OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

Re: OFF

HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. november 5., péntek 22:29

Pad'em írta: Kínaiakra kaptam Modernát tegnap, mára olyan gyenge vagyok, hogy csak a fórum görgetésére van erőm :D

Újpesten Károlyiban is volt, aki regisztráció nélkül megkapta simán.
Haver legalább nem hozod a fake newst :mrgreen:

Kitartás, következő hetekben jön nálam is kínaira valami másik cucc mint harmadik.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 5., péntek 21:48

d.gergo írta: És azt nem tudja valaki, hogy a 3. dózis Pfizer vajon miben különbözik a Pfizer #1 és #2-től?

Valami bug lehet az eeszt-ben, mert 2 Szputnyik és 1 Pfizer után jelentkezhetek "harmadik" dózisra, megint. Kíváncsi lennék, ha bevághatnék esetleg valami rendszerhiba miatt negyediknek egy Pfizert, akkor megnyílik-e előttem Európa :lol:

Bár ha a lengyelekből indulok ki, már nyitva is van. Ott elvileg nekem PCR kellett volna, de simán átsunnyogtam* az egy szem emlékeztető dózis Pfizeremmel :lol:

*Felelős utazóként természetesen friss-ropogós, 24 órán belüli negatív PCR teszttel a zsebben!
Próbáld ki, aztán szólj :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2021. november 5., péntek 21:35

És azt nem tudja valaki, hogy a 3. dózis Pfizer vajon miben különbözik a Pfizer #1 és #2-től?

Valami bug lehet az eeszt-ben, mert 2 Szputnyik és 1 Pfizer után jelentkezhetek "harmadik" dózisra, megint. Kíváncsi lennék, ha bevághatnék esetleg valami rendszerhiba miatt negyediknek egy Pfizert, akkor megnyílik-e előttem Európa :lol:

Bár ha a lengyelekből indulok ki, már nyitva is van. Ott elvileg nekem PCR kellett volna, de simán átsunnyogtam* az egy szem emlékeztető dózis Pfizeremmel :lol:

*Felelős utazóként természetesen friss-ropogós, 24 órán belüli negatív PCR teszttel a zsebben!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 5., péntek 21:11

Kínaiakra kaptam Modernát tegnap, mára olyan gyenge vagyok, hogy csak a fórum görgetésére van erőm :D

Újpesten Károlyiban is volt, aki regisztráció nélkül megkapta simán.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2021. november 5., péntek 21:04

hehetheoriginal írta: el kell kezdenem lottozni
Ennek az árából kocsit lehetne venni. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 5., péntek 21:00

ziro4vr írta: Na ha már ez a téma srácok help, én is szeretnék egy pfizert a két kici kínai után. :lol:

Eeszt-n nem tudok foglalni mert elvileg nem vagyok jelenleg jogosult..de hallani, hogyha odamész egy oltópontra, megeshet hogy gyorsan regisztrálnak és kapod..Budán valami best practice hely és idő amikor odasettenkedhetek?

hehe ne válaszolj kössz :mrgreen:
Fehérváron is százával mennek reg nélkül. Ott papír kitolteni aztán csapjak is be.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 5., péntek 20:41

Kurva faszba.

:mrgreen:
thereisonly1ronaldo

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. november 5., péntek 20:39

Na ha már ez a téma srácok help, én is szeretnék egy pfizert a két kici kínai után. :lol:

Eeszt-n nem tudok foglalni mert elvileg nem vagyok jelenleg jogosult..de hallani, hogyha odamész egy oltópontra, megeshet hogy gyorsan regisztrálnak és kapod..Budán valami best practice hely és idő amikor odasettenkedhetek?

hehe ne válaszolj kössz :mrgreen:
Nem illik.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. november 5., péntek 20:15

Csinaltattam egy antitest vizsgalatot es fel evvel a masodik Szputnyik adag utan is nagyon jo lett az eredmeny.
Igy mar johet a Janssen :)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 5., péntek 19:53

Na, tegnap délután beverettem a harmadikat. Két oroszra egy Pfizer.
Delelott háborút is vívtak, fejfájás és hányinger néhány órán keresztül.
Azota csak tompasag, bár az inkább a péntek miatt van :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2021. november 5., péntek 12:54

el kell kezdenem lottozni
thereisonly1ronaldo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 5., péntek 1:32

Szerintem SteveN akar beköltözni abba a tetőtérbe :D

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. november 4., csütörtök 19:05

Steve írta: Egészen biztos, hogy megszavaznám ezt, aztán csababarca meg majd teljesen egyértelműen úgy cselekszik, ahogy mi döntünk. :kalapos: Nyilvánvalóan.

Én a tetőtérre szavazok. :kalapos:
Steve egy klima gyarto ceg kepviseloje lett, mert a tetoter nyaron elviselhetetlen anelkul. :kalapos:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2021. november 4., csütörtök 18:35

Egészen biztos, hogy megszavaznám ezt, aztán csababarca meg majd teljesen egyértelműen úgy cselekszik, ahogy mi döntünk. :kalapos: Nyilvánvalóan.

Én a tetőtérre szavazok. :kalapos:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2021. november 4., csütörtök 16:06

Nem neked szólt csaba, hanem azoknak akik ezen aggódtak :). Nem praktikus szerintem ekkora alapterületre még egy szintet rárakni, nemtudom elképzelni a helyzetet mikor ez lenne a legjobb megoldás majd, ezért kérdeztem. Kivéve nagyon prémium telekárnál nyilván, de ott meg eleve most építenél inkább emeletest fele akkora alappal.

Norbi NFT ugyanez mint kripto, ezt nagyon fontos megértened. Fundamentálisan szinte nulla oka van emelkedni ezeknek (maximum pont az infláció mértékében), ami pörgeti az a befektetői elvárások. Tulajdonképpen ez ilyen szempontból egy piramisjáték, mindenki arra számít hogy majd többen akarnak venni, így majd még többet ér. Ez belátható ideig egyébként valóban így lesz, nagy piaci vagy technológiai krach kellene ahhoz hogy összeomoljon, de azért nem a legmegnyugtatóbb dolog. Most négy napja van neked, felfelé megy, ilyenkor mindenki jó befektető :). Majd amikor két hónapig minden nap azt látod hogy csökken, ott dől el kit milyen fából faragtak. Én ehhez lelkileg gyenge voltam, bitcoinból kiszálltam nullszaldóra egyelőre, maradtam részvényeknél. Egy idő után nem éri meg a dolog a plusz idegeskedést, de ez személyiség kérdése.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 4., csütörtök 15:41

csababarca írta:

Igazából már az első emeleti födémen agyalok, a felett is benne van a pakliban hogy beépíteném :hmmm: :mrgreen:
Hát, MOL torony szintű alapozás alatt szerintem magadtól veszed el a későbbi lehetőségeket. :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Norbi90
Kedvenc játékosaid: SR4
Kedvenc csapatod: RMA

HozzászólásSzerző: Norbi90 » 2021. november 4., csütörtök 14:11

Halfkey írta: Finoman fogalmazva nem tipikus az a vevőréteg aki egy 140 négyzetméteres házat megvenne úgy, hogy ő majd tetőteret akar rá építeni. Nem az ő igényeikkel kell szerintem törődni, ez egy tipikus méret, lesz rá vevő ha kell. Ha egyszer beépítenék, kétgenerációs ház piaci szempontból egyébként sokkal nehezzebben eladható, nem erre van igény manapság. Mondjuk csaba panaszkodásait is helyén kezelem ezentúl, miközben ekkora palotát épit :D :D

Kripto jópofa dolog a pénz egy kicsi részének, de az hogy mit veszel az majdnem mindegy. Lehet fogni ideiglenes különbségeken mint tavaly az Etherrel, de összességében mindegyik a bitcoint követi le úgyis. Ha az bedől mind bedől, amikor meg megy fel húzza a többit. Ez ugye azért van mert a kriptonak nincs semmilyen belső fundamentális értéke, csak és kizárólag az okozza az ingadozást hogy az emberek mit éreznek, mennyit adnának érte. Sokat lehet rajta keresni, de ezzel lehet potenciálisan legtöbbet bukni is.
régebben a bányászást olvasgattam szerettem volna, Mickey vel váltottam is privátban egykét üzit de nekem a bányászás maga magas, meg ez a része, revoluton fogtam 100 ezret és vettem bitcoint, ethereumot,polkadotot, teslát, applet, érdekes dolog ez igy nekem laikusnak, 4 nap alatt a nettó vagyonom 109xxx ezer :D nézegetem az árfolyam ábrákat volt eléggé lent is fent is, mindig álmodozok , hogy mennyit hozott volna ha akkor berakok ennyi meg ennyi pénzt :D várok most meglátjuk, hátha jobban belejövök, nekem ez az NFT érdekes, tényleg ekkora buli vagy csak lufi az egész? van egy srác youtobon ő magyarázta egyik videojaban, hogy vett pár ezer forintért egyet valamikor, és most eltudná adni 8 milliüért, azért az már szép summa, van aki benne van keményen amugy ezekben közülünk?

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. november 4., csütörtök 13:59

Realista24 írta:
Valld be, azért lassan-lassan rábeszél :mrgreen:
Igazából már az első emeleti födémen agyalok, a felett is benne van a pakliban hogy beépíteném :hmmm: :mrgreen:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 4., csütörtök 13:25

csababarca írta:
Halfkey írta: Ha nem prémium budapesti telekről van szó, sokkal egyszerűbb mellé építeni amúgy. De tényleg nem tudom hova akartok 140 négyzetméteres házra tetőteret beépíteni meg minek.
Mi sehova, pont ez a lényeg.
Mármint ha rólam volt szó.
Csak a kollèga akarja beépíttetni velünk :mrgreen:
Valld be, azért lassan-lassan rábeszél :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. november 4., csütörtök 13:19

Halfkey írta: Ha nem prémium budapesti telekről van szó, sokkal egyszerűbb mellé építeni amúgy. De tényleg nem tudom hova akartok 140 négyzetméteres házra tetőteret beépíteni meg minek.
Mi sehova, pont ez a lényeg.
Mármint ha rólam volt szó.
Csak a kollèga akarja beépíttetni velünk :mrgreen:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Vissza: