Amig nem muszaj addig ne fizessunk erte es inkabb a Haalandra koltsunk

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. november 14., vasárnap 16:22
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2021. november 14., vasárnap 16:22
eddig 50-50doncsontos írta: johetne egy pogbinnyo szavazas, en biztos a nem tábort erősíteném![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 14., vasárnap 15:45
Akkor hajrá.doncsontos írta: johetne egy pogbinnyo szavazas, en biztos a nem tábort erősíteném![]()
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2021. november 14., vasárnap 12:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 13., szombat 17:30
Le se szarom, csak érdeklődtem, meg kíváncsi voltam képes vagy e igazat írnihehetheoriginal írta: Az.
Latom beszurta a levegot, nem tudod elengedni
Ha negativat akartam volna irni, akkor ostobat irok pl
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 13., szombat 17:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 13., szombat 16:50
Na most megint pozitív az agytroszt jelző?hehetheoriginal írta: alaba bomlaszto lesz?![]()
linkeld mar be melyik agytroszt irta pls.
valverdevel jatekintelligencia es labdabiztossag (technikai tudas) gondjaim vannak, a tobbi attributum rendben van (serulekeny meg de errol az utolsorol nem tehet, megeshet barkivel)
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 13., szombat 15:43
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 13., szombat 15:38
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2021. november 13., szombat 15:35
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. november 13., szombat 15:16
és még így is az egyik legerősebb kp lenne európábanplane a tinedzser camaval meg a nem tul stabil es nagy jatekintelligenciaju valverdevel harman csodas ut lenne egyenesen a szarkupacba.
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2021. november 13., szombat 14:57
Valverde tényleg olyan munkabírású, hogy szántani lehetne vele. Ráadásul jó a lövője is, és gólokat is képes szerezni. Annyi bajom van vele, hogy sosem lehet beállítani, vagy számolni vele újabban, mert lassan már Hazardot is veri az üvegláb versenyben. Úgy rémlik, elmúlt szezonban is sérülgetett rendesen, és nem egy-két meccsekre. Emellett játékintelligenciában fényévekre marad el Modrictól vagy Kroostól. Fontos játékos, szükségünk van rá, a teherbírására (ha kivételesen egészséges és már formába is lendült), de nem tud meccset meghatározni. Egy a zongoracipelők közül. A Cama-Pogba-Valverde kp.tól nekem is borsózik a hátam. Az izom, tempó oké, de nem látom ebben a sorban az agyat.tubatibi írta:Amúgy őszintén Valverdével mi a gondod? Konkrétan a világ legjobb középpályásai között van a srác...hehetheoriginal írta: lusta tulhypeolt alacsony munkabirasu gyenge akaratereju jatekos.
plane a tinedzser camaval meg a nem tul stabil es nagy jatekintelligenciaju valverdevel harman csodas ut lenne egyenesen a szarkupacba.Nem nagyon cserélném le senkire...
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 13., szombat 14:51
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 13., szombat 14:07
HozzászólásSzerző: Joseph » 2021. november 13., szombat 13:50
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. november 13., szombat 13:32
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2021. november 13., szombat 13:30
Amúgy őszintén Valverdével mi a gondod? Konkrétan a világ legjobb középpályásai között van a srác...hehetheoriginal írta: lusta tulhypeolt alacsony munkabirasu gyenge akaratereju jatekos.
plane a tinedzser camaval meg a nem tul stabil es nagy jatekintelligenciaju valverdevel harman csodas ut lenne egyenesen a szarkupacba.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 13., szombat 13:12
HozzászólásSzerző: Yazid » 2021. november 13., szombat 12:27
HozzászólásSzerző: cart » 2021. november 13., szombat 12:06
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem