HozzászólásSzerző: poronty » 2021. november 16., kedd 16:00
Mondjuk én a PSG-t, nem azért zárnám ki, mert "fullos" a brigád, hiszen Icardi az egyetlen center, hanem, mert Haaland-nak remélhetőleg több esze van, minthogy a bundásból egy gyengébb francia ligába menjen, ahonnan 5-6 évig nem tudna szabadulni.
A Bayern nálam olyan szempontból kérdéses, hogy mennyire illik be a sport projectjükbe egy ilyen drága igazolás, nagy fizuval meg Raiola búnusszal. Lewa nyilván egy fontos szempont, de, szerintem lehet olyan opció, hogy Lewa-t elengedik (PSG szerintem pont ideális lenne utolsó éveire) és a felszabaduló helyet meg fizut lehet Haaland-ba önteni. Nem gondolom, hogy meglépik, de szerintem nem teljesen realitástól elrugaszkodott gondolat.
A MU elvileg már a Salzburgból is vitte volna, és elvileg Haaland is hajlott feléjük, de náluk is hasonló a probléma, mint nálunk. CR-t valószínűleg nem fogják kidobni, ahogy nálunk sem Benzemát, ha meg váltanak két csatárosra, akkor Rashford, Greenwood meg a többi rábaszik. Meg ugye Bruno Fernandes, aki a legfontosabb játékosuk.
A City lenne a legjobb fit neki ( a Pool mellett) és örülnék, ha már most nyáron elvitték volna az öreg Hurrikánt, de, ha ilyen szarul folytatja az idei szezonját, nem biztos, hogy kelleni fog gvárdiólának. Levy meg nem fogja akciósan adni, az teljesen biztos.
A barca meg ugye pénzhiánnyal küzd, a keret is elég ergya, viszont, ha maradna még egy évet Dortmundban, ahogy itt sokan szeretnék, és a simaláb project véletlen működni fog, akkor elég komoly opció lehet a csúf norvégnak másfél év múlva. Ahogy pl a MU is, pláne, ha nem jönnek az eredmények, és az, akkor már 38 éves CR is mozdítható lesz. Plusz 2023-ban már Lewa szerződése is lejár, szóval a Bayern is egy triviális választásnak tűnhet.