Premier League
Re: Premier League
Arsenal amúgy elég jó áron vett két elég pöpec szélső védőt Tavares és Tomiyasu személyében. Jó lenne nekünk is így, nem Bodrikra 30at

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Lesz meló a Newcastlenél azért.
Közben szóba hozták Ralf Rangnickot a MUval.

Közben szóba hozták Ralf Rangnickot a MUval.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Pad'em
Manchester United had more shots on target on their own goal than Manchester City's.
Komoly performansz lehetett
Komoly performansz lehetett

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem még megalázóbb volt. Kloppék legalább pörögtek 100%-on az utolsó percig, és vertek nekik egy 5-öst. Pep az első félidőben lerendezte őket, aztán a második félidőre kiküldte őket takarékőrlángon labdázgatni az ifistákkal. Osztálykülönbség volt a csapatok között és ez csakis egyedül az edzőn múlik. Nevetséges.ateeemadrid írta: Az eredmény ellenére ez hasonlóan megalazo, mint a pool elleni. Mikor küldik el a koklert vajon? Illetve van de Beek miert van ennyire jegelve?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jon a valogatott szunet es aztan eleg fontos meccsek jonnek a bl-ben plusz ket nehez meccs is a ligaban.
ha el is kuldenek most, az uj edzo sokat nem tudna belenyulni, max az uj sepru jol seper elven.
a city amugy nem cserelt egyet sem.
ha el is kuldenek most, az uj edzo sokat nem tudna belenyulni, max az uj sepru jol seper elven.
a city amugy nem cserelt egyet sem.

- ateeemadrid
Az eredmény ellenére ez hasonlóan megalazo, mint a pool elleni. Mikor küldik el a koklert vajon? Illetve van de Beek miert van ennyire jegelve?
- 'shutterisland
most megprobalt belenyulni, hogy khv helyett szelso jott be, szoval 3-5-2-bol 4-3-3-nak tunik elso blikkre.
gondolom latta, hogy sulytalanok kozepen, de szerintem igy meg rosszabb lesz.
gondolom latta, hogy sulytalanok kozepen, de szerintem igy meg rosszabb lesz.

- ikarus93
A city kpja megeszi reggelire a unitedét.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
nem lehet addig carricket leültetik a helyére vagy ő is repül oléval?
- 'shutterisland
a vicces az, hogy pont a 3-5-2-t probalgatja ole, ami ugye conte specialitasa.
mondjuk ha ez lenne huzamosan, abban pogba nem hiszem, hogy magara talalna majd, mert fernandessel parban mar tulsagosan tamado lenne a kp.
mondjuk ha ez lenne huzamosan, abban pogba nem hiszem, hogy magara talalna majd, mert fernandessel parban mar tulsagosan tamado lenne a kp.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Érthetetlen,hogy Contét miért nem vitték oda Ole helyére, most már normális opciójuk sincs, de mindenképpen ki kell penderíteni a norvégot, max majd az akadémiáról valami edző átveszi őket, totál téboly a csapat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Most meg már hova rúgnád ki? Volt a piacon egy elérhető sztáredző. Nem kellett, mert ezredjére is megmentették a norvég seggét.Caraway írta: Szanalmas produkcio. Tenyleg olyan az egesz, mintha egy kiesojelolt jatszana baszki, a labda nincs naluk. De Geat meg Ronaldot sajnalom a legjobban, egy szogletnel pont mutattak oket, a fasza kivan mindkettonek. Remelem ez Ole utolso meccse.
Óriási öngól volt ez a csapattól, hogy még mindig ott van Ole.
És ez csak azért basz fel, mert CR már nem 30 éves... és megy a levesbe ez a szezonja az ostoba vezetés miatt.
Van de Beek és Sancho mi a fenéért vannak a keretben egyáltalán? Lingard minek lett megtartva, ha nincs használva?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Szanalmas produkcio. Tenyleg olyan az egesz, mintha egy kiesojelolt jatszana baszki, a labda nincs naluk. De Geat meg Ronaldot sajnalom a legjobban, egy szogletnel pont mutattak oket, a fasza kivan mindkettonek. Remelem ez Ole utolso meccse.
- 'shutterisland
vajon ronaldo megmenti e megint olet ?
elnezve a meccs kepet masban megint nem nagyon bizhatnak.
elnezve a meccs kepet masban megint nem nagyon bizhatnak.

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
hehetheoriginal írta: hat azert a megájver, phil dzsonsz, bailey's bandanal nem nehez jobb teljesitmenyt lerakni, plane, hogy nem kutyauto az ember.
de tudom vandikk a szint csak angoleknal, akik lovakra valo szemellenzoben nezik a fotballt evtizedek ota.
Az ő teljesitmenyet nem befolyasolja hogy a tobbiek mennyire szarok.
Eleg lealacsonyito ilyen nezepontbol nezni...
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Sohasenkinemfogja.dzsi91 írta:Az öreg virdzsint kicselezte azóta már valaki?hehetheoriginal írta: hat azert a megájver, phil dzsonsz, bailey's bandanal nem nehez jobb teljesitmenyt lerakni, plane, hogy nem kutyauto az ember.
de tudom vandikk a szint csak angoleknal, akik lovakra valo szemellenzoben nezik a fotballt evtizedek ota.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az öreg virdzsint kicselezte azóta már valaki?hehetheoriginal írta: hat azert a megájver, phil dzsonsz, bailey's bandanal nem nehez jobb teljesitmenyt lerakni, plane, hogy nem kutyauto az ember.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hat azert a megájver, phil dzsonsz, bailey's bandanal nem nehez jobb teljesitmenyt lerakni, plane, hogy nem kutyauto az ember.
thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Baszki tenyleg, most nezem en is.. ezt nem gondoltam volna, koszi a helyesbitest. A valogatott szunet utan 3-4 naponta meccs van, hat akkor ez igy jo nagy szivas. Lehet mire visszater, mar nem Ole lesz az edzo.Realista24 írta:Végül is csak a City, Watford, Villarreal, Chelsea és Arsenal elleni meccseketCaraway írta:
Valogatottba serult meg, de aztan visszajott 1,5 meccsre, es ujra megserult. Szerintem rohadtul elsiettette Ole a visszatereset, dehat eredmenykenyszerbe van…szoval igy Varane jart rosszul, most megint off 1 honapra. De szerencsere a hetvegi meccs utan valogatott szunet jon, szoval nem fog sokat kihagyni.![]()

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Igen erre ertettem. Amugyis.Caraway írta:Valogatottba serult meg, de aztan visszajott 1,5 meccsre, es ujra megserult. Szerintem rohadtul elsiettette Ole a visszatereset, dehat eredmenykenyszerbe van…szoval igy Varane jart rosszul, most megint off 1 honapra. De szerencsere a hetvegi meccs utan valogatott szunet jon, szoval nem fog sokat kihagyni.lestat írta:
Amikor jatszott jol tolta. Eddig imadjak a szurkolok.
És amugyis a válogatottban serult meg.
Szerintem nagyon jol beilleszkedett ott a vedelemben. Siman felvette a ritmust. Nem igazan ertem honnan jon a fikazas hogy besult. Lehet nem nezik a meccseket vagy nemtudom

Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane