Elektronika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Elektronika

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 3., péntek 8:20

Realista24 írta:
Steve írta:

S5 Max! Amúgy az miért nem jó?! Te valamiért beidegződésből haragszol rám elektronika terén :kalapos: :sziv: Nem tettem én semmi rosszat :( :mrgreen:

Pedig jó ha megnézitek a robotporszívóknál, hogy mennyire elégedettek a felhasználók, mert vagy nem szív, vagy a mopp csak maszatol, vagy szétszed szőnyeget és minden ami az útjába esik, te meg mész és takarítasz miután az takarított. :)

Roborocknak köze nincs az almás céghez sem, nem értem. :( :)
Nyilván utánaolvasok, de mivel nálam csak 25 nm-ről van szó, totálisan kényelmi szempontból, mert a hétvégi házba kell, így 150ezret nem költök rá, takarítson az asszony :lol:
Bevallom lövésem sincs mennyi a Roborock árazása Magyarországon. Itt az az olcsóbbak közé tartozik.

Ha nem egy nagy házat/lakást akarsz folyamatosan tisztán tartani, akkor valóban mindegy. Biztos akkor van olcsóbb és akkor a szívás/akku idő sem fontos annyira mert így is egy plusz segítség lesz.

Reméljük akkor valaki mond egy másikat, Magyarországon van mindig mindenből ezer fajta. Próbálj akkor a szívás erősség, vagy zajszint, vagy akku idő nézése helyett simán csak az elégedettségre menni, olvasni a nép mit ír. Vannak tényleg nagyon rosszak is, ami csak felidegeli az embert, de ha többen elégedettek valamivel akkor olyan rossz nem lehet.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 3., péntek 8:12

Steve írta:
Realista24 írta:
Adom a témát :mrgreen: éppen venni készülök. Steve Roborock S3-as vonala nem kell, köszi :mrgreen:

Amúgy Süti, én jófogáson nézek használtat, garival, olyanoknak, akik vagy megunták/nem jött be nekik, vagy mondjuk egy 180nm-es házra olyat vettek, ami 60nm-re jó :D
S5 Max! Amúgy az miért nem jó?! Te valamiért beidegződésből haragszol rám elektronika terén :kalapos: :sziv: Nem tettem én semmi rosszat :( :mrgreen:

Pedig jó ha megnézitek a robotporszívóknál, hogy mennyire elégedettek a felhasználók, mert vagy nem szív, vagy a mopp csak maszatol, vagy szétszed szőnyeget és minden ami az útjába esik, te meg mész és takarítasz miután az takarított. :)

Nyilván utánaolvasok, de mivel nálam csak 25 nm-ről van szó, totálisan kényelmi szempontból, mert a hétvégi házba kell, így 150ezret nem költök rá, takarítson az asszony :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. december 3., péntek 8:09

Realista24 írta:
Süti írta: Srácok, robotporszívó téma. Tudom, nemrég volt téma, de ott mintha kicsit nagyobb árban dobálóztatok volna. Szóval a helyzet a következő:

-43m2 albi, küszöbök nagyon nincsenek, szőnyeg 2. Porszívó nincs.

Gondoltam, porszívó helyett átlépek a 21. századba, és nézek inkább robotporszívót. De olyan sokat nem szeretnék rá költeni.

Szóval, van esetleg tapasztalat a belépő szintű (Mondjuk legyen 50k-ig) gépekkel kapcsolatban? A munkát ezek is elvégzik csak nem csilingelnek közben meg rendelik meg a vacsorát, vagy pénzkidobás, és ilyen árban egy sima kézi porszívóval előrébb vagyok?
Adom a témát :mrgreen: éppen venni készülök. Steve Roborock S3-as vonala nem kell, köszi :mrgreen:

Amúgy Süti, én jófogáson nézek használtat, garival, olyanoknak, akik vagy megunták/nem jött be nekik, vagy mondjuk egy 180nm-es házra olyat vettek, ami 60nm-re jó :D

Pedig jó ha megnézitek a robotporszívóknál, hogy mennyire elégedettek a felhasználók, mert vagy nem szív, vagy a mopp csak maszatol, vagy szétszed szőnyeget és mindent ami az útjába esik, te meg mész és takarítasz miután az takarított. :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Steve 2021. december 3., péntek 8:12-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 3., péntek 7:55

Süti írta: Srácok, robotporszívó téma. Tudom, nemrég volt téma, de ott mintha kicsit nagyobb árban dobálóztatok volna. Szóval a helyzet a következő:

Gondoltam, porszívó helyett átlépek a 21. századba, és nézek inkább robotporszívót. De olyan sokat nem szeretnék rá költeni.

Szóval, van esetleg tapasztalat a belépő szintű (Mondjuk legyen 50k-ig) gépekkel kapcsolatban? A munkát ezek is elvégzik csak nem csilingelnek közben meg rendelik meg a vacsorát, vagy pénzkidobás, és ilyen árban egy sima kézi porszívóval előrébb vagyok?

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. december 3., péntek 7:49

Srácok, robotporszívó téma. Tudom, nemrég volt téma, de ott mintha kicsit nagyobb árban dobálóztatok volna. Szóval a helyzet a következő:

Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 26., péntek 8:34

Kerlon írta: aztan akcio sem nagyon volt

amugy az szerintem nrm olyan sok, mintha egy kis varos minden lakosa vett volna egy hutot :kalapos:
Tekintve, hogy nem volt óriási akció, ahogy írod is, illetve az éves árbevételük durván 60 mrd, nem rossz szerintem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2021. november 26., péntek 8:31

De legalább gyorsabban kihozták amit rendeltem, szombatra már itt volt :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 26., péntek 8:28

aztan akcio sem nagyon volt

amugy az szerintem nrm olyan sok, mintha egy kis varos minden lakosa vett volna egy hutot :kalapos:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 26., péntek 7:57

Emag múltheti BF akciója során 2,5 mrd árbevételt csinált.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 25., csütörtök 22:19

Van olyan akkus amire rá lehet rakni orrszi porszit? Beruháztam robotba meg állóba és most jöttünk rá a napokban a taknyos gyerekekkel hogy ez nem lesz így jó :D

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. november 25., csütörtök 22:15

Steve írta:
h3x0r írta: Valami jo akkus morzsaporszivot tudnatok ajanlani? Leginkabb a szaritogepnel hasznalnam a szöszgyűjtő tartalynal meg a konyhaban. 9k-ert vettem egy Star-Light APC-1340G kezi porszivot, az 5 ev garancia megfogott, de olyan gyengen sziv, hogy inkabb kuldom is vissza.
Attól függ mennyit szánnál rá.

Vannak a Dyson porszívók, azok mindent visznek. Téged is felszippant. :kalapos:

De vannak jobb Philipsek, amiket én néznék. Van 1millió fajta Philips morzsaporszívó/ 2in1 porszívók.

Sajnos mi is ráfaragtunk több gagyibbal(nem is emlékszem mi volt a márkák neve),vittük vissza őket, mert én a belélegzéssel több port szedtem össze, mint bizonyos szar porszívók.

Csak a szívási effektekre menj rá akkor, azt nézd. Ha nem akarod az egész lakást/házat takarítani vele, akkor szard le az akku időt és csak a szívási kapacitásokat figyeld a leírásban.

Több barátunknak is különböző Philipsek vannak és nagyon elégedettek.
nekünk sencor van, az is kiszívja, pardon felszívja amit kell :mrgreen:
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 25., csütörtök 21:31

h3x0r írta: Valami jo akkus morzsaporszivot tudnatok ajanlani? Leginkabb a szaritogepnel hasznalnam a szöszgyűjtő tartalynal meg a konyhaban. 9k-ert vettem egy Star-Light APC-1340G kezi porszivot, az 5 ev garancia megfogott, de olyan gyengen sziv, hogy inkabb kuldom is vissza.
Attól függ mennyit szánnál rá.

Vannak a Dyson porszívók, azok mindent visznek. Téged is felszippant. :kalapos:

De vannak jobb Philipsek, amiket én néznék. Van 1millió fajta Philips morzsaporszívó/ 2in1 porszívók.

Sajnos mi is ráfaragtunk több gagyibbal(nem is emlékszem mi volt a márkák neve),vittük vissza őket, mert én a belélegzéssel több port szedtem össze, mint bizonyos szar porszívók.

Csak a szívási effektekre menj rá akkor, azt nézd. Ha nem akarod az egész lakást/házat takarítani vele, akkor szard le az akku időt és csak a szívási kapacitásokat figyeld a leírásban.

Több barátunknak is különböző Philipsek vannak és nagyon elégedettek.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. november 25., csütörtök 21:06

Valami jo akkus morzsaporszivot tudnatok ajanlani? Leginkabb a szaritogepnel hasznalnam a szöszgyűjtő tartalynal meg a konyhaban. 9k-ert vettem egy Star-Light APC-1340G kezi porszivot, az 5 ev garancia megfogott, de olyan gyengen sziv, hogy inkabb kuldom is vissza.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. november 19., péntek 19:08

flori írta:
h3x0r írta:
https://www.emag.hu/seagate-expansion-k ... M/?ref=fam
Hasonló külső hdd-ből van több is a családban, különböző méretekben. TV-hez van kötve, csendes, kb 45 centis a kábel.

Pont most szart be egy ilyenem. :lol: Mondjuk én már csak ssd-t veszek, ezerszer jobb.
TV mellé egy 2-3 terrás SSD árban azért elég húzós. :x

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2021. november 19., péntek 18:54

h3x0r írta:
CS0ki írta: Halihó. Van egy régebbi 2 terrás 3.5-ös külső vinyóm. Mostanában néha leáll már, le kéne cserélni. Úgy látom, mintha eltunnenek ezek a 3.5-ös külső vinyok, szinte csak 2.5ost látok. Hordozni nem akarom, fixen lenne egy helyen, laptopra rakotve. Mintha lennének még 3.5-os külső tartók, amibe lehet venni belső vinyot, kB ez lehet az alternatíva, ha jól értem. Melyik a jobb megoldás? 2.5os külső vinyoval meg még az a baj, hogy rivid kábelt adnak hozzá, abbol is venni kéne még egy hosszabban mellé gondolom.
Köszi a segítséget.

Régen ilyenekre rá tudtam szánni pár hetet, hogy utánaolvassak, most erre a posztra van időm. :roll:
Hasonló külső hdd-ből van több is a családban, különböző méretekben. TV-hez van kötve, csendes, kb 45 centis a kábel.

Pont most szart be egy ilyenem. :lol: Mondjuk én már csak ssd-t veszek, ezerszer jobb.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. november 19., péntek 18:51

CS0ki írta: Halihó. Van egy régebbi 2 terrás 3.5-ös külső vinyóm. Mostanában néha leáll már, le kéne cserélni. Úgy látom, mintha eltunnenek ezek a 3.5-ös külső vinyok, szinte csak 2.5ost látok. Hordozni nem akarom, fixen lenne egy helyen, laptopra rakotve. Mintha lennének még 3.5-os külső tartók, amibe lehet venni belső vinyot, kB ez lehet az alternatíva, ha jól értem. Melyik a jobb megoldás? 2.5os külső vinyoval meg még az a baj, hogy rivid kábelt adnak hozzá, abbol is venni kéne még egy hosszabban mellé gondolom.
Köszi a segítséget.

Régen ilyenekre rá tudtam szánni pár hetet, hogy utánaolvassak, most erre a posztra van időm. :roll:

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. november 19., péntek 17:17

Halihó. Van egy régebbi 2 terrás 3.5-ös külső vinyóm. Mostanában néha leáll már, le kéne cserélni. Úgy látom, mintha eltunnenek ezek a 3.5-ös külső vinyok, szinte csak 2.5ost látok. Hordozni nem akarom, fixen lenne egy helyen, laptopra rakotve. Mintha lennének még 3.5-os külső tartók, amibe lehet venni belső vinyot, kB ez lehet az alternatíva, ha jól értem. Melyik a jobb megoldás? 2.5os külső vinyoval meg még az a baj, hogy rivid kábelt adnak hozzá, abbol is venni kéne még egy hosszabban mellé gondolom.
Köszi a segítséget.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 14., vasárnap 11:34

Kerlon írta:
___Samy___ írta:
A Honor 9et minden gond nelkul toltotte ugyanaz a kabel siman 2 amperral, gyors toltesben. Ezt meg nem hogy lassan tolti, 10bol 6 alkalommal semmit nem erzekel, ha radugom. Tobbek kozott emiatt nem is tudok vele dronozni a suliban.
Illetve a fules is nornalisan hasznalhato volt a Honorral. Csak mivel azt leejtettem, igy surgosen kellett egy telefon, es ez meg pont elado volt ismerosomnek, igy megvettem.

De kalap fos, a Honor hatszor jobb volt. Mar csak az elolapi ujjlenyomat olvaso miatt is. Nem is tudom mi manapsag ez a buzulas, hogy mindet a hatlapra teszik.
És nem lehet, hogy haverod már szétgyepálta? Mai trendek szerint amúgy már az előlapon, a kijelző alatt van az ujjlenyomatolvasó.

Esetleg amúgy még próbáld kitisztítani a töltő nyilást, lehet tele zsebszösszel. :D
Ismerosom edesanyjae volt. Patika allapotban vettem at. Amelyik kabellel nem tolt, a gyari toltojevel lehet hasznlani, szoval nem kontakt problema ez. De mivel nekem anyameknal is meg az irodamban is kell legyen tolto, igy elkezdtem hasznalni azokat, amiket a Honorral hasznaltam, tobb kevesebb sikerrel.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 12., péntek 17:05

___Samy___ írta:
Kerlon írta:

Nekem s10e-m van már majdnem 3 éve és semmi baja. A töltő kábelnél szokott jelezni, hogy használjak normálisat, mert ez nem tudja a megfelelő töltési sebességet. Ezt szerintem manapság minden normális telefonnak tudnia kell, mert a 2 Amperes kábelt, ha 3 Amperral töltöd és leolvad, akkor majd pisloghatsz.

A másik két bajoddal sosem találkoztam, az akku idő meg hát ez van, "kis telefon" kis üzemidő. Bár az elmúlt években javultak valamelyest ilyen téren, de nekem is alig bír ki egy teljes napot, sőt ha szar térerős helyre megyek ott kb. 100%-ról kb 10 óra alatt is le lehet meríteni.
A Honor 9et minden gond nelkul toltotte ugyanaz a kabel siman 2 amperral, gyors toltesben. Ezt meg nem hogy lassan tolti, 10bol 6 alkalommal semmit nem erzekel, ha radugom. Tobbek kozott emiatt nem is tudok vele dronozni a suliban.
Illetve a fules is nornalisan hasznalhato volt a Honorral. Csak mivel azt leejtettem, igy surgosen kellett egy telefon, es ez meg pont elado volt ismerosomnek, igy megvettem.

De kalap fos, a Honor hatszor jobb volt. Mar csak az elolapi ujjlenyomat olvaso miatt is. Nem is tudom mi manapsag ez a buzulas, hogy mindet a hatlapra teszik.
És nem lehet, hogy haverod már szétgyepálta? Mai trendek szerint amúgy már az előlapon, a kijelző alatt van az ujjlenyomatolvasó.

Esetleg amúgy még próbáld kitisztítani a töltő nyilást, lehet tele zsebszösszel. :D
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. november 11., csütörtök 22:23

Kerlon írta:
___Samy___ írta: Most egy samsung galaxy s8-om van, de meg egyszer nem lesz samsungom, az biztos. Ennyire kenyes telefonom meg sosem volt. Nem mindegy neki a tolto, nem mindegy neki a kabel, nem tolt akarmivel. Nem mindegy neki a fulhallgato, van amelyikkel egeszen halkan szol, pedig mas telefonnal hibatlan. Most nemreg mar a wifi sem mindegy neki, van amelyiket eldobalja, ujra kell inditani a telot, hogy fasza legyen. Es akkor meg az akku ido sem valami hires.

Ezek utan en a samsungot messzire elkerulom.
Nekem s10e-m van már majdnem 3 éve és semmi baja. A töltő kábelnél szokott jelezni, hogy használjak normálisat, mert ez nem tudja a megfelelő töltési sebességet. Ezt szerintem manapság minden normális telefonnak tudnia kell, mert a 2 Amperes kábelt, ha 3 Amperral töltöd és leolvad, akkor majd pisloghatsz.

A másik két bajoddal sosem találkoztam, az akku idő meg hát ez van, "kis telefon" kis üzemidő. Bár az elmúlt években javultak valamelyest ilyen téren, de nekem is alig bír ki egy teljes napot, sőt ha szar térerős helyre megyek ott kb. 100%-ról kb 10 óra alatt is le lehet meríteni.

"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: