Bevallom lövésem sincs mennyi a Roborock árazása Magyarországon. Itt az az olcsóbbak közé tartozik.Realista24 írta:Nyilván utánaolvasok, de mivel nálam csak 25 nm-ről van szó, totálisan kényelmi szempontból, mert a hétvégi házba kell, így 150ezret nem költök rá, takarítson az asszonySteve írta:
S5 Max! Amúgy az miért nem jó?! Te valamiért beidegződésből haragszol rám elektronika terén![]()
Nem tettem én semmi rosszat
![]()
![]()
Pedig jó ha megnézitek a robotporszívóknál, hogy mennyire elégedettek a felhasználók, mert vagy nem szív, vagy a mopp csak maszatol, vagy szétszed szőnyeget és minden ami az útjába esik, te meg mész és takarítasz miután az takarított.![]()
Roborocknak köze nincs az almás céghez sem, nem értem.![]()
![]()
![]()
Ha nem egy nagy házat/lakást akarsz folyamatosan tisztán tartani, akkor valóban mindegy. Biztos akkor van olcsóbb és akkor a szívás/akku idő sem fontos annyira mert így is egy plusz segítség lesz.
Reméljük akkor valaki mond egy másikat, Magyarországon van mindig mindenből ezer fajta. Próbálj akkor a szívás erősség, vagy zajszint, vagy akku idő nézése helyett simán csak az elégedettségre menni, olvasni a nép mit ír. Vannak tényleg nagyon rosszak is, ami csak felidegeli az embert, de ha többen elégedettek valamivel akkor olyan rossz nem lehet.