___Samy___ írta:
Most egy samsung galaxy s8-om van, de meg egyszer nem lesz samsungom, az biztos. Ennyire kenyes telefonom meg sosem volt. Nem mindegy neki a tolto, nem mindegy neki a kabel, nem tolt akarmivel. Nem mindegy neki a fulhallgato, van amelyikkel egeszen halkan szol, pedig mas telefonnal hibatlan. Most nemreg mar a wifi sem mindegy neki, van amelyiket eldobalja, ujra kell inditani a telot, hogy fasza legyen. Es akkor meg az akku ido sem valami hires.
Ezek utan en a samsungot messzire elkerulom.
Nekem s10e-m van már majdnem 3 éve és semmi baja. A töltő kábelnél szokott jelezni, hogy használjak normálisat, mert ez nem tudja a megfelelő töltési sebességet. Ezt szerintem manapság minden normális telefonnak tudnia kell, mert a 2 Amperes kábelt, ha 3 Amperral töltöd és leolvad, akkor majd pisloghatsz.
A másik két bajoddal sosem találkoztam, az akku idő meg hát ez van, "kis telefon" kis üzemidő. Bár az elmúlt években javultak valamelyest ilyen téren, de nekem is alig bír ki egy teljes napot, sőt ha szar térerős helyre megyek ott kb. 100%-ról kb 10 óra alatt is le lehet meríteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K