nem, de ha nem öreg kronikus betegsegben szenvedo arc vagy, akkor eleg ritka, hogy halalodon legyel a virustol. ezek a tenyek, legalabbis, amiket megosztanak az emberrel, ezt tudom csak mondani erre.Halfkey írta:Voltál a párhuzamos univerzumban és láttad hogy a politikusnak oltás nélkül is enyhe tünetek voltak?hehetheoriginal írta: aztan most is hallom a radijoban, hogy vmi überpolitikus mar a 3. oltast is megkapta es ugy lett covidos, karantenba is basztak![]()
oke enyhe tunetekkel lefolyik valszeg a cumo, de ehhez nem kell oltas konyorgom bazmeg.
mindenutt. de sztem ez a cél politika iranybol, a teljes eüt privatizalni vagy fizetosse tenni. de persze ugyanugy beszedni a fizubol a tb-t, a semmire, meg a lonak a faszat, azt.Jobb egyből magánba menni itt. (Nógrád megye)
olyan vok, mint bill burr, ez éltet, ha nem csinalnam, akkor lennek szarulfüst írta: Vigyázz theoriginal, nagyon sokat zsörtölődsz, és a sok zsörtölődés rákot okozhat, meg egyéb lelki eredetű genyókat, nem ér annyit az egész.![]()

a nagy zöld emberen mit kell kiakadni? abban mi a csunya? ne legyel mar ennyire erzekeny

meg amiket irkalsz, az alapjan minek kuldenelek el a faszba?
pusztan csipkelodes, baszakszas, nem hittem volna, hogy ilyen erzekenyek vagyunk kedd reggel.
amikor a forum orvosa engem lesötétez, a főadmin meg konkretan mondja, hogy kussoljak, ne irjak többet, az szted nem kellemetlenebb, mint a zööldemberezés meg az agytrösztözés? (agytröszt amugy a bunko es vészbol jött nekem, sztem vicces, akkor is ha földhöz csapod magad es toporzekolsz