Orvosokról nem mondott valamit? Minek az a 7 év? meg gyakorlat, szakosodás, stb.. Kis fahéjas gondolat a nagy marhától.. Vicces..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 9., kedd 14:34
HozzászólásSzerző: Sierra » 2021. november 9., kedd 13:39
HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 9., kedd 10:14
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. november 9., kedd 0:14
Én az első hármat láttam a Csillagok háborújából, a többi már nem érdekelt, a 4. résztől az már tényleg agymosás. Azért az első kettő brutálisan ütős volt a 80-as évek környékén, annyian voltunk a moziban, hogy pótszéket kellett betenniPipita írta:
A Ben Hurt nagyon kicsi koromban láttam, így arról nem tudok nyilatkozni, de a Star Wars tele van keresztény meg buddhista propagandával, ha már.illgner írta: Az lehet, de én morcos lettem volna, ha bármelyikre is köteleztek volna, mert egyik sem érdekel. Szerencsére az én időmben még a Ben Hur-ra meg a Csillagok háborújára vittek bennünket, amiben semmi politika nem volt, pláne nem propaganda.![]()
Na meg a Sithek bosszúja vagy melyik az konkrétan egy éljen az amerikai liberális demokrácia metafora, nem?
A gonosz diktátor meg akarja dönteni a köztársaságot, de a nép nem hagyja magát. Valami ilyesmi, nem?
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 9., kedd 0:05
Épp ezt jöttem beküldeni, így kell pénzt lopni a halott honfitársaink holttestén.ateeemadrid írta: kis esti csemege.
egyébként ezt a magyar jetit tényleg bátran ajánlom bárkinek, 444 ide vagy oda, bár tény, fel tudja baszni az embert.![]()
A Ben Hurt nagyon kicsi koromban láttam, így arról nem tudok nyilatkozni, de a Star Wars tele van keresztény meg buddhista propagandával, ha már.illgner írta: Az lehet, de én morcos lettem volna, ha bármelyikre is köteleztek volna, mert egyik sem érdekel. Szerencsére az én időmben még a Ben Hur-ra meg a Csillagok háborújára vittek bennünket, amiben semmi politika nem volt, pláne nem propaganda.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 8., hétfő 22:49
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 8., hétfő 21:58
HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 8., hétfő 21:52
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. november 8., hétfő 21:49
HozzászólásSzerző: Faust » 2021. november 8., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. november 8., hétfő 21:32
Emlékeim szerint a Sindler listájára és a Sorsatlanságra is vitték a gyerekeket az iskolából. Akkor senki nem emlegetett kommunizmust.ateeemadrid írta: Ha már elkúrtuk mozis sztori, akkor azért szerintem messze az volt a legmeredekebb, hogy középiskolásokat tanítási időben vittek nézni, azért az már nagyon kommunista tempó.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. november 8., hétfő 21:29
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. november 8., hétfő 21:24
milyen felsőbb utasítás?Anthony írta: https://telex.hu/szorakozas/2021/11/08/ ... elk-rtukat
Nem tudom elhinni baszki, hogy Navracsics is ide süllyedt.
Egy 2/3-os kormánypárt tagjaként felkérdezni egy mozit, hogy miért nem vetítik a propaganda filmet hát ez nagyon bicskanyitogató gyerekek..
Megkéri hogy netán felsőbb utasításra történt e? Milyen felsőbb utasításra b*****??? Soros György vagy ki? Ha egyszer ti vagytok hatalmon?![]()
Nagyon súlyos
HozzászólásSzerző: illgner » 2021. november 8., hétfő 21:20
De hát benne van a cikkben, hogy a tapolcai emberek reklamálták Navracsicsnál, hogy miért nem vetítik az ő városukban a filmet, mit nem lehet ezen érteni, ő csak jót akar az általa képviselt embereknekAnthony írta: https://telex.hu/szorakozas/2021/11/08/ ... elk-rtukat
Nem tudom elhinni baszki, hogy Navracsics is ide süllyedt.
Egy 2/3-os kormánypárt tagjaként felkérdezni egy mozit, hogy miért nem vetítik a propaganda filmet hát ez nagyon bicskanyitogató gyerekek..
Megkéri hogy netán felsőbb utasításra történt e? Milyen felsőbb utasításra b*****??? Soros György vagy ki? Ha egyszer ti vagytok hatalmon?![]()
Nagyon súlyos
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. november 8., hétfő 21:09
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. november 8., hétfő 21:06
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 8., hétfő 21:02
Abba is minek szól bele mindenki?nmate írta:Amúgy, abban én semSwineherd írta: (Dacára annak, hogy nem hiszek a demokráciában.)Kicsit olyan ez, mint a gyereknevelés.
HozzászólásSzerző: nmate » 2021. november 8., hétfő 18:22
Amúgy, abban én semSwineherd írta: (Dacára annak, hogy nem hiszek a demokráciában.)
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2021. november 8., hétfő 18:07
HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. november 8., hétfő 17:52
Aha, csak van egy igen kemény családi tapasztalat.revolver írta:előtte pedig:Az az elemi szintű primitív...
Még ha tartalmilag igazad is lehet, ezután mást vádolni primitivitással....hogy mindennek ellenére levoksoljak a zsideszre.![]()
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem