Vagy kimaradt egy nélkül, vagy van egy rossz híremHosszú távú tesztek (5-10 év, nem tudom oltásoknál mennyi ez) nem tehetnek kötelezővé semmilyen oltást. Ilyen egyszerű.

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 11., csütörtök 18:09
Vagy kimaradt egy nélkül, vagy van egy rossz híremHosszú távú tesztek (5-10 év, nem tudom oltásoknál mennyi ez) nem tehetnek kötelezővé semmilyen oltást. Ilyen egyszerű.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. november 11., csütörtök 18:06
Hosszú távú tesztek (5-10 év, nem tudom oltásoknál mennyi ez) nem tehetnek kötelezővé semmilyen oltást. Ilyen egyszerű.CS0ki írta:Most is van egy rakás kötelező oltás amit tolnak bele a gerekekbe. Ott is pont ezek a garanciák vannak, lesznek, amint végleges jóváhagyást megkapják. Amit Amerikában már van olyan kör és oltás, ami már megkapta.Faust írta: Negyedik, hogy egyik gyarto sem vallal szerzodeses garanciat a hatasossagot illetve a lehetseges mellekhatasokat tekintve, igy pedig egy esetleges kesobbi, mellekhatasok miatti elhalalozasi hullamot (nyilvan ez a legrosszabb forgatokonyv) lehet tomeggyilkossagi kiserletkent ertelmezni.
Most túl sokan vannak, akik a párt ellen fordulhat ám azért, ha kötelező lenne az oltás. Olyan meg nagyon kevés, aki elfordul azért, mert nem kötelező. Majd ha ez változik, akkor fognak változtatni a hozzaallason is a politikai erők.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 11., csütörtök 18:06
Már megint átugrottál egy lépést. Azt mondtam annak van értelme hogy oltott és oltatlan is tesztelje magát, de ez baromira nem jelenti azt hogy ne legyen oltás.hehetheoriginal írta:Nekem mar az is jo, ha mindenkinek teszt es akkor maradjunk is ennyiben, nem kell eroltetni semmilyen oltast, ilyen olyan intezkedesekkel. (Pl osztrakiaban csak atesett es vakcinalt mehet hotel, bar etterem, stb-be, diszkriminalva az oltatlanokat)Halfkey írta:
Úgy hogy ennek semmi értelmeAnnak akár lenne is hogy mindenki tesztelje magát, de az oltatlan ugyan miért ne?
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 11., csütörtök 18:01
de most az oltaltanok a kisebbseg, ok a gyamoltalan vedenivalo csoport, szoval akkor kerem jobban odafigyelni rajuk es kinyalni a segguket, vedeni oket, mint a cigany kisebbseget pl, ilyen olyan torvenyekkel es intezkedesekkel.CS0ki írta:Kb úgy, ahogy a közlekedésben sem azoknak kell figyelni a 150nel száguldozókra, akik betartjak az 50es előírást városon belül. Függetlenül attól, hogy melyikbol van több.hehetheoriginal írta: Szoval hol a logikai bukfenc, hogy mostantol a tobbsegben levo oltottak kell hogy vedjek az oltatlanokat, hogy folyamatosan teszteltessek magukat?
Az oltottak meg vedettebbek, nem védettek. Függetlenül attól hogy a tisztelt politikusok hogyan fogalmaznak...
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. november 11., csütörtök 17:59
Kb úgy, ahogy a közlekedésben sem azoknak kell figyelni a 150nel száguldozókra, akik betartjak az 50es előírást városon belül. Függetlenül attól, hogy melyikbol van több.hehetheoriginal írta: Szoval hol a logikai bukfenc, hogy mostantol a tobbsegben levo oltottak kell hogy vedjek az oltatlanokat, hogy folyamatosan teszteltessek magukat?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 11., csütörtök 17:57
Nekem mar az is jo, ha mindenkinek teszt es akkor maradjunk is ennyiben, nem kell eroltetni semmilyen oltast, ilyen olyan intezkedesekkel. (Pl osztrakiaban csak atesett es vakcinalt mehet hotel, bar etterem, stb-be, diszkriminalva az oltatlanokat)Halfkey írta:Úgy hogy ennek semmi értelmehehetheoriginal írta: Szoval hol a logikai bukfenc, hogy mostantol a tobbsegben levo oltottak kell hogy vedjek az oltatlanokat, hogy folyamatosan teszteltessek magukat?Annak akár lenne is hogy mindenki tesztelje magát, de az oltatlan ugyan miért ne?
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 11., csütörtök 17:56
Úgy hogy ennek semmi értelmehehetheoriginal írta: Szoval hol a logikai bukfenc, hogy mostantol a tobbsegben levo oltottak kell hogy vedjek az oltatlanokat, hogy folyamatosan teszteltessek magukat?
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. november 11., csütörtök 17:54
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 11., csütörtök 17:53
Valaszoltam, de mas is kozbebofoghet nyilvan, nincs megtiltva semmitibi18 írta:írtam közben privithehetheoriginal írta: Szoval hol a logikai bukfenc, hogy mostantol a tobbsegben levo oltottak kell hogy vedjek az oltatlanokat, hogy folyamatosan teszteltessek magukat?![]()
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2021. november 11., csütörtök 17:51
írtam közben privithehetheoriginal írta: Szoval hol a logikai bukfenc, hogy mostantol a tobbsegben levo oltottak kell hogy vedjek az oltatlanokat, hogy folyamatosan teszteltessek magukat?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 11., csütörtök 17:48
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 11., csütörtök 17:46
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. november 11., csütörtök 17:45
Most is van egy rakás kötelező oltás amit tolnak bele a gerekekbe. Ott is pont ezek a garanciák vannak, lesznek, amint végleges jóváhagyást megkapják. Amit Amerikában már van olyan kör és oltás, ami már megkapta.Faust írta: Negyedik, hogy egyik gyarto sem vallal szerzodeses garanciat a hatasossagot illetve a lehetseges mellekhatasokat tekintve, igy pedig egy esetleges kesobbi, mellekhatasok miatti elhalalozasi hullamot (nyilvan ez a legrosszabb forgatokonyv) lehet tomeggyilkossagi kiserletkent ertelmezni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 11., csütörtök 17:39
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 11., csütörtök 17:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 11., csütörtök 17:37
Több oka van.hehetheoriginal írta: Oltas vajon miert nem lesz kotelezo soha a jelen formajaban?
Na vajon?
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 11., csütörtök 17:35
Ebből bármit is akarnál te kihozni, a válasz az hogy azért nem, mert mindenki választást akar nyerni.Oltas vajon miert nem lesz kotelezo soha a jelen formajaban?
Na vajon?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. november 11., csütörtök 17:34
Az lesz. Most még kerulgetik, de hosszú távon szerintem az lesz.Oltas vajon miert nem lesz kotelezo soha a jelen formajaban?
Na vajon?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 11., csütörtök 17:30
Hol kusza? Faradt vagyok, lehet van logic bukfenc.tibi18 írta:Ez most így elsőre elég kusza. Meg másodikra is. Az írás is meg a gondolkodás is, pedig jellemzően adom, amiket írsz.. Bár kicsit sajnálom, hogy valamennyivel visszafogottabb vagy, mint régen.hehetheoriginal írta: Benyzinyt ne taroljal hordoban, par honap utan dobhatod ki az egeszet a gecibe.
![]()
Mas:
Most hogy a tarsadalom nagyobbik resze oltott es kisebbik resze oltatlan, ugy erzem, hogy ideje akkor elkezdeni az oltatlanok vedelmet es pont nem rajtuk kovetelozni, hogy a felelotlensegukkel megfertoznek masokat, hiszen a sajat dontesuk volt oltatlannak maradni es azol anmasok ugye mind vedve vannak az oltas altal.
Szoval akkor lehet szepen kezdeni tesztelgetni heti 3 alkalommal, nyilvan allami koltsegen minden beoltott szamara, hogy megvédjétek az oltatlanokat. Ha mar olyan kulon banasmodban es megkulonboztetett tobbletopciokkal rendelkeztek, hogy barhova mehettek barmikor korlatozas nelkul.
Koszikepuszika.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 11., csütörtök 17:29
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem