Csúnya Real Madrid úgy elbánt vele azóta se tér magához'shutterisland írta: odegaard viszont kikerult a kezdobol most mar huzamosabb ideje.

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. november 7., vasárnap 16:47
Csúnya Real Madrid úgy elbánt vele azóta se tér magához'shutterisland írta: odegaard viszont kikerult a kezdobol most mar huzamosabb ideje.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 7., vasárnap 16:19
HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 7., vasárnap 15:30
HozzászólásSzerző: Caraway » 2021. november 7., vasárnap 12:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 6., szombat 22:30
ár értékben tényleg lehetnénk jobbakRealista24 írta:Kerlon írta:
egyetértek!
Nézd a meccset inkább, bratyot meg üdvözlöm.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 6., szombat 21:42
Kerlon írta:egyetértek!Halfkey írta: 7x annyi meccset játszott a japó mint amit írsz, mondd el légyszi mennyire precíz vagy. Ahogy a sóvárgás is vicces kifejezés arra amit írtam - nem ezek a játékosok kellenek nekem, hanem hogy ár érték arányban jobbak legyünk. Én fasz!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 6., szombat 21:28
egyetértek!Halfkey írta: 7x annyi meccset játszott a japó mint amit írsz, mondd el légyszi mennyire precíz vagy. Ahogy a sóvárgás is vicces kifejezés arra amit írtam - nem ezek a játékosok kellenek nekem, hanem hogy ár érték arányban jobbak legyünk. Én fasz!
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 6., szombat 20:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 6., szombat 20:40
Költői túlzások? Te sóvárogsz pár meccs után utánuk, aztán lehet tavaszra mindegyik megy a süllyesztőbe.Halfkey írta:Azon túl hogy Ady elbújhat melletted költői túlzásban, nemtudom mi más alapján ítéljem meg őket mint amikor játszanak. Húzzam le az alapján amit még nem játszottak le?Kerlon írta:
mert játszottak két meccset, aztán már jók? Odri is így indult, mondjuk jogos, hogy a kettő került annyiba, mint őEddig nagyon jók, ennyi. Még bukhatnak ettől persze később, nincs varázsgömböm.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 6., szombat 20:38
Azon túl hogy Ady elbújhat melletted költői túlzásban, nemtudom mi más alapján ítéljem meg őket mint amikor játszanak. Húzzam le az alapján amit még nem játszottak le?Kerlon írta:mert játszottak két meccset, aztán már jók? Odri is így indult, mondjuk jogos, hogy a kettő került annyiba, mint őHalfkey írta: Arsenal amúgy elég jó áron vett két elég pöpec szélső védőt Tavares és Tomiyasu személyében. Jó lenne nekünk is így, nem Bodrikra 30at![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 6., szombat 20:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2021. november 6., szombat 20:28
mert játszottak két meccset, aztán már jók? Odri is így indult, mondjuk jogos, hogy a kettő került annyiba, mint őHalfkey írta: Arsenal amúgy elég jó áron vett két elég pöpec szélső védőt Tavares és Tomiyasu személyében. Jó lenne nekünk is így, nem Bodrikra 30at![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 6., szombat 20:25
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 6., szombat 20:22
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 6., szombat 20:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 6., szombat 19:46
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 6., szombat 18:37
HozzászólásSzerző: Pipita » 2021. november 6., szombat 18:16
Szerintem még megalázóbb volt. Kloppék legalább pörögtek 100%-on az utolsó percig, és vertek nekik egy 5-öst. Pep az első félidőben lerendezte őket, aztán a második félidőre kiküldte őket takarékőrlángon labdázgatni az ifistákkal. Osztálykülönbség volt a csapatok között és ez csakis egyedül az edzőn múlik. Nevetséges.ateeemadrid írta: Az eredmény ellenére ez hasonlóan megalazo, mint a pool elleni. Mikor küldik el a koklert vajon? Illetve van de Beek miert van ennyire jegelve?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 6., szombat 18:01
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. november 6., szombat 15:20
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem