Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Süti
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 18., csütörtök 8:51

Realista24 írta: | Real Madrid are selling the new Santiago Bernabeu's non-sporting activities (concerts, fashion shows, different events) to a private equity fund from the United States for €400M. The deal is done. @elconfidencial
Öreg Perez nem vén Perez. Élmény nézni az ő megoldásait, ahogy konkrétan tartja a lépést az olajos fake szponzorpénzekkel. Best elnök ever.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 18., csütörtök 8:09

M1Ö írta:
Realista24 írta: | Real Madrid are selling the new Santiago Bernabeu's non-sporting activities (concerts, fashion shows, different events) to a private equity fund from the United States for €400M. The deal is done. @elconfidencial
Akkor lesz pénz lóvéra! De azt lehet tudni, hogy hány évre? Mert szép szám az a 400, de jó lenne hosszú távon is jól kijönni belőle. :)
Nincs év megadva egyelőre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. november 18., csütörtök 7:43

Akkor lesz pénz lóvéra! De azt lehet tudni, hogy hány évre? Mert szép szám az a 400, de jó lenne hosszú távon is jól kijönni belőle. :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 18., csütörtök 6:31

| Real Madrid are selling the new Santiago Bernabeu's non-sporting activities (concerts, fashion shows, different events) to a private equity fund from the United States for €400M. The deal is done. @elconfidencial
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. november 17., szerda 22:49

"Ancelotti nagyon elégedett Marín játékával"
"Carlo Ancelotti és a felnőtt csapat stábtagjai nagyon ígéretesnek találják a Castilla védőjét, Rafa Marínt, aki lehetséges, hogy az első csapatnál fog kikötni."

:hmmm:
mintha Blancoról is hasonlóan jókat mondott volna Ancelotti a nyári felkészülés során,
aztán látjuk, kapott 30 percet eddig :lol:
Vallejo helyét megkaphatná jövőre, de csak akkor ha néha pályára is kerül...

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 17:50

Pad'em írta: Real Madrid are working on Mbappé. Contacts are on-going. The current silence is part of their strategy. 🇫🇷 @FabrizioRomano @podcastherewego
Ha nem mondja Romano, senki nem gondolta volna :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 16., kedd 17:06

Real Madrid are working on Mbappé. Contacts are on-going. The current silence is part of their strategy. 🇫🇷 @FabrizioRomano @podcastherewego
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. november 16., kedd 16:00

Mondjuk én a PSG-t, nem azért zárnám ki, mert "fullos" a brigád, hiszen Icardi az egyetlen center, hanem, mert Haaland-nak remélhetőleg több esze van, minthogy a bundásból egy gyengébb francia ligába menjen, ahonnan 5-6 évig nem tudna szabadulni.
A Bayern nálam olyan szempontból kérdéses, hogy mennyire illik be a sport projectjükbe egy ilyen drága igazolás, nagy fizuval meg Raiola búnusszal. Lewa nyilván egy fontos szempont, de, szerintem lehet olyan opció, hogy Lewa-t elengedik (PSG szerintem pont ideális lenne utolsó éveire) és a felszabaduló helyet meg fizut lehet Haaland-ba önteni. Nem gondolom, hogy meglépik, de szerintem nem teljesen realitástól elrugaszkodott gondolat.
A MU elvileg már a Salzburgból is vitte volna, és elvileg Haaland is hajlott feléjük, de náluk is hasonló a probléma, mint nálunk. CR-t valószínűleg nem fogják kidobni, ahogy nálunk sem Benzemát, ha meg váltanak két csatárosra, akkor Rashford, Greenwood meg a többi rábaszik. Meg ugye Bruno Fernandes, aki a legfontosabb játékosuk.
A City lenne a legjobb fit neki ( a Pool mellett) és örülnék, ha már most nyáron elvitték volna az öreg Hurrikánt, de, ha ilyen szarul folytatja az idei szezonját, nem biztos, hogy kelleni fog gvárdiólának. Levy meg nem fogja akciósan adni, az teljesen biztos.
A barca meg ugye pénzhiánnyal küzd, a keret is elég ergya, viszont, ha maradna még egy évet Dortmundban, ahogy itt sokan szeretnék, és a simaláb project véletlen működni fog, akkor elég komoly opció lehet a csúf norvégnak másfél év múlva. Ahogy pl a MU is, pláne, ha nem jönnek az eredmények, és az, akkor már 38 éves CR is mozdítható lesz. Plusz 2023-ban már Lewa szerződése is lejár, szóval a Bayern is egy triviális választásnak tűnhet.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 16., kedd 15:13

Nem hinném hogy még egy évet akarna maradni a viking. Igazi gól meg rekordhajhász csávó, tudja hogy ideje dobbantani. Amúgy ami előny lehet, Chelsea, MU, Bayern offos mert van csatár, City csak elviszi az öreg háráldo kéjnt, psg fullos, szóval max egy Liverpool játszana. Barcelona nem hiszem, az öreg simalábúnak egy szebb és alacsonyabb kisfiú kellene odas előre. Tehát lehetne sansz, csak továbbra sem látom hogy jön egyszerre mbappe meg haaland.
Nem illik.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 16., kedd 15:03

Realista24 írta:
Pad'em írta:

Neki lehet nem lenne gondja, de nekünk igen, amíg ekkorába adja felesleges Haaland. Lehet még 3 évig hozza ezt a formát... ki tudja. Meg szerintem a norvég is hasonlóan fog gondolkodni, hiába elvileg mi vagyunk az egyik első számú jelölt. Vinivel nem fedik egymást, nem egy poszt.
Az lehet, de nem a poszt számít, hanem a létszám. Én lennék a legboldogabb, ha még Karim 3 évig ezen a szinten tolná, de erre az esély kevés és emiatt nem éri meg a kockázatot.
Bár azt is írták, hogy 2022-ben még a Dortmundnál marad a norvég...az lenne nekünk a legideálisabb.
Igen, ezt írtam én is, az a script a legszimpibb. Nagy fizuval ott tartanák még egy évre, aztán 23-ban mehetünk érte, bár erre a verzióra azért elég kicsi a sansz.

Ahogy Poronty is írta Haaland szemmel egy csatár nélküli Man. City lehet ésszerűbb választás pl, mint egy puszizacsipacsis Mbappé-KAK duó közé jönni. Sajnos.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 14:56

Pad'em írta:
Realista24 írta: Karimnak továbbra sem lenne semmi gondja egy Modric féle szerepkörrel. Nem Karim lesz a showstopper adott esetben, hanem Vini.
Szerintem.
Neki lehet nem lenne gondja, de nekünk igen, amíg ekkorába adja felesleges Haaland. Lehet még 3 évig hozza ezt a formát... ki tudja. Meg szerintem a norvég is hasonlóan fog gondolkodni, hiába elvileg mi vagyunk az egyik első számú jelölt. Vinivel nem fedik egymást, nem egy poszt.
Az lehet, de nem a poszt számít, hanem a létszám. Én lennék a legboldogabb, ha még Karim 3 évig ezen a szinten tolná, de erre az esély kevés és emiatt nem éri meg a kockázatot.
Bár azt is írták, hogy 2022-ben még a Dortmundnál marad a norvég...az lenne nekünk a legideálisabb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. november 16., kedd 14:52

Ha én csatár vagyok addig tuti nem jövök Madridba, amíg Benzema itt van. Amikor minden 5 szar meccsére jutott egy jó, akkor is kirobbanthatatlan volt, most meg, hogy ténylegesen baszó formát mutat évek óta, ez hatványozottan igaz. Ráadásul jön Mbappé is, akivel a válogatottban is jól elvannak és a sajtóban is körbe nyalják egymást.
-----------Courtois
-------------Haaland

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 16., kedd 14:51

Realista24 írta: Karimnak továbbra sem lenne semmi gondja egy Modric féle szerepkörrel. Nem Karim lesz a showstopper adott esetben, hanem Vini.
Szerintem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 14:42

Karimnak továbbra sem lenne semmi gondja egy Modric féle szerepkörrel. Nem Karim lesz a showstopper adott esetben, hanem Vini.
Szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2021. november 16., kedd 14:40

Nehéz eset. Mert ha csak Karim miatt nem igazoljuk le, akkor hosszú távon tökön szúrhatja magát a klub. Bárhova ír alá majd Haaland, tuti elé tolnak egy 6 éves szerződést. Benzema-t meg legkésőbb 2 év múlva/'24 nyarán pótolni kell. Aztán ha ilyen Jovic félével pótoljuk 3 vagy 4 évre, míg Haaland megszerezhető nem lesz, akkor ott is a baj.

Lehet nem lenne hülyeség megvenni a Salzburgos csókát, ha akkora király. Vagy az Ajaxból Antony-t és akkor M'Bappé mehetne idővel Karim helyére.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2021. november 16., kedd 14:38

Pad'em írta:
kiserik írta: -----Haaland
Vini-Karim-Mbappe
---Cama-Fede

oszt lehet csapatni a ki lő többet :lol:
Megnézném az tuti, de sajnos realitása 0 közeli :D CKM padon? Lassan ott lenne a helyük amúgy, de mind a három egyszerre nem fog kikerülni. Akárhogy gondolkodom oda lyukadok ki, hogy Haaland nem fér el sajnos, csak ha már nem lesz Karim.
Modric jövőre sanszos, hogy már csak beugró lesz. Caset nyáron meg eladjuk, hallgassatok rám. :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 16., kedd 14:29

kiserik írta: -----Haaland
Vini-Karim-Mbappe
---Cama-Fede

Megnézném az tuti, de sajnos realitása 0 közeli :D CKM padon? Lassan ott lenne a helyük amúgy, de mind a három egyszerre nem fog kikerülni. Akárhogy gondolkodom oda lyukadok ki, hogy Haaland nem fér el sajnos, csak ha már nem lesz Karim.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 16., kedd 14:16

Pencema ne legyen rotiba, amig ilyen szinten nyomja.
Szep lassan ugyis megoregszik
thereisonly1ronaldo

poronty

HozzászólásSzerző: poronty » 2021. november 16., kedd 13:50

442. Mbappé-Haaland elől, Vini a baloson, neki úgyse büdös futni így a védekezés része is valószínűleg rendbe lenne, pláne, ha Mendy van mögötte. Benzema meg rotációba. De ezt meg úgyse lépné meg Perez, hiába járna így a legjobban a klub.
-----------Courtois
-------------Haaland

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 16., kedd 13:44

-----Haaland
Vini-Karim-Mbappe
---Cama-Fede

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vissza: