Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 10:54

hehetheoriginal írta:
Realista24 írta:
Na, a politika(?) döntött, csak nem akarják sokan elfogadni.
amikor attolta a felelosseget a cegekre a kotelezove tetellel.

gg :lol:

igazi faszagyerek ez a viktor, van ver a pucajaban.
ha mar ove az ultimate hatalom, nem csak a tejbenvajban kozbeszerzeses eupalyazatban kell jampinak lenni, hanem a kenyelmetlen kellemetlen, akar valasztok elvesztesevel jaro donteshez is kene gerinc meg vér ugyebár....
De ez neked csak jó, hogy áttolta a felelősséget a cégekre, nem? Mert így te nem vagy rákényszerítve az állam által az oltásra. És ha a munkáltatód megköveteli és nem fogad el egyéb alternatívát, akkor max felmondasz és mész tovább egy olyan helyre, ahol elég az oltás/gyógyultsági igazolás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 16., kedd 10:52

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: szoval a politikanak ilyenkor egy dolga van, eroforrasokat atcsoportositani, problemakat megoldani, akar anyagi aldozatok aran is, hogy nem lesz vadászkiallitas például....
meg ha mar van tb, akkor nem kene masodjara is tesztert az embereket fizettetni...
amikor attolta a felelosseget a cegekre a kotelezove tetellel.

gg :lol:

igazi faszagyerek ez a viktor, van ver a pucajaban.
ha mar ove az ultimate hatalom, nem csak a tejbenvajban kozbeszerzeses eupalyazatban kell jampinak lenni, hanem a kenyelmetlen kellemetlen, akar valasztok elvesztesevel jaro donteshez is kene gerinc meg vér ugyebár....
thereisonly1ronaldo

Nzedge
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Nzedge » 2021. november 16., kedd 10:50

Amugy elhiszem az idegesseget oltas ugybe, hisz 6 millio oltottnal ugyanott vagyunk szinte, mint tavaly ilyenkor. Ertheto a frusztracio..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 10:48

hehetheoriginal írta: szoval a politikanak ilyenkor egy dolga van, eroforrasokat atcsoportositani, problemakat megoldani, akar anyagi aldozatok aran is, hogy nem lesz vadászkiallitas például....
meg ha mar van tb, akkor nem kene masodjara is tesztert az embereket fizettetni...
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 16., kedd 10:45

És te egyébként a saját döntésed alapján élsz az oltáson kívüli témában? Te döntöd el, hogy fizetsz adót, hogy jogosítvány kell a vezetéshez, hogy még kell állni a piros lámpánál, hogy nem ihatsz köztéren alkoholt, hogy nem cigizhetsz a színházban, nem ordibalhatsz éjjel a lépcsőházban... Stb. Pár ezer oldalt azért csak osszeirtak torvenyekbol, szabályokból, ami jelenleg is korlátozza az emberek életét. Vagy most valami tök új dolgot mondtam?
szoval ez mind ugyanaz, mint beadatni valamit a szervezetedbe, ami direkt modon befolyasolja/hatja az egeszsegedet negativ iranyba is egeszen addig, amig bizonyitottan nem igy tesz?
az egyutteles torvenyeirol beszelsz egy tarsadalomban, de itt az egyen elethez valo jogarol van szo.
ha masokat nem veszelyeztetek, akkor ne mondja meg semmilyen kormany, hogy mit adassak be vagy mit ne a testembe.
az eü más kérdés, hiaba fogod az oltatlanokra, hogy ott masok eletet is befolyasoljak, amikor nem ok a problema forrasa. es 100 emberbol 99 a sajat bajait es egeszseget helyezi eloterbe, es fogja nezni - egyszeru biologia es evolucio - es nem erdekli, hogy xy-nak jobban kell majd a kezeles, mint neki, akinek ugyanolyan baja van.
szoval a politikanak ilyenkor egy dolga van, eroforrasokat atcsoportositani, problemakat megoldani, akar anyagi aldozatok aran is, hogy nem lesz vadászkiallitas például....
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 10:39

CS0ki írta: . Vagy most valami tök új dolgot mondtam?
:lol: :lol: :lol:
Év kommentje :mrgreen: :agree:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. november 16., kedd 10:38

nekem pusztan az a bajom, hogy igy vagy ugy de kenyszeritik az oltatlanokat, hogy ne a sajat dontesuk alapjan elhessenek.
mert ugye eddig az volt a baj, hogy megfertoznek masokat. de ha a masok be vannak oltva, akkor ez a forras megszunik, szoval targytalan az egesz korlatozasos szar.
De miért szűnik meg, miért tárgytalan? Semmilyen irányba nem száz százalékos semmi. Meghalhat fiatal (családban van pár orvos, szóval pl van ilyen forrás...) gond nélkül átmehet 100 éves krónikus betegen, elkaphatja 3szor oltott, vannak elméletileg olyanok is, akiknek van valami természetes védettségük, őket is vizsgálják.

És te egyébként a saját döntésed alapján élsz az oltáson kívüli témában? Te döntöd el, hogy fizetsz adót, hogy jogosítvány kell a vezetéshez, hogy még kell állni a piros lámpánál, hogy nem ihatsz köztéren alkoholt, hogy nem cigizhetsz a színházban, nem ordibalhatsz éjjel a lépcsőházban... Stb. Pár ezer oldalt azért csak osszeirtak torvenyekbol, szabályokból, ami jelenleg is korlátozza az emberek életét. Vagy most valami tök új dolgot mondtam?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 16., kedd 10:37

géza írta: Mit szamit par millio ember halala, amig nem a te kornyezetedbol kerul ki egy se, ugye?
most az influenzarol beszelsz?
thereisonly1ronaldo

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2021. november 16., kedd 10:36

Mit szamit par millio ember halala, amig nem a te kornyezetedbol kerul ki egy se, ugye?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 16., kedd 10:34

igazad lenne mate, ha olyan orbitalisgyilkos virus lenne, mint a zombifilmekben.
akkor valszeg az emberek 99%-a ugy gondolkozna.
de nem az.
thereisonly1ronaldo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 16., kedd 10:31

hehetheoriginal írta: mi alapjan mondod? voltal az osszes korhazban? vagy viktor mondta.
Közvetve van tudomásom elég kórházról. Nem akarlak meggyőzni, úgysem lehet, főleg nem itt mindenki előtt. Csak tudd. Nekem az is jó, ha csak trollkodsz itt és vitatkoztok még egy darabig, de be vagy oltva.
hehetheoriginal írta: mindenki felnott ember, ha lennenek igazi es relevans statok es infok, es nem a csalas es hallgatas, szamok politikai erdek szerinti formalasa menne
Van, csak mindenki becsukta a szemét, amikor le lett írva ide 44x, hogy PORTUGÁLIA.
hehetheoriginal írta:mindenki felnott ember
Amíg önző, dacos gyerekként és nem felnőttként viselkednek az emberek, addig nem mindenki felnőtt ember. De amíg azt nem fogja fel mindenki, hogy nem csak magaddal baszol ki ha nem hordasz maszkot meg ha nem oltatod magadat, addig nehéz bármit is tenni. Mindenki nagyon vágja meg félti a kis szaros egyéni jogait, mindenki nagyon tud mindent.
Na, de én befejeztem, véleményem leírva, ugyanazokat a köröket futjuk és felülünk a trollkodós provokációnak.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 16., kedd 10:25

Halfkey írta:
nem, de ha nem öreg kronikus betegsegben szenvedo arc vagy, akkor eleg ritka, hogy halalodon legyel a virustol. ezek a tenyek, legalabbis, amiket megosztanak az emberrel, ezt tudom csak mondani erre.
Ez oké, ezek tények amin nem vitázunk. Azok miért nem tények amin nem vitázunk hogy az oltás után gyengébb a betegség lefolyása?
ezt ki vitatja?
nekem pusztan az a bajom, hogy igy vagy ugy de kenyszeritik az oltatlanokat, hogy ne a sajat dontesuk alapjan elhessenek.
mert ugye eddig az volt a baj, hogy megfertoznek masokat. de ha a masok be vannak oltva, akkor ez a forras megszunik, szoval targytalan az egesz korlatozasos szar.
mindenki felnott ember, ha lennenek igazi es relevans statok es infok, es nem a csalas es hallgatas, szamok politikai erdek szerinti formalasa menne, akkor mindenki felnott ember modra el tudja donteni, hogy mit akar, beadatni a cuccot vagy vallalni a kockazatot.
ennyirol szol a tortenet.
Durva amúgy ahogy halad témák felé a fórum, csak kellene Egészségyügy topik is :D :D Meg Oktatás és Építkezés hogy csababarca otthonra találjon :D
nem kell, szar az egesz :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 16., kedd 10:23

Durva amúgy ahogy halad témák felé a fórum, csak kellene Egészségyügy topik is :D :D Meg Oktatás és Építkezés hogy csababarca otthonra találjon :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 10:20

Túltárgyalva :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 16., kedd 10:20

nem, de ha nem öreg kronikus betegsegben szenvedo arc vagy, akkor eleg ritka, hogy halalodon legyel a virustol. ezek a tenyek, legalabbis, amiket megosztanak az emberrel, ezt tudom csak mondani erre.
Ez oké, ezek tények amin nem vitázunk. Azok miért nem tények amin nem vitázunk hogy az oltás után gyengébb a betegség lefolyása?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 16., kedd 10:19

gyerkőcöt nem szidnam soha, a te hibad lesz, ha nem lesz ember belőle :mrgreen: (bar sztem mar jo ideje okosabb, meg fineszesebb, mint te :mrgreen: )
muterodat se szidnam, nem tehet rola, hogy ilyen elfajzott gyereke lett :mrgreen:
(kis ellentmondas, de igy is ugy is te vagy mindenert a hibas, az a lenyeg :D )

amikor felkaptam a vizet vmin, es sertegetni volt szandekomban, az is reakcio volt, sosem en kezdtem a bulikát, es mindig permaban lett a vege. :lol:
Spoiler alert: 30-50 közötti, zéró alapbetegséggel rendelkező, teljesen átlagos egészségű emberek oltás nélkül fekszenek covid osztályon. 1-1 szinte folyamatosan van lélegeztetőn is. Átlagban igaz amit írsz, de nem teljesen igaz.
mi alapjan mondod? voltal az osszes korhazban? vagy viktor mondta.
thereisonly1ronaldo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 16., kedd 10:08

hehetheoriginal írta: nem, de ha nem öreg kronikus betegsegben szenvedo arc vagy, akkor eleg ritka, hogy halalodon legyel a virustol. ezek a tenyek, legalabbis, amiket megosztanak az emberrel, ezt tudom csak mondani erre.
Spoiler alert: 30-50 közötti, zéró alapbetegséggel rendelkező, teljesen átlagos egészségű emberek oltás nélkül fekszenek covid osztályon. 1-1 szinte folyamatosan van lélegeztetőn is. Átlagban igaz amit írsz, de nem teljesen igaz.

Nekem nagyon fáj, hogy ennyire leszarják sokan ezt az oltás témát, sőt még ellene is mennek. Én mindig is azt vallottam, aki hülye, haljon meg, de amióta közvetetten szopok amiatt, hogy tele vannak ilyenekkel a covid osztályok, javítom: aki hülye, haljon meg otthon.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 10:04

hehetheoriginal írta:
Halfkey írta:

Voltál a párhuzamos univerzumban és láttad hogy a politikusnak oltás nélkül is enyhe tünetek voltak?
Jobb egyből magánba menni itt. (Nógrád megye)
mindenutt. de sztem ez a cél politika iranybol, a teljes eüt privatizalni vagy fizetosse tenni. de persze ugyanugy beszedni a fizubol a tb-t, a semmire, meg a lonak a faszat, azt.
füst írta: Vigyázz theoriginal, nagyon sokat zsörtölődsz, és a sok zsörtölődés rákot okozhat, meg egyéb lelki eredetű genyókat, nem ér annyit az egész. :D
olyan vok, mint bill burr, ez éltet, ha nem csinalnam, akkor lennek szarul :D

a nagy zöld emberen mit kell kiakadni? abban mi a csunya? ne legyel mar ennyire erzekeny :lol:
meg amiket irkalsz, az alapjan minek kuldenelek el a faszba?
pusztan csipkelodes, baszakszas, nem hittem volna, hogy ilyen erzekenyek vagyunk kedd reggel.
amikor a forum orvosa engem lesötétez, a főadmin meg konkretan mondja, hogy kussoljak, ne irjak többet, az szted nem kellemetlenebb, mint a zööldemberezés meg az agytrösztözés? (agytröszt amugy a bunko es vészbol jött nekem, sztem vicces, akkor is ha földhöz csapod magad es toporzekolsz :lol: )
Engem nem zavar a csipkelődés és baszakodás, sőt, ezért szeretem ezt a fórumot igazán :lol: de annyira össze-vissza írsz, hogy követni nem tudlak, de lehet már magadat sem tudod, hogy éppen kit (akarsz) sértegetni véletlen vagy szándékosan. Gondoltam, ha valamit szeretnék kiadni magadból, tedd bátran, nem sértődök meg. Csak anyámat meg a gyereket ne szidd, a többi lepörög. :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 16., kedd 10:01

h3x0r írta:
hehetheoriginal írta: a tulerzekenysegrenes tomeges rinyalasra, ami manapsag olyan divat
humor topikba akartam, de ha mar szoba hoztad: november 16., kedd; A tolerancia nemzetközi napja 2021 :mrgreen:
perfekt. :D
ma reggel bazilikanal pont arrebbrugdostak egy bebaszva fetrengo hajlektalant a borbár elől, gondoltam is erre a csodas napra egybol.
thereisonly1ronaldo

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. november 16., kedd 10:00

hehetheoriginal írta: a tulerzekenysegrenes tomeges rinyalasra, ami manapsag olyan divat
humor topikba akartam, de ha mar szoba hoztad: november 16., kedd; A tolerancia nemzetközi napja 2021 :mrgreen:

Vissza: