Tovabbra sem az oltatlanok hibaja.
vannak itt eüben dolgozo profok a forumon, akik szerint teljesen oke a kórházak szolgaltatasi szintjeIgyanak meleg teat, persze ha csomagoltak neki

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 15., hétfő 9:22
vannak itt eüben dolgozo profok a forumon, akik szerint teljesen oke a kórházak szolgaltatasi szintjeIgyanak meleg teat, persze ha csomagoltak neki
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2021. november 15., hétfő 9:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 15., hétfő 9:15
És mit akarsz ezzel mondani?Nzedge írta: Mamam a Jahn Ferenc korhazba fekszik. A mellette fekvo oltatlan es covidos lett. Az osszes tobbi fekvonek a terembe van tunete. Nem tesztelik oket mert oltottak. Lehet nezegetni tovabb a statisztikat...
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2021. november 15., hétfő 9:13
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 15., hétfő 7:50
A cisztas egyen nem volt terhes, semmi ilyen. Csak iszonyat beteg lett, lazas, nagyon szarul erezte magat napokon keresztul, es a doki, illetve dokik minden eredmenyt jonak talaltak. Aztan csinaltak egy ilyen vizsgalatot, ami ezt kimutatja (vagy ilyesmi, nem ertek hozza), es mivel rendes, aktiv eletmodja van, ismertek a korabbi vizsgalatainak az eredmenyeit, es az oltas utan egy par nappal jelentkezett, igy a doki azt mondta, hogy nagy valoszinuseg szerint az kavart be valamit.Nika91127 írta:Az orvostudomány hajlamos arra, hogy amit nem tud megmagyarázni (idiopáthiás), azt valami aktuális “rosszal” magyarázza, így “elfogadhatóvá” téve a veszteséget.___Samy___ írta: Nogyogyasz. De van olyan, akinek agressziv cisztai lettek huszon evesen. Soha elotte nem volt neki ilyen. A nogyogyasz ott is szinten erre vezette vissza.
Nem ugyanaz a doki.
Mik azok az “agresszív” cysták? Leütik a spermiumokat?
Nem lehet, hogy azért “ment el” a magzat, mert súlyos genetikai baja volt ès a “természet elrendezte”? Nem minden megfogant magzat születik meg, nem véletlenül...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 15., hétfő 7:14
pont ezt akartam irni ez jutott nekem is eszembe olvasva ezt a sok legendat, tortenetet, mesedelutant, hogy majd az orvosok idehaza, akiknek egyreszt nem ez a szakteruletuk, masreszt jo reszuk igazi megelhetesi kontar, majd pont meg tudjak mondani, hogy mitol es hogy van a szuritol barmilyen egyen eseteben akarmilyen valtozas (mikozben maguk a gyartocegek es a virussal nap mint nap foglalkozok is csak talalgatnak, ezek meg biztos alapos tesztek, mintavetelek, vizsgalatok alapjan majd kijelentik, hogy ez marpedig a virus/oltas kovetkezmenyecsak arra akartam utalni hogy most a legkonnyebb az orvosoknak azt mondani hogy az oltastol van.
HozzászólásSzerző: sander » 2021. november 15., hétfő 6:50
Realista24 írta:Én meg legalább két olyan esetet tudok neked mondani, ahol évekig nem jött össze a gyerek, majd most igen...doki annyit kérdezett, hogy be vannak oltva? Mondták, hogy igen, mondta a doki, hogy akkor érti.___Samy___ írta: Nogyogyasz. De van olyan, akinek agressziv cisztai lettek huszon evesen. Soha elotte nem volt neki ilyen. A nogyogyasz ott is szinten erre vezette vissza.
Nem ugyanaz a doki.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. november 15., hétfő 6:47
Az orvostudomány hajlamos arra, hogy amit nem tud megmagyarázni (idiopáthiás), azt valami aktuális “rosszal” magyarázza, így “elfogadhatóvá” téve a veszteséget.___Samy___ írta: Nogyogyasz. De van olyan, akinek agressziv cisztai lettek huszon evesen. Soha elotte nem volt neki ilyen. A nogyogyasz ott is szinten erre vezette vissza.
Nem ugyanaz a doki.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 15., hétfő 6:07
Ez amúgy klasszikus riogatas, ha el akarják az embert bizonytalanitani.Halfkey írta: A vírus előtt is rengeteg olyan pár van/volt a környezetemben akiknek nem jön össze a pici. Tuti hogy a modern világ nem segít a nemzésnek, erről lehetne külön beszélni. De hogy a vírusra ezt sehol nem láttam visszavezetni nemhogy szakcikkekben de pániksajtóban sem az is biztos. Rákeresve, olyanokat látok hogy a Covid okoz erekciós zavarokat, amivel megint oda kanyarodunk vissza hogy miért félsz jobban az oltás mellékhatásaitól mint a vírusétól? Vagy abba a hitbe ringatják magukat sokan hogy oké itt lesz ez a szar sok évig, de pont ő soha nem fogja elkapni?!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 15., hétfő 5:05
Én meg legalább két olyan esetet tudok neked mondani, ahol évekig nem jött össze a gyerek, majd most igen...doki annyit kérdezett, hogy be vannak oltva? Mondták, hogy igen, mondta a doki, hogy akkor érti.___Samy___ írta: Nogyogyasz. De van olyan, akinek agressziv cisztai lettek huszon evesen. Soha elotte nem volt neki ilyen. A nogyogyasz ott is szinten erre vezette vissza.
Nem ugyanaz a doki.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 15., hétfő 0:28
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 14., vasárnap 23:26
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 14., vasárnap 23:12
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. november 14., vasárnap 23:08
És ezt honnan lehet tudni, hogy ez attól történt?Kozvetlen kornyezetemben nem az elso kismama vesziti a babat az oltas miatt. Szoval kosz nem, mi kihagyjuk.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 14., vasárnap 23:02
Ugyanugy fertozhetsz es elkaphatod, az oltas nem ezt akadalyozza meg, hanem a betegseg lefolyasat enyiti elvileg.'shutterisland írta:megforditanam.Megnéztem az adatokat, tavaly ilyenkor 0 darab oltással a napi fertőzések száma és az elhalálozások száma kevesebb volt, mint most, több, mint 5 millió oltás után. Tehát amióta megy a hatalmas oltási kampány, azóta ott tartunk, hogy a helyzet lényegében rosszabb lett statisztikailag. Akkor mégis mit ér ez az oltás?
szerinted mi lenne, ha senki nem lenne beoltva, hogy allnank most ?
en bele sem merek gondolni.
itt inkabb az eselyekrol van szo.Ugyanugy megfertozhetsz akkor is barkit, ha be vagy oltva.
ahhoz hasonlitanam, hogy ha mindenki betartana a sebessegkorlatozast, figyelembe venne a tablakat es csak jozanul vezetne, akkor is lennenek balesetek, csak nem ennyi.
ha erted, mire celzok.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 14., vasárnap 22:56
erre irtam hogy ez a matek melyebb.Jelenleg már ott tartunk, hogy a 4. oltást akarják beadatni. Sőt, már arról is hallani, hogy fél évente kell majd emlékeztető oltást beadatni. Megnéztem az adatokat, tavaly ilyenkor 0 darab oltással a napi fertőzések száma és az elhalálozások száma kevesebb volt, mint most, több, mint 5 millió oltás után. Tehát amióta megy a hatalmas oltási kampány, azóta ott tartunk, hogy a helyzet lényegében rosszabb lett statisztikailag. Akkor mégis mit ér ez az oltás?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 14., vasárnap 22:55
megforditanam.Megnéztem az adatokat, tavaly ilyenkor 0 darab oltással a napi fertőzések száma és az elhalálozások száma kevesebb volt, mint most, több, mint 5 millió oltás után. Tehát amióta megy a hatalmas oltási kampány, azóta ott tartunk, hogy a helyzet lényegében rosszabb lett statisztikailag. Akkor mégis mit ér ez az oltás?
itt inkabb az eselyekrol van szo.Ugyanugy megfertozhetsz akkor is barkit, ha be vagy oltva.
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. november 14., vasárnap 22:50
Jelenleg már ott tartunk, hogy a 4. oltást akarják beadatni. Sőt, már arról is hallani, hogy fél évente kell majd emlékeztető oltást beadatni. Megnéztem az adatokat, tavaly ilyenkor 0 darab oltással a napi fertőzések száma és az elhalálozások száma kevesebb volt, mint most, több, mint 5 millió oltás után. Tehát amióta megy a hatalmas oltási kampány, azóta ott tartunk, hogy a helyzet lényegében rosszabb lett statisztikailag. Akkor mégis mit ér ez az oltás?'shutterisland írta:de ezt amugy valaki kifejthetne ugy teljeskoruen egyszer.Én pl. nem oltatom be magam, mert tartok ettől a löttytől
hogy lehet az, hogy jobban feltek az oltas esetleges mellekhatasatol, mint a covidtol es lehetseges szovodmenyeitol, a gazdasagi kovetkezmenyektol, vagy attol, hogy igy nagyobb esellyel megfertozhetsz egy szerettedet ?
miert rizikosabb az elso, mint az osszes tobbi egyutt a masik oldalon ?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 14., vasárnap 22:45
Ugyanugy megfertozhetsz akkor is barkit, ha be vagy oltva.'shutterisland írta:de ezt amugy valaki kifejthetne ugy teljeskoruen egyszer.Én pl. nem oltatom be magam, mert tartok ettől a löttytől
hogy lehet az, hogy jobban feltek az oltas esetleges mellekhatasatol, mint a covidtol es lehetseges szovodmenyeitol, a gazdasagi kovetkezmenyektol, vagy attol, hogy igy nagyobb esellyel megfertozhetsz egy szerettedet ?
miert rizikosabb az elso, mint az osszes tobbi egyutt a masik oldalon ?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 14., vasárnap 22:35
A világ számos pontján kötelezővé tettek millioknak.illgner írta:Arról szól minden, hogy nem lehet kötelezővé tenni az oltást. Elég kétszínű a politika, mert nem meri elrendelni a kötelezővé tételét, de ugyanakkor bizonyos körülmények között meg akár állásvesztéssel is szankcionálja, ha valaki nem oltatja be magát.Realista24 írta: Most akkor van kötelező oltás vagy nincs?
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem