Százszor megvalaszolva már, mert ők is emberek és nem vagyunk egyformák. Van köztük Nika meg hehe.sámat írta:Mit kezdtem újra? Írt egy tényt a kolléga és én is írtam egyet. Aztán feltettem egy kérdést, hogy mi a helyzet az eü-ben az említett dologgal kapcsolatban, és megkaptam a választ. Ég világon semmit nem írtam az oltás mellett vagy ellene. Mondjuk, ha az nem kényszerítés, hogy bizonyos szakmákban nem mondhatsz fel, amíg a kormány úgy gondolja, akkor nálad nem tudom, h mi számít annakNika91127 írta:
Ahj, komolyan, ne kezdjük újra ezt.
Ha egy olyantól kapnád az oltást, aki saját magának nem adja be, mennyire lenne hiteles?
Az eü-ben fel lehetett mondani, úgy hívják, hogy a "szolgálati jogviszony alá nem írása". Aki aláírta, a rendkívüli helyzetre tekintettel nem mondhat fel. De neked felmondhatnak, ha nem oltatod be magad. Tehát nincs senki se kényszerítve, mint ahogyan itt páran gondolják, hanem aki nem akarta felvenni az oltást, az már nem az eü-ben dolgozik
Mindenesetre, ne aggódjatok, ha majd a sok oltott eü-s belehal az oltás szövődményeibe, akkor nem lesz aki fenntartsa az amúgy is haldokló eü rendszertSzóval csak óvatosan az "oltástól halt meg meg jött ki tumora meg mindene" jellegű kontentókkal.
Köszi és puszi minden oltott és oltatlan madrisitának.
És hehének is![]()
![]()
![]()
A kérdésre válaszolva: egyáltalán nem lenne hiteles. Egyébként aki az egészségügyben dolgozik, az miért nem akar oltatni, mivel magyarázza?

OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
de kis ostoba vagy, ha azt hiszed, hogy nem direkt irtam ugy, emeltem ki vastaggal, es tettem a smileyt utana.Gratulálok, ezt viszont külön kellett volna írni.

Csak probalom kovetni a trendeket, ahogy itt oly sokan hasonloan nem tudnak helyesen irni

thereisonly1ronaldo
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Gratulálok, ezt viszont külön kellett volna írni.hehetheoriginal írta:az ekezetekre gondolsz?Főleg úgy, hogy tele van helyesírási hibákkal az amit nekem írt, meg általában véve is.
Nem ugyanaz a szint es kategoria a ketto.
Nem eloszor latom toled, hogy az egybe es különiras nem megy, pusztán a jövendő nemzedek erdekeit szem elott tartva fejeztem ki aggodalmam a temaban.
De ne aggodj, nem te vagy az egyeduli, aki igy irja, megvagyok áldva veletek![]()

Igekötős igék harmadik alakja, amikor egy szó szorul az igekötő és az ige közé. Ezesetben a megáld igét használtad szenvedő szerkezetben, ami amúgy nem létezik a magyar nyelvtanban, de ha létezne, akkor helyesen: meg vagyok áldva.

Itt se vagyok.

Mit kezdtem újra? Írt egy tényt a kolléga és én is írtam egyet. Aztán feltettem egy kérdést, hogy mi a helyzet az eü-ben az említett dologgal kapcsolatban, és megkaptam a választ. Ég világon semmit nem írtam az oltás mellett vagy ellene. Mondjuk, ha az nem kényszerítés, hogy bizonyos szakmákban nem mondhatsz fel, amíg a kormány úgy gondolja, akkor nálad nem tudom, h mi számít annakNika91127 írta:Ahj, komolyan, ne kezdjük újra ezt.sámat írta:
Ezt nem vitatom, ebben igazad van…ahogy az is tény, hogy jómagam (keddi állapot szerint) még nem voltam fertőzött a négy hullám alatt, vagyis senkit sem fertőztem meg és nem veszélyeztettem senki életét.
Közben tilos az egészségügyben felmondani, de kötelező nekik oltatni, valaki tegye helyre ezt nekem.
Ha egy olyantól kapnád az oltást, aki saját magának nem adja be, mennyire lenne hiteles?
Az eü-ben fel lehetett mondani, úgy hívják, hogy a "szolgálati jogviszony alá nem írása". Aki aláírta, a rendkívüli helyzetre tekintettel nem mondhat fel. De neked felmondhatnak, ha nem oltatod be magad. Tehát nincs senki se kényszerítve, mint ahogyan itt páran gondolják, hanem aki nem akarta felvenni az oltást, az már nem az eü-ben dolgozik
Mindenesetre, ne aggódjatok, ha majd a sok oltott eü-s belehal az oltás szövődményeibe, akkor nem lesz aki fenntartsa az amúgy is haldokló eü rendszertSzóval csak óvatosan az "oltástól halt meg meg jött ki tumora meg mindene" jellegű kontentókkal.
És hehének is![]()
![]()

A kérdésre válaszolva: egyáltalán nem lenne hiteles. Egyébként aki az egészségügyben dolgozik, az miért nem akar oltatni, mivel magyarázza?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az ekezetekre gondolsz?Főleg úgy, hogy tele van helyesírási hibákkal az amit nekem írt, meg általában véve is.
Nem ugyanaz a szint es kategoria a ketto.
Nem eloszor latom toled, hogy az egybe es különiras nem megy, pusztán a jövendő nemzedek erdekeit szem elott tartva fejeztem ki aggodalmam a temaban.
De ne aggodj, nem te vagy az egyeduli, aki igy irja, megvagyok áldva veletek

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sok orvos már sutyiba belotte a gyereknek. 4 helyett 1mlt kell beadni.
Orvos mondta, very reliable.
Orvos mondta, very reliable.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ahj, komolyan, ne kezdjük újra ezt.sámat írta:Ezt nem vitatom, ebben igazad van…ahogy az is tény, hogy jómagam (keddi állapot szerint) még nem voltam fertőzött a négy hullám alatt, vagyis senkit sem fertőztem meg és nem veszélyeztettem senki életét.El Sie7e írta:
Az mondjuk tény kérdés hogy az oltatoanok jobban (hosszabb ideig, nagyobb dozisban) fertoznek mint az oltottak.
Közben tilos az egészségügyben felmondani, de kötelező nekik oltatni, valaki tegye helyre ezt nekem.

Mindenesetre, ne aggódjatok, ha majd a sok oltott eü-s belehal az oltás szövődményeibe, akkor nem lesz aki fenntartsa az amúgy is haldokló eü rendszert

És hehének is

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nálunk ma ment 6.-os kisgimis osztály karanténba, az a 8 fő is akit beoltottak már.Realista24 írta: van már erre gyakorlat?
On az offban: mi van akkor ha a tanár nem oltatja be magát? Ők, elkuldik fizu nelkulire. De mi lesz az osztállyal?
Nekik hétfőtől péntekig digitálisan kell megtartani az órákat, legalább 50%át.
Elvileg elküldik.
De erről személyesen nem tudok nyilatkozni, mert nálunk 100%os az oltottsàg, technikai személyzetet is beleértve.
Àtveszi más gondolom, meg igazítanak az órarenden, stb.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Ezt nem vitatom, ebben igazad van…ahogy az is tény, hogy jómagam (keddi állapot szerint) még nem voltam fertőzött a négy hullám alatt, vagyis senkit sem fertőztem meg és nem veszélyeztettem senki életét.El Sie7e írta:Az mondjuk tény kérdés hogy az oltatoanok jobban (hosszabb ideig, nagyobb dozisban) fertoznek mint az oltottak.sámat írta:
Azt már tegnap megtették, amikor azt írták, hogy én és hasonszőrű társaim "mások életét veszélyeztetjük"![]()
Egy szavát sem tudom komolyan venni, ahogy sokan mások sem, és ezt maguknak köszönhetik, unalmas a sok lózung. Nem mintha az én szavazatom hiányozna neki, azzal a 2,5-2,8 millióval elvan 12 éve.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De akkor még nem tudhattadcsababarca írta:Nem az én stílusom másra kenni a saját hibámat:)Realista24 írta:
Gondolthattad azt is, hogy én írtam rosszul![]()

Mindegy, tul van ragozva. Én értékelem hogy válaszoltál

On az offban: mi van akkor ha a tanár nem oltatja be magát? Ők, elkuldik fizu nelkulire. De mi lesz az osztállyal?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
Nem az én stílusom másra kenni a saját hibámat:)Realista24 írta:
Gondolthattad azt is, hogy én írtam rosszul![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondolthattad azt is, hogy én írtam rosszulcsababarca írta:Hibáztam egyet, amit elismerek, de ebből következtetni, hogy nem tudom az igekötős igéket, meg "tanár létemre" dolgokat írni, nem értem mire fel.füst írta: Ez nem grammarnazi dolog volt, más a jelentése a kérdésnek ha egybe van írva és más ha külön.
Most ebbe tudott belekötni, kis személyeskedés sosem árt.
Főleg úgy, hogy tele van helyesírási hibákkal az amit nekem írt, meg általában véve is. Persze ő nem tanár, így az nem probléma.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
Hibáztam egyet, amit elismerek, de ebből következtetni, hogy nem tudom az igekötős igéket, meg "tanár létemre" dolgokat írni, nem értem mire fel.füst írta: Ez nem grammarnazi dolog volt, más a jelentése a kérdésnek ha egybe van írva és más ha külön.
Most ebbe tudott belekötni, kis személyeskedés sosem árt.
Főleg úgy, hogy tele van helyesírási hibákkal az amit nekem írt, meg általában véve is. Persze ő nem tanár, így az nem probléma.
- csababarca
Köszi a tanácsod:)hehetheoriginal írta: sokat jelentene sok mindenki szamara tanar letedre, ha az igekötős igek irasat magtanulnad……
Majd szóljatok amikor leállunk grammarnazit játszani.
De a legjobb az lenne ha leülnénk, Te megtanítod nekem az igekötős igék használatát, én meg az ékezetek használatát, ha már belekötöttél ebbe.
Nem tudom, nálunk nincs ilyen probléma, de tudok olyanról ahol van.Pipita írta:
Ezt megkérdezhetem, hogy hogy van biztosítva? Kapnak laptopot meg netet a rászorulók?
Vagy elit iskolában vagy politikus gyerekeknél?![]()
Pl általános suliban ahol anyum tanított, ott volt pár gyerek akiknek a tanárok elkészítették a vázlatot, feladatokat, kinyomtatták és elvitték azon gyerekeknek, akik jelezték, hogy nincs eszközük.
Máshol nem tudom, hogy oldják/oldották meg.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Az mondjuk tény kérdés hogy az oltatoanok jobban (hosszabb ideig, nagyobb dozisban) fertoznek mint az oltottak.sámat írta:Azt már tegnap megtették, amikor azt írták, hogy én és hasonszőrű társaim "mások életét veszélyeztetjük"'shutterisland írta:
arra gondoltam, hogy nem babusgatta az oltatlanokat, hanem rendesen belejuk allt ezzel a mondattal, biztos kiveri majd a biztositekot.
nem tudom a tettek kovetik e, de eleg eros mondat volt, azt hittem finomabban inspiralja oket.![]()
![]()
Egy szavát sem tudom komolyan venni, ahogy sokan mások sem, és ezt maguknak köszönhetik, unalmas a sok lózung. Nem mintha az én szavazatom hiányozna neki, azzal a 2,5-2,8 millióval elvan 12 éve.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Azt már tegnap megtették, amikor azt írták, hogy én és hasonszőrű társaim "mások életét veszélyeztetjük"'shutterisland írta:arra gondoltam, hogy nem babusgatta az oltatlanokat, hanem rendesen belejuk allt ezzel a mondattal, biztos kiveri majd a biztositekot.Mit vállalt be? Mert ezt én sem tudom értelmezni.
nem tudom a tettek kovetik e, de eleg eros mondat volt, azt hittem finomabban inspiralja oket.![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
arra gondoltam, hogy nem babusgatta az oltatlanokat, hanem rendesen belejuk allt ezzel a mondattal, biztos kiveri majd a biztositekot.Mit vállalt be? Mert ezt én sem tudom értelmezni.
nem tudom a tettek kovetik e, de eleg eros mondat volt, azt hittem finomabban inspiralja oket.

Mit vállalt be? Mert ezt én sem tudom értelmezni.Pipita írta:hű, óriási áldozatot vállalt.'shutterisland írta: ez mondjuk pirospont orbannak, hogy fel evvel valasztas elott nem jopofizik a ket tuz kozott, hanem bevallalja, hogy tobbszazezren belazadnak majd.![]()
![]()
azt olvastad hogy ausztriában mi van? Mi meg még mindig nem védekezünk semmit. Ja, kötelező lesz a maszk, bocs.
![]()
![]()
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
hű, óriási áldozatot vállalt.'shutterisland írta: ez mondjuk pirospont orbannak, hogy fel evvel valasztas elott nem jopofizik a ket tuz kozott, hanem bevallalja, hogy tobbszazezren belazadnak majd.

De legalább plakát az van, ha már kormányzás még mindig nincs.