humor topikba akartam, de ha mar szoba hoztad: november 16., kedd; A tolerancia nemzetközi napja 2021hehetheoriginal írta: a tulerzekenysegrenes tomeges rinyalasra, ami manapsag olyan divat

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. november 16., kedd 10:00
humor topikba akartam, de ha mar szoba hoztad: november 16., kedd; A tolerancia nemzetközi napja 2021hehetheoriginal írta: a tulerzekenysegrenes tomeges rinyalasra, ami manapsag olyan divat
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 16., kedd 9:59
nem, de ha nem öreg kronikus betegsegben szenvedo arc vagy, akkor eleg ritka, hogy halalodon legyel a virustol. ezek a tenyek, legalabbis, amiket megosztanak az emberrel, ezt tudom csak mondani erre.Halfkey írta:Voltál a párhuzamos univerzumban és láttad hogy a politikusnak oltás nélkül is enyhe tünetek voltak?hehetheoriginal írta: aztan most is hallom a radijoban, hogy vmi überpolitikus mar a 3. oltast is megkapta es ugy lett covidos, karantenba is basztak![]()
oke enyhe tunetekkel lefolyik valszeg a cumo, de ehhez nem kell oltas konyorgom bazmeg.
mindenutt. de sztem ez a cél politika iranybol, a teljes eüt privatizalni vagy fizetosse tenni. de persze ugyanugy beszedni a fizubol a tb-t, a semmire, meg a lonak a faszat, azt.Jobb egyből magánba menni itt. (Nógrád megye)
olyan vok, mint bill burr, ez éltet, ha nem csinalnam, akkor lennek szarulfüst írta: Vigyázz theoriginal, nagyon sokat zsörtölődsz, és a sok zsörtölődés rákot okozhat, meg egyéb lelki eredetű genyókat, nem ér annyit az egész.![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2021. november 16., kedd 9:51
Ellenzéki és társadalmi felháborodást kiváltó vizitdíj. Nehéz a mi lett volna, ha módon gondolkodni, így nem is mennék bele. De ja..Realista24 írta: Mondjuk, ha Teri néni és Pista bácsi, nem minden héten 6:30kor az Sztkban randizna, mert éppen nincs jobb dolguk, és van idejük órákat is ott ülni, akkor előbb jutnának sorra azok is, akik valódi panaszokkal mennek dokihoz.
És ilyenekkel rottyon van pl. a fehérvári kórház...asszem a vizitdíj idején volt javulás ilyen téren.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 16., kedd 9:50
De ebben mindenki egyetért, kicsit el lett terelve.kiserik írta: Egyszer egy doki mondta, hogy ha bevezetnék, hogy aki nem tartja be az orvosi utasításokat, utána fizet a következő kezelésért, megszünnének ezek a problémák. Sajnos igaza van hehének, ez színtiszta politika és ezek a dögevők nem fogják megoldani soha, legyen az jobb, bal, szivárványos vagy tökömtudja milyen.
HozzászólásSzerző: Puding » 2021. november 16., kedd 9:44
Az is egy érdekes téma, hogy nekem 2015-ben kellett egy hasi ultrahang és januárban kaptam egy március végi időpontot. Addig meg ugye meg is dögölhetsz magadnak, ha nem intézed el magánban. Engem így 5-6 évente lát egyszer orvos de akkor is ez a vége... Ismerősnek szintén ultrahang, 2-3 hónapos várakozás kellett volna, úgy hogy előtte vagy 3 helyre még elküldték ahol mondták, hogy ezt máshol kell.Realista24 írta: Mondjuk, ha Teri néni és Pista bácsi, nem minden héten 6:30kor az Sztkban randizna, mert éppen nincs jobb dolguk, és van idejük órákat is ott ülni, akkor előbb jutnának sorra azok is, akik valódi panaszokkal mennek dokihoz.
És ilyenekkel rottyon van pl. a fehérvári kórház...asszem a vizitdíj idején volt javulás ilyen téren.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 16., kedd 9:43
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 16., kedd 9:42
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 16., kedd 9:42
Voltál a párhuzamos univerzumban és láttad hogy a politikusnak oltás nélkül is enyhe tünetek voltak?hehetheoriginal írta: aztan most is hallom a radijoban, hogy vmi überpolitikus mar a 3. oltast is megkapta es ugy lett covidos, karantenba is basztak![]()
oke enyhe tunetekkel lefolyik valszeg a cumo, de ehhez nem kell oltas konyorgom bazmeg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 9:40
Nagy zöld ember...agytröszt, kedves r24.hehetheoriginal írta:de pont hogy ezen vergodok, mert pont a nagy zöld ember allitotta ezt.Senki soha nem is állította, hogy az oltatlanok hibája.
btw a ciganyasszony, az detoxos alkesz meg az osszes ilyen arc a nyuggerekkel karoltve mind az elmult sok evtized lofaszbuzi politikajanak a lenyomata, tukorkepe. amit ugyanazok az arcok, csoportok iranyitanak, 30-40 eve folyamatosan, es nincs a magyarban annyi ver, annyi evszazadnyi szopas utan, hogy az asztalracsapjon vegre.
pont errol beszelek.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 16., kedd 9:39
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 16., kedd 9:33
de pont hogy ezen vergodok, mert pont a nagy zöld ember allitotta ezt.Senki soha nem is állította, hogy az oltatlanok hibája.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 8:38
Persze, rengeteget tudnék én is írni saját tapasztalatból (pedig még eü kötődés sincs, mint pl. nálad), de Nika meg szerintem könyvet isnmate írta:Még mindig ezen vergődsz?hehetheoriginal írta:De ez nem az oltatlanok hibaja.Senki soha nem is állította, hogy az oltatlanok hibája.
Ha nem lenne ennyire szorosan kötve a politikához az oltás, sokkal magasabb lenne az átoltottság, mivel a "dacos gyerekek" is mennének oltásért. Az meg működik, élő példa mutatja.
Már, ha elegünk van az egészből és meg akarjuk oldani. Vagy nem akarjuk? Jó ez?
Az hagyján, de - most nem leszek polkorrekt - a 130 kilós cigányasszony az egész családdal amikor napi vendég a sürgősségi betegellátóban azzal, hogy fáj a hasa, vagy alkoholisták isszák le magukat minden áldott éjjelm hogy mehessenek a detoxba, az is rengeteget elvesz.Realista24 írta: 6:30kor az Sztkban randizna, mert éppen nincs jobb dolguk, és van idejük órákat is ott ülni
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 16., kedd 8:24
Még mindig ezen vergődsz?hehetheoriginal írta:De ez nem az oltatlanok hibaja.
Az hagyján, de - most nem leszek polkorrekt - a 130 kilós cigányasszony az egész családdal amikor napi vendég a sürgősségi betegellátóban azzal, hogy fáj a hasa, vagy alkoholisták isszák le magukat minden áldott éjjelm hogy mehessenek a detoxba, az is rengeteget elvesz.Realista24 írta: 6:30kor az Sztkban randizna, mert éppen nincs jobb dolguk, és van idejük órákat is ott ülni
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. november 16., kedd 8:23
Igen, jobb volt.Realista24 írta: Mondjuk, ha Teri néni és Pista bácsi, nem minden héten 6:30kor az Sztkban randizna, mert éppen nincs jobb dolguk, és van idejük órákat is ott ülni, akkor előbb jutnának sorra azok is, akik valódi panaszokkal mennek dokihoz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 16., kedd 8:16
van egyebkent az oltatlanoknak hibaja ?De ez nem az oltatlanok hibaja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 8:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 16., kedd 8:04
Pont errol beszelek, welcome to the discussion, csak leesik vegre.Nika91127 írta:hehetheoriginal írta: Pontosan a politika hibaja, ahogy elbasztak az egesh viruskezelest kezdettol fogva, annyira osszefosva magukat, hogy 2 ev utan ugyanott tartunk, mint az elejen.
Nincsenek allamferfiak, csak likevadaszok. Nincsenek vezetok manapsag.
Jott egy kis virus, ami kozel sem olyan veszelyes es halalos, mint aminek be lett allitva, es osszeomlott minden.
Jo kis teszt volt, a turbokapitalista rrndszer szolgaikent kilora megvett politikusok jol leszerepeltek.
Es amikor kicsit valamit jovatehetnenek, akkor is inkabb folytatjak a balfaszkodast.
Azèrt “omlott össze minden”, mert a magyar eü kapacitása eddig is a lécet verdeste lefele, “nyugodt” időszakban is. Az emberhiány nem most indult. De az új jogviszony adott egy pofont még. Tehàt, most szarabb a helyzet, mint 1,5 éve, mert az eddigi minimális emberszám is csökkent. Ez ilyen. Ez nem 2 éves probléma. Ez 30.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. november 16., kedd 8:03
hehetheoriginal írta: Pontosan a politika hibaja, ahogy elbasztak az egesh viruskezelest kezdettol fogva, annyira osszefosva magukat, hogy 2 ev utan ugyanott tartunk, mint az elejen.
Nincsenek allamferfiak, csak likevadaszok. Nincsenek vezetok manapsag.
Jott egy kis virus, ami kozel sem olyan veszelyes es halalos, mint aminek be lett allitva, es osszeomlott minden.
Jo kis teszt volt, a turbokapitalista rrndszer szolgaikent kilora megvett politikusok jol leszerepeltek.
Es amikor kicsit valamit jovatehetnenek, akkor is inkabb folytatjak a balfaszkodast.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 16., kedd 8:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 16., kedd 7:57
Mondom, én rád szavaznék.hehetheoriginal írta: Nyilvan lehet igy is, de aki nem egy idiota fasz, az figyel magara es masokra is.
Igen, kepzeld, oltatlanul is lehet ilyet kedves r24, nem mindenki ördög es velejeig gonosz.
Amikor azt mondod, hogy pl en nem ilyen vagyok, nem torodom masokkal, az max az szamomra nem fontos emberek erzeseire vonatkozik. De pl.nem jatszok olyat, hogy teszteletlenul kozossegbe megyek vagy leköhögöm a főnököt, pedig arra a buzira rafert volna hogy megdogoljon a gecibe, igy egyszeruen csak atmentem masik ceghez![]()
Jelenlévő fórumozók: 49 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem