énjét. Én speciel magamon azt veszem észre hogy sokkal ritkábban állok fel a gép elől, itt ebédelek és tovább dolgozok. De egyes kollégák botrányosak, úgy képzelem egész nap netflixeznek.![]()
A teamsen prezentálás a sok arctalan avatarnak meg szintén külön műfaj.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 21., vasárnap 23:40
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2021. november 21., vasárnap 22:14
Nem hiszem, hogy 100-120-nál többet keresne. De könnyen meg lehet keresni az interneten mennyi az annyi. Annyira népeg ellenőrökkel nem vagyok képben, de egészségügyi dolgozónak versenyszferaban se adnak sokkal többet, bár ez azért változó, de oda is inkább csak a jobb körülmények reményében mennek.Norbi90 írta: madridom mindent tudó népevalakinek volna információja, hogy egy kezdő népegészségügyi ellenőr egy kórházban mennyit kereshet kezdoként? van különbség az állami és a versenyszférában a fizetések között? diplomás népegészségügyi ellenőr lesz az illető remélhetőleg. köszönöm
HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. november 21., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 20., szombat 12:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 20., szombat 12:05
Németeknél érdemes körbenézni. Ők voltak az egyetlenek, akiktől be tudtam szerezni anno a Rockos Tequilát is.___Samy___ írta: https://idrinks.cdn.shoprenter.hu/custo ... 1602831327
Esetleg nincs valakinek otlete, hogy ilyet hol tudnek szerezni?![]()
Gyanitom MO-n nem fogok talalni, mert mar az osszes szal-to depot atnezettem, sehol sincs, plusz ebayen az ures uveget aruljak, amazonon meg egyaltalan nem kapni. Esetleg a nemeteknel vagy osztrakoknal van ra esely?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 20., szombat 12:01
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 19., péntek 23:41
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 19., péntek 23:23
HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. november 19., péntek 22:02
Állítólag Kósa nem is koronás, csak a Pegazus botránya miatt dugták el most kicsit ezzel az ürüggyel.Shektor írta:Én csak azt tudom, hogy Kósa Lajos és még néhány egyéb oltott képviselő oltottan van a kórházban, én meg oltatlanul semmiségképp "átvészeltem".El Sie7e írta:
Az mondjuk tény kérdés hogy az oltatoanok jobban (hosszabb ideig, nagyobb dozisban) fertoznek mint az oltottak.
Ebből arra következtetek, hogy ez a kérdés egyénfüggő.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 19., péntek 20:59
sonic írta:Allitolag a kebabosok pesten is keverik az ontetbe a hatoanyagot.Realista24 írta: Sok orvos már sutyiba belotte a gyereknek. 4 helyett 1mlt kell beadni.
Orvos mondta, very reliable.![]()
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 19., péntek 20:57
Allitolag a kebabosok pesten is keverik az ontetbe a hatoanyagot.Realista24 írta: Sok orvos már sutyiba belotte a gyereknek. 4 helyett 1mlt kell beadni.
Orvos mondta, very reliable.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 19., péntek 20:27
HozzászólásSzerző: Shektor » 2021. november 19., péntek 20:22
Én csak azt tudom, hogy Kósa Lajos és még néhány egyéb oltott képviselő oltottan van a kórházban, én meg oltatlanul semmiségképp "átvészeltem".El Sie7e írta:Az mondjuk tény kérdés hogy az oltatoanok jobban (hosszabb ideig, nagyobb dozisban) fertoznek mint az oltottak.sámat írta:
Azt már tegnap megtették, amikor azt írták, hogy én és hasonszőrű társaim "mások életét veszélyeztetjük"![]()
Egy szavát sem tudom komolyan venni, ahogy sokan mások sem, és ezt maguknak köszönhetik, unalmas a sok lózung. Nem mintha az én szavazatom hiányozna neki, azzal a 2,5-2,8 millióval elvan 12 éve.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem