Elektronika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Elektronika
Igen, meg hogy megszuntetik a cumot, hogy uj cuccot kelljen venni, amikor veletlenul lerantod es osszetorik
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az apple csak védi a környezetet a sok fölösleges töltő le nem gyártásávalhehetheoriginal írta: Ne legyel morci, állbabaszottbuzi apple mar hosszu evek ota ezt csinálja, jatszik a fossal, mindig kitalálnak valamit, ami nem felhasznalobarat.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cégnél Samsung A52-őt adnak (asszem, meg iphone-t is, de nem tudom én azt kaphatok e), amit egy középkategóriás telónak látok így a leírások alapján.hehetheoriginal írta: Ne legyel morci, állbabaszottbuzi apple mar hosszu evek ota ezt csinálja, jatszik a fossal, mindig kitalálnak valamit, ami nem felhasznalobarat.
Célnak megfelel, meg húzom még a P20-szal is, ameddig bírja, max ha bf idején bedobnak valami értelmes akciót, veszek egyet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Ne legyel morci, állbabaszottbuzi apple mar hosszu evek ota ezt csinálja, jatszik a fossal, mindig kitalálnak valamit, ami nem felhasznalobarat.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy fokkal szimpatikusabb lenneFaust írta: Ha adnanak hozza toltot, megvenned?![]()

De ne bassza már meg hogy kétszázezer ftert vagy akár 300kert egy 10 euros szart nem raknak bele.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Ezaz keci basszal oda csapjal le kemenyen mutasd meg nekik nem kell telefon.
Nem lesz!
Nem kell!

Amuhy toltifejecsket kapsz amazonrol 3-4ezerert, origi samsung, szoval emiatt ne menj be anthraxszal a ceghez hetfo reggel
(Type c - type c cable meg van a dobozban)
Vagy odadurrantasz karira egy wireless toltopadot, az lesz a csuda.
Nem lesz!
Nem kell!

Amuhy toltifejecsket kapsz amazonrol 3-4ezerert, origi samsung, szoval emiatt ne menj be anthraxszal a ceghez hetfo reggel

(Type c - type c cable meg van a dobozban)
Vagy odadurrantasz karira egy wireless toltopadot, az lesz a csuda.
thereisonly1ronaldo
Ha adnanak hozza toltot, megvenned?

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor marad a céges. Leszarom. Nem költök két kilót egy darab szarra.hehetheoriginal írta:Samsung seRealista24 írta: Még egy kérdés.
Apple nem ad már ezekhez semmit? Se töltő, se semmi? Samsung is szarakodik?![]()
Legalabbis s21 sorozathoz lofasz jar a picsadba nem töltő
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
Samsung seRealista24 írta: Még egy kérdés.
Apple nem ad már ezekhez semmit? Se töltő, se semmi? Samsung is szarakodik?

Legalabbis s21 sorozathoz lofasz jar a picsadba nem töltő
thereisonly1ronaldo
Nekem s10e-m van már majdnem 3 éve és semmi baja. A töltő kábelnél szokott jelezni, hogy használjak normálisat, mert ez nem tudja a megfelelő töltési sebességet. Ezt szerintem manapság minden normális telefonnak tudnia kell, mert a 2 Amperes kábelt, ha 3 Amperral töltöd és leolvad, akkor majd pisloghatsz.___Samy___ írta: Most egy samsung galaxy s8-om van, de meg egyszer nem lesz samsungom, az biztos. Ennyire kenyes telefonom meg sosem volt. Nem mindegy neki a tolto, nem mindegy neki a kabel, nem tolt akarmivel. Nem mindegy neki a fulhallgato, van amelyikkel egeszen halkan szol, pedig mas telefonnal hibatlan. Most nemreg mar a wifi sem mindegy neki, van amelyiket eldobalja, ujra kell inditani a telot, hogy fasza legyen. Es akkor meg az akku ido sem valami hires.
Ezek utan en a samsungot messzire elkerulom.
A másik két bajoddal sosem találkoztam, az akku idő meg hát ez van, "kis telefon" kis üzemidő. Bár az elmúlt években javultak valamelyest ilyen téren, de nekem is alig bír ki egy teljes napot, sőt ha szar térerős helyre megyek ott kb. 100%-ról kb 10 óra alatt is le lehet meríteni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Félreértettem amit Marky írt, így már ok.
Vegyel egy 3410-est azt jovan.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudnám miről beszéltek.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Ja igen, igy felreertettem en is az egeszet, csak a kabelre gondoltam.Faust írta:Dehogy, meg mindig lightninggal kell tolteni. Csak a kabel, amit adnak hozza, type-c-lightning.Caraway írta:
Mar a 11 ota.

Dehogy, meg mindig lightninggal kell tolteni. Csak a kabel, amit adnak hozza, type-c-lightning.Caraway írta:Mar a 11 ota.nmate írta:
Fu, én 11-hez nem kaptam, de lehet azért volt, mert az IT beszerzés lenyúlta![]()
13 már type c? Ez el sem jutott hozzám![]()
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Bocs, Lightning - Type-Cnmate írta: 13 már type c? Ez el sem jutott hozzám![]()

- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mar a 11 ota.nmate írta:Fu, én 11-hez nem kaptam, de lehet azért volt, mert az IT beszerzés lenyúltaRealista24 írta: Még egy kérdés.
Apple nem ad már ezekhez semmit? Se töltő, se semmi? Samsung is szarakodik?![]()
13 már type c? Ez el sem jutott hozzám![]()
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Fu, én 11-hez nem kaptam, de lehet azért volt, mert az IT beszerzés lenyúltaRealista24 írta: Még egy kérdés.
Apple nem ad már ezekhez semmit? Se töltő, se semmi? Samsung is szarakodik?

13 már type c? Ez el sem jutott hozzám

- ___Samy___
Most egy samsung galaxy s8-om van, de meg egyszer nem lesz samsungom, az biztos. Ennyire kenyes telefonom meg sosem volt. Nem mindegy neki a tolto, nem mindegy neki a kabel, nem tolt akarmivel. Nem mindegy neki a fulhallgato, van amelyikkel egeszen halkan szol, pedig mas telefonnal hibatlan. Most nemreg mar a wifi sem mindegy neki, van amelyiket eldobalja, ujra kell inditani a telot, hogy fasza legyen. Es akkor meg az akku ido sem valami hires.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Applenel USB-C-s kabelt kapsz, toltofejbol barmelyik jo, amibe ez belemegy.