Meg a masik 10 igazolt es utanpotlasjatekos, meg kolcsonben levokKerlon írta:igen, 4-5 belsővédőhehetheoriginal írta: Carabacao vagy miatőgy kupaban jut majd neki par perc egy evben, aztan ennyi, igy kell elbaszni egy palyafutast.
Tudjatok ti hanyan vannak versenyben egy A-kerettagsagert, azon belul is jatekpercekert egy premier league csapatban?

Premier League
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Premier League
thereisonly1ronaldo
- flori
Azt írják, hogy így kb biztos, hogy Rüdiger távozik. Sok pletyka volt vele kapcsolatban is, nézte valaki mostanában? Én elkaptam párszor, meglepően jó védő lett belőle pár meccs alapján, nagyon dicsérik a chelsea szurkolók is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
igen, 4-5 belsővédőhehetheoriginal írta: Carabacao vagy miatőgy kupaban jut majd neki par perc egy evben, aztan ennyi, igy kell elbaszni egy palyafutast.
Tudjatok ti hanyan vannak versenyben egy A-kerettagsagert, azon belul is jatekpercekert egy premier league csapatban?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
Carabacao vagy miatőgy kupaban jut majd neki par perc egy evben, aztan ennyi, igy kell elbaszni egy palyafutast.
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rüdiger, Christensen (nála mondjuk jobb játékosnak gondolom Attilát), T.Silva és Azpi szerződése jár le és nem mindenkivel tudnak megegyezni. Szerintem nem kiegészítő embernek szánják..Marky írta: Ilyen fizuval a keretben szamolnanak vele, vagy menne kolcsonbe? Azt tudom, hogy jovore szukosen lesznek belso vedovel.
Jó srácnak tűnik, szerintem megállja majd a helyét.. Hajrá Atti!

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
haaat, helye eppenseggel lenne a 3 vedos felallas miatt a keretben, ugyanis nincs sok khv-juk es abbol is silva mar kifele megy, de nekem azert ez kisse meglepo, hogy pont ot emelne ki tuchel.
szvsz a fener es a chelsea kozott meg van egy polc, mondjuk topbajnoksagban top 5-ert kuzdo csapatoknal, szoval ez lehet nagy ugras lenne, illetve nem is feltetlen a PL-be kuldenem a topligak kozul.
bar az is igaz, hogy en csak a valogatottban lattam jatszani, az meg csaloka, mert nagyobb nyomas van ott a vedelmen mint egy topcsapatban.
kivancsian varom, ha official lesz.
szvsz a fener es a chelsea kozott meg van egy polc, mondjuk topbajnoksagban top 5-ert kuzdo csapatoknal, szoval ez lehet nagy ugras lenne, illetve nem is feltetlen a PL-be kuldenem a topligak kozul.
bar az is igaz, hogy en csak a valogatottban lattam jatszani, az meg csaloka, mert nagyobb nyomas van ott a vedelmen mint egy topcsapatban.
kivancsian varom, ha official lesz.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ilyen fizuval a keretben szamolnanak vele, vagy menne kolcsonbe? Azt tudom, hogy jovore szukosen lesznek belso vedovel.
- Pad'em
Hát ez komoly lenne

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Chelsea have agreed a €23.4m fee with Fenerbahce to sign centre back, Attila Szalai.füst írta: Szalai A Chelsea.
The 23-year old Hungarian international will sign a six-year contract with Chelsea and receive an annual salary of €4m ahead of a January move.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Szalai A Chelsea.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Steve G Aston Villa.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Óóó most már értem akkor miért kap ennyi gólt a United
Méltó utódja Phil Jonesnak na.

Méltó utódja Phil Jonesnak na.

Ketheti fizetesebol vesz egy csaladi hazat, szerintem pont leszarja. Kimaxolta az eletet es meg 30 sincs.

- hehetheoriginal
Remelem az alany nem olvassa/nezi ezeket, mert ha epp olyanja van, akkor öngyilok is lehet belole

thereisonly1ronaldo
Kommentek.hehetheoriginal írta: tele van ilyen videokkal a tube![]()
![]()
![]()
description: harry Maguire the greatest footballing genius ever lived with his great reaction and a turning radius of a 18 wheel harry is helping Manchester city to clinch another title
![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=xTHz1sI ... nnel=ZeBrA

"The best false 4 in the history"
-Pep Guardiola
Nem bírom.

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Izé.. Most MacGyver napok vannak? Hatalmas semmi az ember, imádom ahogy a legnagyobb alfahímnél is alfahímebbhehetheoriginal írta: igerem utolso, rateszem az i-re a pontot. pep talk to ceronaldofigeyjj ocsem igy csinald, ugy jatsszal, tudom izgulsz, nagy meccs lesz ez, de lattalak ezdeni a heten, szerintem jol felkesztultel....
imadom mekkora pofaja es onbizalma van egesz anglianak, amikor a fotballrol van szo![]()

Igen, tavaly asszem, miután kiestek az el-ből, és ment a (többi suttyó) haverjával balhézni görögbe''shutterisland írta: tipik az az angol gyoker aki beledall a pultnal a pubban.
de asszem volt is egy cirkusza turistakent, rendorseg meg minden.

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- hehetheoriginal
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tipik az az angol gyoker aki beledall a pultnal a pubban.
- hehetheoriginal
igerem utolso, rateszem az i-re a pontot. pep talk to ceronaldo
figeyjj ocsem igy csinald, ugy jatsszal, tudom izgulsz, nagy meccs lesz ez, de lattalak ezdeni a heten, szerintem jol felkesztultel....
imadom mekkora pofaja es onbizalma van egesz anglianak, amikor a fotballrol van szo

imadom mekkora pofaja es onbizalma van egesz anglianak, amikor a fotballrol van szo

thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo