Szerintem jó meccs volt, mert a Rayo focizni akart (pacsi Iraola-nak, bátor, nem b*zizó focit tol (kár, hogy anno végül nem jött ide)), az ilyen ellenfelek ellen a 2 gól nem előny..
Alaba feje mondjuk a végén beszédes volt, elégedett szerintem senki nem volt.
Alapvetően a kezdő is tetszett, Ase a jobbik arcát mutatta (gondolom megint hetekig elég is ez

), a cserék is jók voltak, csak későn valóban..
Ha Haz.-dal ez a terv, hogy megy be középre -> zsá -> tapadt hozzá a labda, jól mozgott az üres területekre, és ha végre helyzetbe fog kerülni, ő el fogja találni a kaput (nem mint a szerb kidobó).
A Carva-Nacho cseréből is jöhet még (itt most gondolom időhúzni akart Carlo (lol)), Danit kímélni ő tökéletes, csak úszná meg a válogatott meccseket..
Cama tegnapi szerepéből nekem az jön le, ő és Fede lennének az energia, Kroos és Modric az ész, de Case helyett Blanco-t tényleg el kéne kezdeni használni.. Nem szidom még emiatt Carlot, alapvetően eddig 2-3 meccs lett volna, ahol bedobhatta volna (sajnálatos, hogy nem tette meg, viszont muszáj lesz majd és pont amiatt lenne fontos játékba hozni, mert előbb-utóbb játszania KELL Case helyett valakinek/vagy neki, de ez a kölyök ügyesnek is tűnik)..
Cama II: az atletikussága lenyűgöz.. Úgy pattan fel a földről, mint a bolha, úgy ugrik oda a lába a labdáért, mint a rugósbicska. Mondjuk a végén ha egy kicsivel később ér oda, lehet ha szőrös szívű a var, visszanézeti -> az ilyen kapkodós szitukat jó lenne elkerülni.
Szóval a meccs jó volt, a pad vékony, de sok a sérült. Azt nagyon megnézném, hogy kiket (és főleg hogyan!!) használna Carlo, ha a középpályán mindenki egészséges hosszú hetekig.
Használná-e Case helyett Blancot, Fede helyett Camát vagy CMK lenne végig?
Kroos meg tényleg mom volt, gól meg pontmentő mentés a legvégén, ha beállt volna Isco helyette, lehet a bogyó már rég a hálóban, mire ő visszaér...
ANDS írta:
A régi időkről jut eszembe. Ma Benzema helyzetkihasználása olyan, mint régen az Újpestben Dunai II. Antalé volt, 5 helyzetből berúgott egyet, és úgy lett aranycipős. Látszik, hogy fáradt, na.
Mi az az újpest?
Amúgy Benzinek is kijárna valami pihenő.. Fáradtan nehéz koncentrálni... Mindegy, válogatottban úgyis vár rá a 2x 90perc, ott nem fog wellnesselni.. Talán majd Haz.