OFF
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Re: OFF
Így hangzott el pontosan:
“De a végén mindenkinek be kell majd oltania magát, még az oltásellenesek is rá fognak arra jönni, hogy vagy beoltják magukat, vagy meghalnak”
“De a végén mindenkinek be kell majd oltania magát, még az oltásellenesek is rá fognak arra jönni, hogy vagy beoltják magukat, vagy meghalnak”
"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
Azt mondta, hogy életveszélyben vannak.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
https://telex.hu/belfold/2021/11/19/orb ... sszus-unioRealista24 írta:Ezt kimondta?csababarca írta: „Az oltásellenesek vagy beoltják magukat, vagy meghalnak” OV
![]()
![]()
![]()
Viktor:D elvileg, de majd visszahallgatom, hogy pont így hangzott-e el a mondat vagy sem.
mindenesetre idézve van, szóval az elvileg az jelentené, hogy így mondta.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ezt kimondta?csababarca írta: „Az oltásellenesek vagy beoltják magukat, vagy meghalnak” OV

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
„Az oltásellenesek vagy beoltják magukat, vagy meghalnak” OV
Azért kemény szavak ezek, hogy így bemondja, nem tudom politikailag mekkora húzás ez:D
Nálunk suliban is már kezdődik a buli, október vége óta folyamatosan 1-2 osztály karanténozik (az oltatlan része), most 6.ig meg mindenki az osztályokban karantén ha van covidos (digitális oktatás biztosításával), mert ugye közülük sokan nem is kaphatnak/kaphattak még oltást.
Szépen végig fog ez menni megint minden osztályon.
Azért kemény szavak ezek, hogy így bemondja, nem tudom politikailag mekkora húzás ez:D
Nálunk suliban is már kezdődik a buli, október vége óta folyamatosan 1-2 osztály karanténozik (az oltatlan része), most 6.ig meg mindenki az osztályokban karantén ha van covidos (digitális oktatás biztosításával), mert ugye közülük sokan nem is kaphatnak/kaphattak még oltást.
Szépen végig fog ez menni megint minden osztályon.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd meglátjuk, nagyon határozottnak tűnik az osztrák vezetés.hehetheoriginal írta:nem Magyarországrol beszelunk, hanem Ausztriarol.Realista24 írta:
Majd bezárják az országot hónapokra, szép lassan egyre többen tönkremennek és így kénytelenek lesznek beadatni, ha nem akarnak utcára kerülni. Ez az állam kezében van, mint adu.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem Magyarországrol beszelunk, hanem Ausztriarol.Realista24 írta:Majd bezárják az országot hónapokra, szép lassan egyre többen tönkremennek és így kénytelenek lesznek beadatni, ha nem akarnak utcára kerülni. Ez az állam kezében van, mint adu.hehetheoriginal írta: Azt a kotelezove tetelt feb 1-tol azert megnezem, tekintve hogy pl most holnapra megatuntetest szerveznek becsbe (szinte minden hetvegen van miota covidozunk), es mindenfele rendvedelmi szervek is a nép melle alltak, hogy nem fognak buntiket kiszabni. Nem biztos, hogy a szolgálunk és vedunk ott a mindenkori hatalom irányába ertendo.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd bezárják az országot hónapokra, szép lassan egyre többen tönkremennek és így kénytelenek lesznek beadatni, ha nem akarnak utcára kerülni. Ez az állam kezében van, mint adu.hehetheoriginal írta: Azt a kotelezove tetelt feb 1-tol azert megnezem, tekintve hogy pl most holnapra megatuntetest szerveznek becsbe (szinte minden hetvegen van miota covidozunk), es mindenfele rendvedelmi szervek is a nép melle alltak, hogy nem fognak buntiket kiszabni. Nem biztos, hogy a szolgálunk és vedunk ott a mindenkori hatalom irányába ertendo.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azt a kotelezove tetelt feb 1-tol azert megnezem, tekintve hogy pl most holnapra megatuntetest szerveznek becsbe (szinte minden hetvegen van miota covidozunk), es mindenfele rendvedelmi szervek is a nép melle alltak, hogy nem fognak buntiket kiszabni. Nem biztos, hogy a szolgálunk és vedunk ott a mindenkori hatalom irányába ertendo.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Kurier cikke szerint az iskolákban továbbra is jelenléti oktatás zajlik majd, de minden intézményben kötelező lesz a maszkviselés. A bejelentés szerint a munkavállalóknak erősen ajánlott az otthoni munkavégzés.Realista24 írta:Hétfőtől az egész országra kiterjedő lezárás lép életbe Ausztriában, jelentette be Alexander Schallenberg pénteken a SkyNews tudósítása szerint. Az osztrák kancellár közölte: a lezárás a tervek szerint tíz, de maximum húsz napig tart majd. A szigorítás mindenkire, oltottakra és oltatlanokra egyaránt vonatkozik, ám az oltatlanokra ezt követően is érvényes marad.ikelemen5 írta: Ha jól olvasom, akkor a sógóréknál lockdown.![]()
Tiszta 2020-ban érzem magam bassza már meg!!![]()
Schallenberg továbbá arról is szólt, hogy február 1-től kötelezővé teszik az oltást az országban.
"Lezárás"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Mert az is 95-ös, csak más az adalék.tibi18 írta:Csak becsatolakoznék. OMW: 95 és 95 Maxx Motion is 479. Meglepett. Egyébként is mindig ezt tankolom és még soha nem volt egy árban a kettő. Vhol fura, de..Realista24 írta: A v power 95 és a dízel mármint a jobb is 480 Shellnel.![]()
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hétfőtől az egész országra kiterjedő lezárás lép életbe Ausztriában, jelentette be Alexander Schallenberg pénteken a SkyNews tudósítása szerint. Az osztrák kancellár közölte: a lezárás a tervek szerint tíz, de maximum húsz napig tart majd. A szigorítás mindenkire, oltottakra és oltatlanokra egyaránt vonatkozik, ám az oltatlanokra ezt követően is érvényes marad.ikelemen5 írta: Ha jól olvasom, akkor a sógóréknál lockdown.![]()
Tiszta 2020-ban érzem magam bassza már meg!!![]()

Schallenberg továbbá arról is szólt, hogy február 1-től kötelezővé teszik az oltást az országban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Ha jól olvasom, akkor a sógóréknál lockdown.
Tiszta 2020-ban érzem magam bassza már meg!!

Tiszta 2020-ban érzem magam bassza már meg!!

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Csak becsatolakoznék. OMW: 95 és 95 Maxx Motion is 479. Meglepett. Egyébként is mindig ezt tankolom és még soha nem volt egy árban a kettő. Vhol fura, de..Realista24 írta: A v power 95 és a dízel mármint a jobb is 480 Shellnel.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kicsit azért örülök hogy még a jövőheti roham előtt betoltam egy pfizert, szerintem lesz ott majd káosz.
Btw nevetséges ez az itthoni black friday, maradjunk inkább a férfinapnál. Van hölgy a fórumon? Remélem készült számunkra.
Btw nevetséges ez az itthoni black friday, maradjunk inkább a férfinapnál. Van hölgy a fórumon? Remélem készült számunkra.

Nem illik.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Jobbulást. Unokaöcsém is pont hasonló cipöben jár. Asszem ö is Pfizer. 1 szar éjszaka és nincs szaglás, aztán kb el is múlt. Szóval kitartáspheco írta:1 lazas ejszakat leszamitva nem veszes, kicsit szar kozerzet van es szaglas meg izleles nuku.sebydani írta:
Miért a Rábát vitted el tankolni?![]()
![]()
Jobbulast amúgy! Hogy bírod?
Pfizer. Pont jelentkeztem a harmadikra, de igy meg raerek veleRealista24 írta: Jobbulást. Kínai mi?![]()
![]()

A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egyetértek. Alapból a mai fiatalok túl sokat gondolnak magukról, pláne ha mellé még hírnév és pénz is társul.Donát írta: R24!
"Ha most lefejelem a falat, és azt mondom te rúgtál fejbe, akkor aki úgy gondolkodik, mint te, az elhiszi, hogy fejbe rúgtál, miközben a földön könyörögtem, közben meg te tudod, hogy mi az igazság.
Eléggé kisarkított a téma, és mivel nem a mi Mendynkről van szó, így ne is offoljuk ezt szét. Offban lehet metoozni okosan."
Értelek, és neked is igazad van, de ha a fejem a falba verem az más nyomot hagy, mintha fejbe rúgnak. Ettől persze valami beteg lélek megbeszélheti a stricijével, h elintézi neki a nyomot, és lehúzzák a gazdag fiút...
A végére kell járni, és úgy dönteni. Nem nekünk. Szóval én is erősebben fogalmautam, mint indokolt volt. Azt akartam kifejezni, h nekem is tele a tököm a meetoo.val, meg píszí.vel, de a másik oldallal is. Lehetne törekedni az aranyközépútra is. Én azt látom célszerűnek.
Én vettem egy tvt, Médiában, kb 25-30ezerrel olcsóbb mint a normál ára. Pont kellett, úgyhogy kapora jött az akció.filatáska írta: Valakinek valami tippje black fridayre? Ki mit nézett ki?![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
R24!
"Ha most lefejelem a falat, és azt mondom te rúgtál fejbe, akkor aki úgy gondolkodik, mint te, az elhiszi, hogy fejbe rúgtál, miközben a földön könyörögtem, közben meg te tudod, hogy mi az igazság.
Eléggé kisarkított a téma, és mivel nem a mi Mendynkről van szó, így ne is offoljuk ezt szét. Offban lehet metoozni okosan."
Értelek, és neked is igazad van, de ha a fejem a falba verem az más nyomot hagy, mintha fejbe rúgnak. Ettől persze valami beteg lélek megbeszélheti a stricijével, h elintézi neki a nyomot, és lehúzzák a gazdag fiút...
A végére kell járni, és úgy dönteni. Nem nekünk. Szóval én is erősebben fogalmautam, mint indokolt volt. Azt akartam kifejezni, h nekem is tele a tököm a meetoo.val, meg píszí.vel, de a másik oldallal is. Lehetne törekedni az aranyközépútra is. Én azt látom célszerűnek.
Valakinek valami tippje black fridayre? Ki mit nézett ki?