kiserik írta:
Úgy csináltok, mint ha olyan sok lehetősége lenne Carlonak. Cama még nem kész játékos. Legutóbb is egy félidő után le kellett cserélni. Potenciál van benne, de nem egy kiélezett BL meccsen. Asensio egy nagy lutri és a munkát is büdös neki letenni a pályára. Isco... na neee. Ez van, ebből kell főzni.
+1. Szoros meccs lett végül, ha meg bejön 1-2 kicsi és kapunk valahogy egy gólt.. Okosan tette Carlo, hogy nem nyúlt bele..
Amúgy jó csapatot küldött fel, csalóka volt a múltkori 0-5, bár én is elhittem, hogy simaliba lesz, aztán nem lett.
R. Carlos írta:
Szerintem Isconak és Camavingának is lehetőséget kellene adni most már. Casemiro és Modric helyett. Nagyon sok a pontatlanság és érződik a fáradtság. Nachonak is több lehetőséget adnék, Militao helyett. A csatársorban pedig Benzemát hajtjuk szarrá jelenleg, remélem a sérülése nem komoly. Jovic egyértelműen nem tudná pótolni, de egy-két meccsre úgy tűnik muszáj lesz bedobni.
Isconak adjon az új csapata lehetőséget

Militaonak valóban gyenge volt a tegnapi meccse, de Nacho inkább Carvat tehermentesítse..
Legyen meg valahogy a 3 pont szombaton, aztán a szünetben lehet pihenni. Carva, Fede, Mendy, Case kerettagok a válogatottban? Örülnék, ha maradnának a csapattal..