sámat írta:
El Sie7e írta:
Az mondjuk tény kérdés hogy az oltatoanok jobban (hosszabb ideig, nagyobb dozisban) fertoznek mint az oltottak.
Ezt nem vitatom, ebben igazad van…ahogy az is tény, hogy jómagam (keddi állapot szerint) még nem voltam fertőzött a négy hullám alatt, vagyis senkit sem fertőztem meg és nem veszélyeztettem senki életét.
Közben tilos az egészségügyben felmondani, de kötelező nekik oltatni, valaki tegye helyre ezt nekem.
Ahj, komolyan, ne kezdjük újra ezt.
Ha egy olyantól kapnád az oltást, aki saját magának nem adja be, mennyire lenne hiteles?
Az eü-ben fel lehetett mondani, úgy hívják, hogy a "szolgálati jogviszony alá nem írása". Aki aláírta, a rendkívüli helyzetre tekintettel nem mondhat fel. De neked felmondhatnak, ha nem oltatod be magad. Tehát nincs senki se kényszerítve, mint ahogyan itt páran gondolják, hanem aki nem akarta felvenni az oltást, az már nem az eü-ben dolgozik
Mindenesetre, ne aggódjatok, ha majd a sok oltott eü-s belehal az oltás szövődményeibe, akkor nem lesz aki fenntartsa az amúgy is haldokló eü rendszert

Szóval csak óvatosan az "oltástól halt meg meg jött ki tumora meg mindene" jellegű kontentókkal.
Köszi és puszi minden oltott és oltatlan madrisitának.
És hehének is