Politika
Re: Politika
Ez nem új, legalábbis anyám (középiskola igazgató) OV bejelentése után másnap mondta hogy ez lett a kancellária döntése.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tanároknak kötelező lett az oltás, vagy mehetnek fizetés nélküli szabira.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Bolt, gyógyszertár, bank, posta, tömegközlekedés, ezekben folyamat maszkban kell lenni.
Melóhelyen (raktár) se kell maszk, csak, ha bemegyünk a boltba.
Melóhelyen (raktár) se kell maszk, csak, ha bemegyünk a boltba.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Minden zárt tér... Aztán bemesz az étterembe, moziba, eszel iszol és máris nincs maszkod. Melohely ugyanez.hehetheoriginal írta:Oberösterreich mar lockdown hetfotol oltatlanok szamara.Realista24 írta:Ausztriában elvileg arra készülnek, hogy holnap bejelentik, oltatlan nem mehet sehova.
A munkába járás témát járják körül, hogy oda mehetnek e igazolassal.
Védik őketnehogy elkapjak a romlott oltott nepsegtol.
Munkaba jaras meg mindig teszttel, maszkban, de mar idetlen idok ota.
Maszk meg folyamatosan kotelezo hosszu honapok ota minden zart terben. Ehhez kepest ugyanazok a szamok nagyjabol, mint a maszknelkuli Magyarorszagon. Szoval akkor mi ved, mi nem ved? Kabare az egesz.
Ahol be van tartva, az a bolt és tömegkozlekedes.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Oberösterreich mar lockdown hetfotol oltatlanok szamara.Realista24 írta:Ausztriában elvileg arra készülnek, hogy holnap bejelentik, oltatlan nem mehet sehova.
Munkaba jaras meg mindig teszttel, maszkban, de mar idetlen idok ota.
Maszk meg folyamatosan kotelezo hosszu honapok ota minden zart terben. Ehhez kepest ugyanazok a szamok nagyjabol, mint a maszknelkuli Magyarorszagon. Szoval akkor mi ved, mi nem ved? Kabare az egesz.
thereisonly1ronaldo
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En mondjuk masfel hete nem voltam kb bevasarolni szoval azota valtozhatott a helyzet. De akkor szinte senkin nem volt maszk. Viszont orulok hogy van ellenprlda is.Realista24 írta:Ma kellemes tapasztalás volt az IKEA. Az emberek 80%an volt maszk.sonic írta:
Sajnos ebbol a masodik harmadik nem igazan valosul meg jelenleg. 50 emberbol kb 1-2 hord maszkot peldaul egy szupermarketben az alapjan amit en latok. A tavolsagtartas pedig a tavalyihoz kepest szinten kevesbe ervenyesul. Ehhez jon hogy nalunk az oltasi adatok nem hiszem hogy koszonoviszonyban vannak a tenyleges vedettseggel, ha arra gondolok hogy hany ember vallja magat vedettnek a tavasszal beadott sinopharm oltasok utan amik az eddigi eredmenyek alapjan nem tunnek eppen hatekonynak. Az az allitolagos 60% lehet nincs 40 se.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ma kellemes tapasztalás volt az IKEA. Az emberek 80%an volt maszk.sonic írta:Sajnos ebbol a masodik harmadik nem igazan valosul meg jelenleg. 50 emberbol kb 1-2 hord maszkot peldaul egy szupermarketben az alapjan amit en latok. A tavolsagtartas pedig a tavalyihoz kepest szinten kevesbe ervenyesul. Ehhez jon hogy nalunk az oltasi adatok nem hiszem hogy koszonoviszonyban vannak a tenyleges vedettseggel, ha arra gondolok hogy hany ember vallja magat vedettnek a tavasszal beadott sinopharm oltasok utan amik az eddigi eredmenyek alapjan nem tunnek eppen hatekonynak. Az az allitolagos 60% lehet nincs 40 se.géza írta: Oltas + zart terben maszk + tavolsagtartas + alapveto higienia betartasa, erre lenne szukseg.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Sajnos ebbol a masodik harmadik nem igazan valosul meg jelenleg. 50 emberbol kb 1-2 hord maszkot peldaul egy szupermarketben az alapjan amit en latok. A tavolsagtartas pedig a tavalyihoz kepest szinten kevesbe ervenyesul. Ehhez jon hogy nalunk az oltasi adatok nem hiszem hogy koszonoviszonyban vannak a tenyleges vedettseggel, ha arra gondolok hogy hany ember vallja magat vedettnek a tavasszal beadott sinopharm oltasok utan amik az eddigi eredmenyek alapjan nem tunnek eppen hatekonynak. Az az allitolagos 60% lehet nincs 40 se.géza írta: Oltas + zart terben maszk + tavolsagtartas + alapveto higienia betartasa, erre lenne szukseg.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ne erts felre, en se 100%-ban ertelmeztem azt az 1-2 cikket, ami az ev elejen megjelent. Biologusokkal beszelgettem meg a telen, akik mar a legelso korben megkaptak az oltasokat es ok avattak be az oltasok hatasmechanizmusaba. Akkoriban meg Izraelben is csak eppen elkezdodott az oltasprogram, szoval tenyleg nagyon koran megkaptak.Donát írta:És hány ilyen kutatást olvastál? Azok értelmezése nem laikusoknak való ám (még praktizáló orvosoknak sem feltétlenül)Marky írta: Az oltas mellett szolnak kutatasok, a vilag barmely pontjarol, ellene egyelore csak a vak hit.
Ahogy mar Mate irta, nem kell kutatoorvosnak lenni, hogy tajekozodj, mert azert a sok faszsag mellett rengeteg ertelmes tartalom is van a neten.
A covid egyik pozitiv hatasa szerintem az, hogy a tudomanyos vilag nyitott lett a kevesbe kepzett emberek iranyaba is, nagyon sokan idot es energiat aldoznak arra, hogy minel tobb emberrel ismertessek meg a legujabb felismereseket.
Az a rohadt, elnyomo labancbanda….Realista24 írta:Ausztriában elvileg arra készülnek, hogy holnap bejelentik, oltatlan nem mehet sehova.

Nem, de ha valamiről fogalmam sincs, akkor nem állítom, hogy vanRealista24 írta:Mert mit gondoltál, aki itt ír az tudós? A lényeg hogy így fest te erről is többet tudsz, mint más.kiserik írta: Jó van, eddig azt kaptam amit vártam, senki nem tud semmit![]()
Influenza full más miatt kell (kell?) évente.
Inkább amit el kellene fogadni, hogy az oltás nem pajzs. Nem véd, csak segít. Az oltott ugyan úgy elkaphatja, fertőzhet, megbetegedhet, mint a nem oltott, sőt, bele is halhat, csak nagyobb az esélye ellene, mert a szervezete már ismeri a vírust. 2 adagosra fejlesztették ki a vakcinát... Persze, a legnagyobb biznisz, ha innentől mindenki élete végéig fél évente belövet egyet... a gyógyszeriparnak...
Leirtad a vakcina lényegét, nagyjából ez minden oltás célja és ilyen a funkcionalitása.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:

Védik őket

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Politika és tudomány. És a hit kérdés.Realista24 írta:Jó hogy írod, mivel az sem mindegy hol vagy helyileg, évszak, stb.Nzedge írta:
De a napozó krémeket is pl nyomják orrba szájba, amikor az is gátolhatja a d vitamin felszívódását, arra meg biztos van kutatás, hogy mit okozhat a d vitamin hiany. Az emberek nagy resze szvsz keruli a napot a propaganda miatt. Valahol - talan Ausztralia - teljesen ellene van a kozegeszsegugy, nem csak delbe..
De hogy ennek mi köze a topichoz?magam sem tudom már.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó hogy írod, mivel az sem mindegy hol vagy helyileg, évszak, stb.Nzedge írta:De a napozó krémeket is pl nyomják orrba szájba, amikor az is gátolhatja a d vitamin felszívódását, arra meg biztos van kutatás, hogy mit okozhat a d vitamin hiany. Az emberek nagy resze szvsz keruli a napot a propaganda miatt. Valahol - talan Ausztralia - teljesen ellene van a kozegeszsegugy, nem csak delbe..Realista24 írta:
Jó a példa. Mert nem mindegy mikor, mennyit napozol. Gondolom tudományosan sem azt írják, hogy legyél kint 45 fokban napi 12orat.
De hogy ennek mi köze a topichoz?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nzedge
De a napozó krémeket is pl nyomják orrba szájba, amikor az is gátolhatja a d vitamin felszívódását, arra meg biztos van kutatás, hogy mit okozhat a d vitamin hiany. Az emberek nagy resze szvsz keruli a napot a propaganda miatt. Valahol - talan Ausztralia - teljesen ellene van a kozegeszsegugy, nem csak delbe..Realista24 írta:Jó a példa. Mert nem mindegy mikor, mennyit napozol. Gondolom tudományosan sem azt írják, hogy legyél kint 45 fokban napi 12orat.Nzedge írta: Pl a kozegeszsegugy egyenesen nem ajanlja a napozast, az UVB, UVA sugarzas miatt, de a tudomanyban talalsz kutatast ami megdonti a teoriat a melomara. Sot a d vitamin miatt meg segit is a megelozesben. Mindenre van egy fasza kutatas. Nem hiszem, hogy olyan egyszeru ez, hiaba a tudomany. Ertelmezni azt tudni kell az teny.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó a példa. Mert nem mindegy mikor, mennyit napozol. Gondolom tudományosan sem azt írják, hogy legyél kint 45 fokban napi 12orat.Nzedge írta: Pl a kozegeszsegugy egyenesen nem ajanlja a napozast, az UVB, UVA sugarzas miatt, de a tudomanyban talalsz kutatast ami megdonti a teoriat a melomara. Sot a d vitamin miatt meg segit is a megelozesben. Mindenre van egy fasza kutatas. Nem hiszem, hogy olyan egyszeru ez, hiaba a tudomany. Ertelmezni azt tudni kell az teny.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Nzedge
Pl a kozegeszsegugy egyenesen nem ajanlja a napozast, az UVB, UVA sugarzas miatt, de a tudomanyban talalsz kutatast ami megdonti a teoriat a melomara. Sot a d vitamin miatt meg segit is a megelozesben. Mindenre van egy fasza kutatas. Nem hiszem, hogy olyan egyszeru ez, hiaba a tudomany. Ertelmezni azt tudni kell az teny.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Amúgy a múltkor olvastam ezt itt, biztos akkor is te írtad, és biztos én bénáztam, de nem találtam meg. Esetleg konkrét linkeket bedobhatnál, ha nem nagy kérés.nmate írta:Nem tudom hány ezerszer kell még leírnom: Kovidők facebook oldal, vagy Dr. Kemenesi Gábort forrásnak. Olvassatok, nézzetek utána. Tudom, nem egy velvet könnyedségű olvasmány, de kicsit legalább dolgozik az agy.Donát írta:
És hány ilyen kutatást olvastál? Azok értelmezése nem laikusoknak való ám (még praktizáló orvosoknak sem feltétlenül)
Mindegyiknél laikusoknak (nekem pl.) értelmezhető módon írtak ezekről. Sajnos mostanában visszaestek picit a mennyiséggel.

En is ugy vagyok ezzel mint R24. Velemenyemet meg azert alapozom ilyen biztosra, mert tobb, mint 7 milliard beadott oltas utan ez mar nem velemeny, hanem teny, hogy a vakcina jelentos mertekben ved a Covid enyhebb, de legfokepp a fatalis tunetei ellen.Nzedge írta: Aki ennyire kiáll az oltás mellett, 100%-ig hisz a benne és a tudományba, illetve ekkora haraggal van az oltatlanok ellen, az mire alapozza a véleményét ilyen beton biztosra?
Illetve amit mar mondtam, erdemes Portugaliabol nezni az adatokat, magaert beszel.
Pontos cikket majd kesobb tudok linelni, de a lenyeg az, hogy az izraeli szamokat vizsgalva lattak, hogy a breakthrough fertozodesek eseten korrelacio van akozott, hogy milyen reg volt oltva az ember, es hogy milyen valoszinuseggel kapja el a virust.kiserik írta: Jó van, eddig azt kaptam amit vártam, senki nem tud semmit![]()
Influenza full más miatt kell (kell?) évente.
Inkább amit el kellene fogadni, hogy az oltás nem pajzs. Nem véd, csak segít. Az oltott ugyan úgy elkaphatja, fertőzhet, megbetegedhet, mint a nem oltott, sőt, bele is halhat, csak nagyobb az esélye ellene, mert a szervezete már ismeri a vírust. 2 adagosra fejlesztették ki a vakcinát... Persze, a legnagyobb biznisz, ha innentől mindenki élete végéig fél évente belövet egyet... a gyógyszeriparnak...
Illetve erdemes azt leszogezni, hogy ez egy uj virus, minden nappal egyre tobbet tudnak az orvosok, igy lehet hogy valaki azt mondja, hogy az izraeli adatok alapjan random ilyet allitani, es valojaban csak gazdagodni akarnak, de nincsenek kiforrott tanulmanyok, vannak sejtesek, es azokat igazoljak.
Abban igazad van, hogy az oltas az nem pajzs, hanem egy eszkoz. Jelenleg a leghatasosabb eszkoz arra, hogy ne halj bele a virusba, de ugyanugy elkaphatod (erre nincs hatassal a vakcina), csak nagy valoszinuseggel nem lesz nagy baj (95+%). Ha elkapod a virust, akkor viszont oltottkent kevesbe fertozol, eppen azert, mert "gyengebb" a virus hatasa nalad.
Oltas + zart terben maszk + tavolsagtartas + alapveto higienia betartasa, erre lenne szukseg.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára géza 2021. november 12., péntek 18:36-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem tudom hány ezerszer kell még leírnom: Kovidők facebook oldal, vagy Dr. Kemenesi Gábort forrásnak. Olvassatok, nézzetek utána. Tudom, nem egy velvet könnyedségű olvasmány, de kicsit legalább dolgozik az agy.Donát írta:És hány ilyen kutatást olvastál? Azok értelmezése nem laikusoknak való ám (még praktizáló orvosoknak sem feltétlenül)Marky írta: Az oltas mellett szolnak kutatasok, a vilag barmely pontjarol, ellene egyelore csak a vak hit.
Mindegyiknél laikusoknak (nekem pl.) értelmezhető módon írtak ezekről. Sajnos mostanában visszaestek picit a mennyiséggel.