Ha ennyi hazafiasság zavaró, akkor ne nézz Fradi meccset. Ha csendben akarnék ülni 110 percig, színházba mennék, valószínű ők sem azért voltak kinn tegnap, mert sz@r volt a menü a Nemzetiben

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. november 5., péntek 14:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. november 5., péntek 14:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 5., péntek 14:17
Azt sem tudom ki vagy, nemhogy még rád is szalljak, de azt látom hogy nagyon kivagy.zoli0415 írta:Már figyellek egy ideje...eldöntötted, hogy minden hozzászólásomba bele fogsz kötni? Miért érzed szükségességét mindenbe beleszólni? Gondosan ügyelek arra, hogy ne sértsek fórum szabályzatot ezért engem szórakoztat, hogy energiát fektetsz ebbe. Kb annyira nevetséges ez a hozzáállás számomra mint a Himnusz a meccs végén.Realista24 írta:
Nehezen, mivel nincs szövege. Vagy nem ők azok?
HozzászólásSzerző: Süti » 2021. november 5., péntek 14:13
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2021. november 5., péntek 13:55
HozzászólásSzerző: füst » 2021. november 5., péntek 13:48
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2021. november 5., péntek 13:44
Már figyellek egy ideje...eldöntötted, hogy minden hozzászólásomba bele fogsz kötni? Miért érzed szükségességét mindenbe beleszólni? Gondosan ügyelek arra, hogy ne sértsek fórum szabályzatot ezért engem szórakoztat, hogy energiát fektetsz ebbe. Kb annyira nevetséges ez a hozzáállás számomra mint a Himnusz a meccs végén.Realista24 írta:Nehezen, mivel nincs szövege. Vagy nem ők azok?zoli0415 írta:
Miért lenné furcsa, kifejtenéd? Láttál, hallottál már Real Madrid meccsen Spanyol himnuszt énekelni, ráadásul a mérkőzés végén?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 5., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 5., péntek 13:30
Nehezen, mivel nincs szövege. Vagy nem ők azok?zoli0415 írta:Miért lenné furcsa, kifejtenéd? Láttál, hallottál már Real Madrid meccsen Spanyol himnuszt énekelni, ráadásul a mérkőzés végén?Realista24 írta:
Maga a kérdés/felvetés is furcsa.
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2021. november 5., péntek 12:43
Miért lenné furcsa, kifejtenéd? Láttál, hallottál már Real Madrid meccsen Spanyol himnuszt énekelni, ráadásul a mérkőzés végén?Realista24 írta:Maga a kérdés/felvetés is furcsa.zoli0415 írta: Valaki tudja, hogy ez a rendkívül hazafias érzelmű Tábor miért énekli a Himnuszt egy klubtornán? Egyrészt a Fradi játékosok 90 százalékának fogalma sincs mi ez csak állnak ott bambán, másrészt egy vesztes válogatott meccs után is szánalmasnak tartom, klubmeccsen pedig kimondottan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 5., péntek 12:26
Maga a kérdés/felvetés is furcsa.zoli0415 írta: Valaki tudja, hogy ez a rendkívül hazafias érzelmű Tábor miért énekli a Himnuszt egy klubtornán? Egyrészt a Fradi játékosok 90 százalékának fogalma sincs mi ez csak állnak ott bambán, másrészt egy vesztes válogatott meccs után is szánalmasnak tartom, klubmeccsen pedig kimondottan.
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2021. november 5., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: BBarni » 2021. november 5., péntek 11:46
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nagyon úgy jön le, hogy szalagcímekből, nyilatkozatokból meg fórumokról tájékozódsz. Lásd Bognár nyilatkozat, Zubkov, Zaki. Amiből azért komoly következtetéseket nem lehet levonni.Engem sokkal jobban bosszant a Fradi. Tudtommal van itt pár Fradi drukker, talán ők többet tudnak. Ezzel a játékosállománnyal le kéne dominálniuk a komplett Nb1-et. Nem elhalasztgatni a meccseket, hanem a "B" csapattal is simán hozni őket. Azért most már elég sok fix kezdőtag van a környékbeli országok válogatottjaiból, ami hatalmas szó egy magyar csapat részéről. Aztán kikapnak Kisvárdán, 0-0 az MTK ellen, Bognár Gyuri szerint egy elcsalt meccsen győzelem a Paks ellen, stb, stb. Elég vérszegény produkció. Stőger eddig úgy néz ki full zsákutca. Nemzetközi porondon is totál vakon vannak. Ki lehet kapni, mert ez sajnos egy elég nehéz csoportnak sikeredett, de azért a Celtic dolgát illett volna megnehezíteni, úgy, mint pár éve is tették - amikor rajtuk keresztül jutottak tovább. Szóval teljesen érthetetlen. Ja, meg néhány játékos örökös játszatása is. Anno elvileg jött Zubkov iránt konkrét ajánlat, el kellett volna adni - hasonló eset mint az állítólagos Asensio/Pool. Aztán ez a Zachariassen is egy full nulla szerintem. Nem való semmire. Remélem, most hogy hivatalosan is kiestek, csinálnak valamit a Fradinál, mert ez így nem jó út, amin jelenleg vannak. Kár, hogy az ukrán elment![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. november 5., péntek 9:05
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. november 5., péntek 7:53
szerintem innentol le is fogjak.Ezzel a játékosállománnyal le kéne dominálniuk a komplett Nb1-et.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2021. november 4., csütörtök 23:29
Én anno , amikor Sivic volt az edző kifejezetten sok Kecskemét meccset néztem. Volt sok jó játékosuk is, onnan igazolt sokat az Újpest is, Foxi, Sadjo párost is asszem, meg még voltak ott páran. Kár, hogy összedőlt a projekt. Sivic megmondta, hogy nem fog változtatni. Élvezetes, támadó focit nyomattak, sok gólos meccseket játszottak, csak épp sokszor voltak a bré rossz oldalán. Kár érte.füst írta: Tök jó hogy a Barca most bevette a szopoládé tablettát, de sokkal fontosabbnak tartom, hogy a Kecskemét tegnap kiejtette Dzsudzsiékat.
Jó pár éve már hogy száműzték a Kecsót az értelmes fociból, és szét is robbant a csapat mint a főttvirsli a mikróban,, de jövünk fel mint a talajvíz, az évek során 0-ról sikerült visszaevickélni, idén már az nb1-es feljutásért megy a kiélezett verseny, és úgy látni hogy nagyon egyben van a csapat. Egy kis szerencsével már idén visszakerülhet az elsőosztályba a klub, de ilyen fejlődéssel azt mondanám, hogy 2-3 éven belül biztosan meglesz a hőn áhított cél.
HozzászólásSzerző: füst » 2021. október 28., csütörtök 9:31
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. október 4., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. október 4., hétfő 12:19
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. október 2., szombat 15:48
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem