Mint már mondtam: az eü le van terhelve. Nem a "sok balfasz miatt". De fogjátok fel úgy, hogy ha mondjuk egy osztályon van 20 nővér, abból 10 lelkiismeretes, 10 más, akkor elviszik a felét. Marad 5 lelkiismeretes és 5 más, akik 20 munkáját viszik ugyanazon osztályon. A növekedett terhelés miatt persze, hogy fáradtak, idegesek, feszültek és hibáznak.Nzedge írta:Kicsit azért kellemetlen a stílus. Mamám épp kórházban van, oldalakon keresztül tudnék írni, mi történik bent vele. Maradjunk annyiban, hogy rák ide, kemo oda..attól kell félni, hogy nehogy ott bent balfaszok legyenek és attól haljon meg.Nika91127 írta:
Hát, nem tudom te hova jársz kórházba, de akkor keress másikat, ha csak ilyet találsz
Hozzá nem értő, azta... a fotelhuszár megszólalt. Menj oda, és csináld jobban, kérlek. Ha annyira tehetséges orvos lennél, mint "brazil tehetségfelfedező", akkor gyorsan börtönbe kerülnél...
Anyám, tényleg. Aki így áll hozzá az eühöz, az ne is oltassa be magát, de ha baj lesz, kérlek, maradj otthon.
A másik: az eü "kiszolgáló" szektor öregszik. Nincsen fiatal utánpótlás, mert senki se hajlandó "alja munkát" végezni. Amikor egy etk-s hallgató kiakad, hogy neki pelenkázni kell?
Mindenről lehetne oldalakon keresztül írni. A sürgősségi indokolatlan terheléséről, a hozzátartozók "hozzáállásáról"...Tudják az ünnepek között mennyi időset szoktak "random indokkal" beküldeni a sürgősségire, már "összepakolt csomagokkal", hogy bentfogják őket? Mert nem akarnak velük foglalkozni? Én is tudnék oldalakon át írni az eü szar részeiről, de a magyar ember hozzáállása is nagyban "megkönnyíti" a rendszer összeomlását. Mert mindenkinek joga van mindenhez. Amerikában, vagy más nyugati államban kiröhögnek az ilyen szöveg miatt...