A videó elég túlzó és tele van régi és egyoldalú infókkal.
Áram: most, hogy kevés az áram (okos németek

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 13., szombat 18:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 13., szombat 18:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 13., szombat 16:27
HozzászólásSzerző: Raúlito » 2021. november 13., szombat 4:00
Hát állami szféra, bejelentés pillanatában nyilvánvaló volt.
Nov 15-ig kell összeszedni az arányokat, oltott-oltatlan, és leadni tankereknek
Nálunk (Soroksár) már 15-én mehetünk is egy közeli tanintézménybe oltakozni, de mellette nyilatkozni kell, hogy korábban beoltattad-e magadat, ha nem úgy december 15-ig meg kell tenni.
Szerintem most ez a felelősségteljes döntés, sok gyerek még nem kaphatja meg vagy nem kapta meg az oltást így a maszk és a vakcina jelenti a megoldást…
HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. november 12., péntek 23:00
Hát állami szféra, bejelentés pillanatában nyilvánvaló volt.Realista24 írta: Tanároknak kötelező lett az oltás, vagy mehetnek fizetés nélküli szabira.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 12., péntek 22:05
Megy Temesvárra jelszavakat mormolni, csak le ne késseRealista24 írta:Ah, ertem. Nekem új, főleg hogy Márk osztalyfonoke oltás ellenes...kivancsi vagyok mit fog csinálni.Halfkey írta: Ez nem új, legalábbis anyám (középiskola igazgató) OV bejelentése után másnap mondta hogy ez lett a kancellária döntése.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 12., péntek 21:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 12., péntek 21:21
Ah, ertem. Nekem új, főleg hogy Márk osztalyfonoke oltás ellenes...kivancsi vagyok mit fog csinálni.Halfkey írta: Ez nem új, legalábbis anyám (középiskola igazgató) OV bejelentése után másnap mondta hogy ez lett a kancellária döntése.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 12., péntek 21:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 12., péntek 20:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 12., péntek 20:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 12., péntek 20:12
Minden zárt tér... Aztán bemesz az étterembe, moziba, eszel iszol és máris nincs maszkod. Melohely ugyanez.hehetheoriginal írta:Oberösterreich mar lockdown hetfotol oltatlanok szamara.Realista24 írta:Ausztriában elvileg arra készülnek, hogy holnap bejelentik, oltatlan nem mehet sehova.
A munkába járás témát járják körül, hogy oda mehetnek e igazolassal.
Védik őketnehogy elkapjak a romlott oltott nepsegtol.
Munkaba jaras meg mindig teszttel, maszkban, de mar idetlen idok ota.
Maszk meg folyamatosan kotelezo hosszu honapok ota minden zart terben. Ehhez kepest ugyanazok a szamok nagyjabol, mint a maszknelkuli Magyarorszagon. Szoval akkor mi ved, mi nem ved? Kabare az egesz.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 12., péntek 19:55
Oberösterreich mar lockdown hetfotol oltatlanok szamara.Realista24 írta:Ausztriában elvileg arra készülnek, hogy holnap bejelentik, oltatlan nem mehet sehova.
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 12., péntek 19:42
En mondjuk masfel hete nem voltam kb bevasarolni szoval azota valtozhatott a helyzet. De akkor szinte senkin nem volt maszk. Viszont orulok hogy van ellenprlda is.Realista24 írta:Ma kellemes tapasztalás volt az IKEA. Az emberek 80%an volt maszk.sonic írta:
Sajnos ebbol a masodik harmadik nem igazan valosul meg jelenleg. 50 emberbol kb 1-2 hord maszkot peldaul egy szupermarketben az alapjan amit en latok. A tavolsagtartas pedig a tavalyihoz kepest szinten kevesbe ervenyesul. Ehhez jon hogy nalunk az oltasi adatok nem hiszem hogy koszonoviszonyban vannak a tenyleges vedettseggel, ha arra gondolok hogy hany ember vallja magat vedettnek a tavasszal beadott sinopharm oltasok utan amik az eddigi eredmenyek alapjan nem tunnek eppen hatekonynak. Az az allitolagos 60% lehet nincs 40 se.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 12., péntek 19:36
Ma kellemes tapasztalás volt az IKEA. Az emberek 80%an volt maszk.sonic írta:Sajnos ebbol a masodik harmadik nem igazan valosul meg jelenleg. 50 emberbol kb 1-2 hord maszkot peldaul egy szupermarketben az alapjan amit en latok. A tavolsagtartas pedig a tavalyihoz kepest szinten kevesbe ervenyesul. Ehhez jon hogy nalunk az oltasi adatok nem hiszem hogy koszonoviszonyban vannak a tenyleges vedettseggel, ha arra gondolok hogy hany ember vallja magat vedettnek a tavasszal beadott sinopharm oltasok utan amik az eddigi eredmenyek alapjan nem tunnek eppen hatekonynak. Az az allitolagos 60% lehet nincs 40 se.géza írta: Oltas + zart terben maszk + tavolsagtartas + alapveto higienia betartasa, erre lenne szukseg.
HozzászólásSzerző: sonic » 2021. november 12., péntek 19:31
Sajnos ebbol a masodik harmadik nem igazan valosul meg jelenleg. 50 emberbol kb 1-2 hord maszkot peldaul egy szupermarketben az alapjan amit en latok. A tavolsagtartas pedig a tavalyihoz kepest szinten kevesbe ervenyesul. Ehhez jon hogy nalunk az oltasi adatok nem hiszem hogy koszonoviszonyban vannak a tenyleges vedettseggel, ha arra gondolok hogy hany ember vallja magat vedettnek a tavasszal beadott sinopharm oltasok utan amik az eddigi eredmenyek alapjan nem tunnek eppen hatekonynak. Az az allitolagos 60% lehet nincs 40 se.géza írta: Oltas + zart terben maszk + tavolsagtartas + alapveto higienia betartasa, erre lenne szukseg.
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 12., péntek 19:02
Ne erts felre, en se 100%-ban ertelmeztem azt az 1-2 cikket, ami az ev elejen megjelent. Biologusokkal beszelgettem meg a telen, akik mar a legelso korben megkaptak az oltasokat es ok avattak be az oltasok hatasmechanizmusaba. Akkoriban meg Izraelben is csak eppen elkezdodott az oltasprogram, szoval tenyleg nagyon koran megkaptak.Donát írta:És hány ilyen kutatást olvastál? Azok értelmezése nem laikusoknak való ám (még praktizáló orvosoknak sem feltétlenül)Marky írta: Az oltas mellett szolnak kutatasok, a vilag barmely pontjarol, ellene egyelore csak a vak hit.
Az a rohadt, elnyomo labancbanda….Realista24 írta:Ausztriában elvileg arra készülnek, hogy holnap bejelentik, oltatlan nem mehet sehova.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 12., péntek 19:01
Nem, de ha valamiről fogalmam sincs, akkor nem állítom, hogy vanRealista24 írta:Mert mit gondoltál, aki itt ír az tudós? A lényeg hogy így fest te erről is többet tudsz, mint más.kiserik írta: Jó van, eddig azt kaptam amit vártam, senki nem tud semmit![]()
Influenza full más miatt kell (kell?) évente.
Inkább amit el kellene fogadni, hogy az oltás nem pajzs. Nem véd, csak segít. Az oltott ugyan úgy elkaphatja, fertőzhet, megbetegedhet, mint a nem oltott, sőt, bele is halhat, csak nagyobb az esélye ellene, mert a szervezete már ismeri a vírust. 2 adagosra fejlesztették ki a vakcinát... Persze, a legnagyobb biznisz, ha innentől mindenki élete végéig fél évente belövet egyet... a gyógyszeriparnak...
Leirtad a vakcina lényegét, nagyjából ez minden oltás célja és ilyen a funkcionalitása.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 12., péntek 18:50
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2021. november 12., péntek 18:49
Politika és tudomány. És a hit kérdés.Realista24 írta:Jó hogy írod, mivel az sem mindegy hol vagy helyileg, évszak, stb.Nzedge írta:
De a napozó krémeket is pl nyomják orrba szájba, amikor az is gátolhatja a d vitamin felszívódását, arra meg biztos van kutatás, hogy mit okozhat a d vitamin hiany. Az emberek nagy resze szvsz keruli a napot a propaganda miatt. Valahol - talan Ausztralia - teljesen ellene van a kozegeszsegugy, nem csak delbe..
De hogy ennek mi köze a topichoz?magam sem tudom már.
Jelenlévő fórumozók: 53 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem