OFF
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: OFF
Ez csak munkadíj, minden anyag nélkül.
Bocsi, ez nettó ár, bruttó 13.
Bocsi, ez nettó ár, bruttó 13.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Számla nélkül, az egészet egyben előre fizetve, mi?csababarca írta: Na megkaptam az első kivitelező munkadíj ajánlatomat:D
11 milla (alapásás, alapozás, falazás, koszorúzsaluzás, vasalás, közfalazás, ablakkávák kialakítása, vakolás, aljzat betonozás és szigetelés, homlokzati hőszigetelés és színezés, így nagyvonalakban).
Nem tudom eldönteni, hogy ez jó ár, bevallom én a mai infantilis világban többre számítottam:D

Nekem is kevésnek tűnik 140 nm-re.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Majd a végére megduplázódik gondolom.
De ne így legyen!

Hol van ez, ez baromi kevés.
- csababarca
Na megkaptam az első kivitelező munkadíj ajánlatomat:D
11 milla (alapásás, alapozás, falazás, koszorúzsaluzás, vasalás, közfalazás, ablakkávák kialakítása, vakolás, aljzat betonozás és szigetelés, homlokzati hőszigetelés és színezés, így nagyvonalakban).
Nem tudom eldönteni, hogy ez jó ár, bevallom én a mai infantilis világban többre számítottam:D
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Erről tudsz linkelni valamit, mert én nem találok semmit.Realista24 írta:Osztrakoknal abból is kettőt fogadnak majd csak el.ikelemen5 írta:
Akkor már miért nem az amerikai motyóból kérsz?
Szerk.: megvan, kapják be!

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
El is mehetnek a ....-ba amúgy...Realista24 írta:
Osztrakoknal abból is kettőt fogadnak majd csak el.
Nyilván azért kértem az 1 dózisut, mert még tolni akarom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Osztrakoknal abból is kettőt fogadnak majd csak el.ikelemen5 írta:Akkor már miért nem az amerikai motyóból kérsz?ziro4vr írta: Na ha már ez a téma srácok help, én is szeretnék egy pfizert a két kici kínai után.![]()
Eeszt-n nem tudok foglalni mert elvileg nem vagyok jelenleg jogosult..de hallani, hogyha odamész egy oltópontra, megeshet hogy gyorsan regisztrálnak és kapod..Budán valami best practice hely és idő amikor odasettenkedhetek?
hehe ne válaszolj kössz![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
5%os Áfa van rá amit utólag vissza is igényelhetsz. Szóval gyakorlatilag Áfamentes, nincs mit megspórolnod a fekete gazdasággal

- csababarca
És ezekre nem 5%os áfa volt? Vagy mire van az 5%?Halfkey írta:Persze
Nekem ma lőtték be a harmadik pfizert, átszóltak az sztkból hogy aki akar menjen át.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Akkor már miért nem az amerikai motyóból kérsz?ziro4vr írta: Na ha már ez a téma srácok help, én is szeretnék egy pfizert a két kici kínai után.![]()
Eeszt-n nem tudok foglalni mert elvileg nem vagyok jelenleg jogosult..de hallani, hogyha odamész egy oltópontra, megeshet hogy gyorsan regisztrálnak és kapod..Budán valami best practice hely és idő amikor odasettenkedhetek?
hehe ne válaszolj kössz![]()
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na de az új vagy a régi barátnőd? Ez nem derült ki.lordgabi írta: Kísérleti alapon két hete -amíg vártam barátnőm második oltását- rákérdeztem, hogy mi a helyzet a harmadik oltással (két Pfizer van nekem, és pont előtte nap járt le a 4 hónap, és engedte is az online rendszer a regisztrációt már), azt mondták, hogy ez sima ügy, harmadiknak is ezt vegyem fel, semmi gond, hogy csak teszteltem a regisztrációt és nem nyomtam rá, azonnal beadják, hogyha kérem most, adnak róla egy oltási igazolást, olyan mint amin az első kettő van, csak ez egy oldalas, csupán egy helyszíni űrlapot kell kitölteni, amin azért már bővebb dolgok vannak, mint ami az első két oltásnál volt formaság, mondtam, hogy meggondolom még, de nagyon ajánlgatták, ők majd felviszik az online rendszerbe, hogy bevetettem, csak töltsem kifelé.![]()
Végül nem töltöttem ki, itt van nálam itthon az űrlap, kicsit várok még vele. Mivel minden simán ment az első kettőnél nálam, apunál, és a barátnőmnél is, még gondolat formájában se fordult meg nálam a mixelés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Persze

- csababarca
Zöld hitelnél mindent számlásan kell intézni?
Gondolom igen, csak megkérdezem.
Téglabeszerzésben vagyok nagyban.
Gondolom igen, csak megkérdezem.
Téglabeszerzésben vagyok nagyban.

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kísérleti alapon két hete -amíg vártam barátnőm második oltását- rákérdeztem, hogy mi a helyzet a harmadik oltással (két Pfizer van nekem, és pont előtte nap járt le a 4 hónap, és engedte is az online rendszer a regisztrációt már), azt mondták, hogy ez sima ügy, harmadiknak is ezt vegyem fel, semmi gond, hogy csak teszteltem a regisztrációt és nem nyomtam rá, azonnal beadják, hogyha kérem most, adnak róla egy oltási igazolást, olyan mint amin az első kettő van, csak ez egy oldalas, csupán egy helyszíni űrlapot kell kitölteni, amin azért már bővebb dolgok vannak, mint ami az első két oltásnál volt formaság, mondtam, hogy meggondolom még, de nagyon ajánlgatták, ők majd felviszik az online rendszerbe, hogy bevetettem, csak töltsem kifelé.
Végül nem töltöttem ki, itt van nálam itthon az űrlap, kicsit várok még vele. Mivel minden simán ment az első kettőnél nálam, apunál, és a barátnőmnél is, még gondolat formájában se fordult meg nálam a mixelés.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nálunk az alap protokoll hogy 2 pfizer után a harmadik is az. Akit ismerek hogy már túl van a 3 oltáson és pfizeres volt annak a harmadik is az. Nekem is 3 pfizer van belőve. Nincs ezzel gond szerintem.Nika91127 írta:Én Pfizert fogok harmadiknak is.M1Ö írta:
De, egyébként minden másban igen. Egy rossz szavam nem lehet rá, nagyon tanult és tapasztalt házi orvos. De ezeket az oltásokat félvállról kezeli. Pl ő adta mindkét Pfizer-t, annyit se mondott, hogy fapapucs. Belőtte, azt' mehettem haza. Ezért kérdeztem, hogy mizu a 3. oltással? Mert ő simán lőne nekem egy 3. Pfizert is, azt' azt mondaná, hogy helló... Na de elvileg a kereszt oltottság a legjobb. Ezért kérdeztem, hogy 2 Pfizer után mi jó harmadiknak?
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Én Pfizert fogok harmadiknak is.M1Ö írta:De, egyébként minden másban igen. Egy rossz szavam nem lehet rá, nagyon tanult és tapasztalt házi orvos. De ezeket az oltásokat félvállról kezeli. Pl ő adta mindkét Pfizer-t, annyit se mondott, hogy fapapucs. Belőtte, azt' mehettem haza. Ezért kérdeztem, hogy mizu a 3. oltással? Mert ő simán lőne nekem egy 3. Pfizert is, azt' azt mondaná, hogy helló... Na de elvileg a kereszt oltottság a legjobb. Ezért kérdeztem, hogy 2 Pfizer után mi jó harmadiknak?ANDS írta:És nem bízol az ő szakmai hozzáértésében?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
De, egyébként minden másban igen. Egy rossz szavam nem lehet rá, nagyon tanult és tapasztalt házi orvos. De ezeket az oltásokat félvállról kezeli. Pl ő adta mindkét Pfizer-t, annyit se mondott, hogy fapapucs. Belőtte, azt' mehettem haza. Ezért kérdeztem, hogy mizu a 3. oltással? Mert ő simán lőne nekem egy 3. Pfizert is, azt' azt mondaná, hogy helló... Na de elvileg a kereszt oltottság a legjobb. Ezért kérdeztem, hogy 2 Pfizer után mi jó harmadiknak?ANDS írta:És nem bízol az ő szakmai hozzáértésében?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Péntek, mármint buli?Realista24 írta: Delelott háborút is vívtak, fejfájás és hányinger néhány órán keresztül.
Azota csak tompasag, bár az inkább a péntek miatt van

Na de viccet félre téve... Fontos kérdés nekem is a 3. oltás. 2 Pfizer-re mit ajánlanak 3-nak?

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero